Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Wheat germ oil nanoemulsion for oil stability of the cooked fishfillets stored at 4 C

Journal Of Food Science And Technology-Mysore, cilt.57, ss.1798-1806, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

The impact of stabilization on functional, molecular and thermal properties of rice bran

JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, cilt.88, ss.71-78, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

A novel perspective for Lactobacillus reuteri: Nanoencapsulation to obtain functional fish fillets

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.116, ss.23-31, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi)

THE EFFECTS OF LOCUST BEAN GUM AND RHUBARB ON THE PHYSICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF THE GLUTEN-FREE BISCUITS

ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.31, ss.542-555, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

The effect of bread-making process on the antioxidant activity and phenolic profile of enriched breads

QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS, cilt.11, ss.171-181, 2019 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Optimization of corn, rice and buckwheat formulations for gluten-free wafer production

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, cilt.22, ss.410-419, 2016 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

Grape seed as a functional food ingredient in bread-making

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, cilt.64, ss.372-379, 2013 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier identifier

QUALITY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BREAD FORTIFIED WITH FLAXSEED

ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.25, ss.51-56, 2013 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Determination of Stickiness Values of Different Flour Combinations

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.8, 2012 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Application of food grade coatings to turkey buttocks

ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.20, ss.203-212, 2008 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Stabilizasyon İşleminin Pirinç Kepeğinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, cilt.10, no.5, ss.1030-1041, 2020 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler

ADYÜTAYAM, cilt.7, ss.33-45, 2019 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Determination of Textural and Color Parameters of Fish Fillets Stored at Refrigerated Conditions

International Journal of Scientific and Technological Research, cilt.4, no.10, ss.320-326, 2018 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Farklı Sıcaklık Derecelerinin Uşkun Bitkisinin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Profili Üzerine Etkisi

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ *, cilt.27, no.1, ss.88-94, 2017 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Uşkun Bitkisinin Bisküvi Üretiminde Fonksiyonel Bileşen Olarak Kullanımı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, cilt.6, ss.91-99, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Fenolik Bileşenler Üzerine Etkisi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, cilt.21, ss.55-67, 2016 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Fonksiyonel Gıdalar

Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Degisi (DUFED), cilt.2, ss.28-35, 2013 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Tahıllardan Etanol Üretimi

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, cilt.2, ss.61-68, 2012 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, cilt.2, ss.43-48, 2012 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Antioksidanlar

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, cilt.2, ss.45-50, 2012 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Fonksiyonel Bileşenlerin Ekmek Üretiminde Kullanımı

Endüstriyel Fırın, cilt.2, ss.100-105, 2011 (Hakemsiz Dergi)

Fonksiyonel öneme sahip doğal bileşenlerin unlu mamullerin üretiminde kullanımı

Gıda, cilt.34, ss.193-198, 2009 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

ANTIOXIDANT EFFECTS OF WINE POLYPHENOLS

Trakia Journal of Sciences, cilt.6, ss.57-62, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Van İlindeki Un Fabrikalarının Değerlendirilmesi

Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi, ss.25-33, 2007 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Piyasaya sunulan gofretlerin kalite ve bileşenler yönünden değerlendirilmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *, cilt.14, ss.65-71, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Bisküvi tüketim alışkanlığının belirlenmesi üzerine bir araştırma

Dünya Gıda, cilt.10, ss.60-64, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8

Nanoemulsions

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.5

Effects of stabilization on physicochemical properties and antioxidant activity of ricebran

International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.118

Determination of microbiological stability of fish immersed into rosemary oil-based nanoemulsions

International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.7

Bacterial Isolation, Identification and Quantification in Fish Fillets Treated with Nanosized Materials by Microbial and Molecular Methods

2nd International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies, Ankara, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, cilt.1, no.1, ss.5

Effect of Cooking Process on the Fish Fillets Having Deifferent Initial Quality

IX International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.715

PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM

II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63

Methods for the Determination of Antioxidant Activity

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.353

Wheat Germ: Its composition and benefits to health

International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316

Applications of Artificial Neural Networks in Agriculture and Food Industry

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.354

Potential Usage of Marine-Based Bacteria For Seafood Preservation

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.196

The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326

The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.

IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55

Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786

ANTIOXIDANT AVTIVITY AND PHENOLIC PROFILES OF GRAPE SEED

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ''Natural and Helathy Life'', TABKON2017, Konya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2017, ss.76

Encapsulation Technologies in Food Industry

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2017 - 12 Mayıs 2018, ss.355

FUNCTIONAL PROPERTIES OF RICE BRAN.

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ''Natural and Helathy Life'', TABKON2017, Konya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2017, ss.67

The Effects of Thermal Treatment on Phenolics Compounds

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.15

Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of gluten

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231 identifier

Use of Rheum ribes as A Functional Component Gluten-Free Biscuit Production

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.319

Evaluation of Quality, Antioxidant Activity and Phenolic Composition of Bread Including onion Powder

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.318

Functional Properties of Sprouted Wheat

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.381

Antioxidant Activity and Phenolic Compounds of Bread Including Pomegranate Seed

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.365

Antioxidant Activity and Total Phenolic Contents of Teucrium orientale L. var puberulens

3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.240

The effects of Rheum ribes L. on quality properties of bread

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.467

Rheum ribes: A plant Belonging to Van Region

3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.235

Optimization of gluten-free wafers with buckwheat flour and potato starch

10th AISTEC Conference "GRAINS FOR FEEDINGTHE WORLD", Milan, İtalya, 1 - 03 Temmuz 2015, ss.61

Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.151

Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.45

Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.68

Van Piyasasında Satılan Kavutların Bazı Kimyasal Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 Nisan 2014 - 19 Nisan 0204, ss.574-577 Creative Commons License

Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.777

Arpa Ununun Fonksiyonel Tahıl Ürünlerinde Kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.103

Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.101

Carob As a Feedstock for the Production of Several Products

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-882

The Effects of Flaxseed on Quality and Antioxidant Activity of Bread

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.702

Carob: chemical composition and applicationc in Industry

International Food Congress Novel Approches inFood Industry NAFI 2011, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-881

Determination of stickiness values of different flour combinations

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.385

Blueberry as a functional ingredient in gluten-free cake production

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.163

Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Unlu Mamullerin Üretiminde Kullanımı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.451-51

Wheat and Oat As an Antioxidant

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.153

Effects of Maillard Reaction on Antioxidant Activity

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan - 26 Ağustos 2008, ss.154

Van İlinde Serbest Tipte Ekmek Üreten Fırınların Genel Değerlendirmesi

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.366-373

Buğdayda Bulunan Antioksidan Maddeler

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.324-330

Gıdalarda Akrilamid ve Önemi

9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.629-631 Creative Commons License

The importance of acrylamid formation in fried, baked and cooked foods

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.145

Effect of moisture content of popcorn on popping qualities

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.157

An evaluation of colour measurements of coated fish fillets throughout the processing

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.158

Unların Ağartılmasında Benzoil Peroksidin Kullanımı

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2003, ss.695-705

Gofret üretiminde bileşenlerin ve proses aşamalarının rolü

Hububat 2000 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.311-318

Kitap & Kitap Bölümleri

Importance of electrospun chitosan-based nano-scale materials for seafood products safety

Handbook of Chitin and Chitosan, Sabu Thomas,Anitha Pius,Seerag Gopi, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.1-30, 2020