Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

A1 milk and beta-casomorphin-7

Food and Health , cilt.7, sa.2, ss.128-137, 2021 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Peynir Üretiminde Kullanılan Starter Kültürler

Gıda , cilt.44, sa.6, ss.1174-1196, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Determination of Viability of Acid Adapted Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus Cultures in Yoghurt During Shelf Life

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)

A1 Milk and Beta-casomorphin-7

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

An Edible Medicinal Plant: Rheum ribes Linn

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Süt Kaynaklı Biyoaktif Peptitler

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019, ss.234, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Use Of Cat’s Claw As A Food Supplement

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.586, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Natural Whey Cultures

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.585, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Integrated Management Systems In Food Industry

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Oxidative Stress in Microorganisms

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Artisanal Cheeses

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Yogurt With Propolis as a Functional Product

2nd International Science Symposium “Science Festival”, Tiflis, Gürcistan, 5 - 08 Ekim 2017, ss.18, (Özet Bildiri)

Effect of Edible Films Produced from Whey Proteins on the Some Properties of Kashar Cheese.

2nd International Science Symposium “Science Festival”, Tiflis, Gürcistan, 6 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

Moleculer Methods in Food Microbiology

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1233, (Özet Bildiri) Creative Commons License

A New and Emerging Food Processing Approach-High Hydrostatic Pressure

International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.193, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Antimicrobial Effects of Essential Oils Extracted from Aromatic and Medicinal Herbs

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1775, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Chia Seed: A New Functional Food

I. International Congress On Medical and Aromatic Plants "Natural and Healthy Life", Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1818, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Food Additive:CURCUMIN

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.126, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.87, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Motal Cheese

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.238, (Tam Metin Bildiri)

Traditional Cheeses in Turkey: Tulum Cheeses

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

Secondary Cultures in Traditional Dairy Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.39, (Özet Bildiri) Creative Commons License

Az İşlem Görmüş Meyve-Sebzelerde Yenilebilir Gıda Kaplamaları

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.155, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 2 - 05 Haziran 2014, ss.1087-1090, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical and Propeeties of Butter and Butter Oil.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.115, (Özet Bildiri)

Biogenic Amines in Cheese.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.203, (Özet Bildiri)

Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresine Ait Sütlerin Bazı Kimyasal Özellikleri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.783, (Tam Metin Bildiri)

Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.791-794, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Homogenization and Pasteurization on White Cheese and Whey Composition

II. International Food and Nutrition Congress, (TÜBİTAK MAM), İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.168, (Tam Metin Bildiri)

Killerin Yeni Bir Kullanım Alanı: Gıda ve Yemlerde Mikotoksinlerin Killer Tarafından Tutulması

12. Ulusal Kil Sempozyumu, Van, Türkiye, 5 - 09 Eylül 2005, ss.696-704, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması Projesi II. Yıl Sonuçları

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Mayıs 2005, ss.204, (Tam Metin Bildiri)

Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması

Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)

Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma

Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.309-316, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Tatlı Proteinler

Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler, Arzu Kavaz Yüksel, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.45-66, 2024 Creative Commons License

Alternatif Protein Kaynakları

Mühendislik Alanında Uluslararası Akademik Çalışmalar , ÖZALP COŞKUN,BARDAK SELAHATTİN, Editör, serüven yayıevi, Ankara, ss.9-28, 2024 Creative Commons License

Tatlı Proteinler

Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler, KAVAZ YÜKSEL ARZU, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.45-66, 2024

GIDA ENDÜSTRISINDE MIKROBIYAL ENZIMLER

MÜHENDISLIK ALANINDA ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR Haziran 2023, Prof. Dr. Coşkun ÖZALP,Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayıevi, Ankara, ss.387-416, 2023

ENZIMLER VE MIKROBIYEL ENZIM ÜRETIMI

MÜHENDISLIK ALANINDA ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR Haziran 2023, Prof. Dr. Coşkun ÖZALP,Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayıevi, Ankara, ss.187-210, 2023

Sütçülük Artık ve Atıklarından Elde Edilen Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, ÇAKIR YUSUF, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.3-54, 2023

Sütçülük Artık ve Atıklarından Elde Edilen Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II, Çakır Y, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.3-54, 2023

Gıda Kaynaklı Opioid Peptitler

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler - 1, ÖZALP COŞKUN, AKÇAKALE NURETTİN, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.151-178, 2022

Biyojen Aminler

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırmalar - II, ÖZALP COŞKUN, HÜRDOĞAN ERTAÇ, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.195-224, 2022

Gıda İşletmelerinde Entegre Yönetim Sistemleri

Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Teori ve Yaklaşımlar, AKSOY AHMET, AKGÜL HASAN, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.175-196, 2022

Biyojen Aminler

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırmalar-II, Özalp C, Hürdoğan E, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.196-224, 2022

Milk Proteins: Functionality and Use in Food Industry

Functional Polymers in Food Sceience, Cirillo G., Spizzirri U.G., Iemma F., Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.159-180, 2015

Changes in Volatile Compounds of Cheese

Processing and Impact on Active Components in Food, Preedy V., Editör, Academic Press , New York, ss.231-239, 2015
Metrikler

Yayın

87

Atıf (WoS)

143

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

212

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

14

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

19

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

24
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları