-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1999 - 2018 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2015 - 2018 Dekan Yardımcısı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2017 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Süt çeşidinin probiyotik yoğurtların mikrobiyolojik, kimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Andiç S. (Danışman)
B.ŞEVVAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Kültürlü ve kültürsüz kremadan üretilen tereyağlarından elde edilen sadeyağlarda depolama süresince meydana gelen bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerin karşılaştırılması
Andiç S. (Danışman)
T.DEMİR(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Kars kaşar peynirlerine ait peyniraltı sularından izole edilen termofilik bakterilerin starter kültür olabilme potansiyellerinin belirlenmesi
Andiç S. (Danışman)
Ş.OĞUZ(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Çam balının probiyotik bakteri canlılığı ve probiyotik yoğurtların bazı özellikleri üzerine etkisi
Andiç S. (Danışman)
R.MÜNEVVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Hakkari bölgesinden temin edilen tereyağı ve sadeyağların bileşimlerinin karşılaştırılması
Andiç S. (Danışman)
E.SEVMİŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Peynir Altı Suyu Bazlı Filmlerin Kaşar Peynirinin Çeşitli Özellikleri Üzerine Etkisi.
H.Muhialddin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Sodyum Kazeinat veya Kitosan Kaynaklı Yenilebilir Filmlerin Kaşar Peynirinin Kalitesi ve Raf Ömrüne Etkisi.
Ü.Yalçın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Gıda İşletmelerinde Uygulanan Entegre Yönetim Sistemleri, Sektörün Farkındalığı ve Bir İşletme Örneği.
H.Kurt(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Yoğurt Üretiminde Balık Jelatininin Stabilizör Madde Olarak Kullanılması.
E.Dilfiroz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Van’da Piyasaya Sunulan Bazı Tereyağları ile Bu Tereyağlarından Elde Edilen Sadeyağların Bazı Kimyasal ve Mİkrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması.
O.Fındık(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
İki Farklı pH’da Üretilen Yoğurdun 4C Sıcaklıkta Depolanması Esnasında Escherichia Coli O157:H7’nin Canlı Kalma Durumunun Araştırılması.
A.Arıcan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Çirek Peynirinin Yapım ve Bileşim Özellikleri
T.Demir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008