-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2013 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2023 - 2024 Bölüm Başkan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
Yüksek Lisans
Fonksiyonel Gıda Katkıları
SERBEST RADİKAL REAKSİYONLARI
TAHIL PROTEİN KİMYASI
Gıda Nanoteknolojisi: İlkeler ve Uygulamalar
-
Lisans
GIDA VE BESLENME
BİTKİSEL ÜRÜN PROSESLERİ
Ürün Geliştirme
GIDA TEKNOLOJİSİ LABORATUVARI I
Özel Gıdalar Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri
Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi
DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ
TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Elektro Eğirme Yöntemiyle Elde Edilen Probiyotik Bakteri Yüklü Nanoliflerin Karekterizasyonu ve Nanoenkapsüle Probiyotiklerle Ekşi Mayalı Ekmek Üretimi
Meral R. (Danışman)
A.ALAV(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Elektrodöndürme Yöntemiyle Elde Edilen Zein Tabanlı Biyoaktif Madde Yüklü Nanomateryallerin Karakterizasyonu ve Tavuk Köftenin Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Meral R. (Danışman)
N.KUTLU(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
FARKLI EKMEK ÇEŞİTLERİNİN ANTİ- DİYABET ETKİLERİ İLE ANTİOKSİDAN BİYOERİŞEBİLİRLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Meral R. (Danışman)
M.AHSEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Çeşitli yağlarla üretilen nanomateryallerin karekterizasyonu ve diyet bisküvi üretiminde kullanımı
-
Polivinil alkol tabanlı ve nisin yüklü nanoliflerle kaplanıp, paketlenen gökkuşağı alabalığı (Onorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrünün belirlenmesi
-
Biyoaktif madde ve bakteriyosin yüklü nanoliflerin gökkuşağı alabalığının (Oncorhynchus mykiss) bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
-
Farklı ekmeklik unların bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Meral R. (Danışman)
M.SERDAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı stabilizasyon koşullarının pirinç kepeğinin özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Meral R. (Danışman)
B.ERTÜRK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Glutenli ve Glutensiz Bisküvi Üretiminde Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Uşkun Kullanımı
H.Doğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016