SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.24, sa.1, ss.70-78, 2014 (SCI-Expanded)
Milk Yield Characteristics of Karakaş Sheep
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.27, sa.3, ss.589-594, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Lactose and Lactose Derivatives
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.10, sa.6, ss.1130-1137, 2022 (Hakemli Dergi)
The Effect of Sodium Caseinate or Chitosan Edible Coatings on Some Chemical Textural and Microbiological Characteristics of Kashar Cheese
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.290-300, 2021 (Hakemli Dergi)
Effects of different herbs on biogenic amine contents and some characteristics of herby cheese
Gıda
, cilt.40, sa.1, ss.1-8, 2015 (Hakemli Dergi)
Dondurarak Depolama ve Vakum Ambalajlamanın Motal Peynirinde Lipoliz ve Organik Asit Değişimi Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.35, sa.5, ss.339-345, 2010 (Hakemli Dergi)
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum Ribes L.)
Research Journal of Agriculture and Biological Sciences
, cilt.5, sa.6, ss.973-977, 2009 (Hakemli Dergi)
Van İli Kentsel Alanda Ailelerin Otlu Peynir ve Süt Ürünleri Alım ve Tüketim Davranışları
Yüzüncü Yıl Üniv. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.67-73, 2001 (Hakemli Dergi)
Van Merkez İlçe Kentsel Alanda Süt Tüketimi
Yüzüncü Yıl Üniv. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.33-38, 1999 (Hakemli Dergi)
Muş-Bulanık Yöresinde Üretilen Çeçil Peyniri Üzerinde Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniv. Veteriner Fak. Dergisi
, cilt.10, ss.67-71, 1999 (Hakemli Dergi)
Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
Köy Şartlarında Yetiştirilen Karakaş Koyunları Sütlerinin Çeşitli Özellikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.5, sa.12, ss.113-121, 1995 (Scopus)
Van Piyasasında Satışa Sunulan Çiğ İnek Sütlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.143-154, 1995 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg.
, cilt.2, sa.2, ss.13-28, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Az İşlem Görmüş Meyve-Sebzelerde Yenilebilir Gıda Kaplamaları
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.155
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 2 - 05 Haziran 2014, ss.1087-1090
Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, sa.1, ss.86
Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248
From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248
Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.565
Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.791-794
Van Yöresine Ait Sütlerin Bazı Kimyasal Özellikleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.783
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)
II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198
The Effect of Homogenization and Pasteurization on White Cheese and Whey Composition
II. International Food and Nutrition Congress, (TÜBİTAK MAM), İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.168
Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.907
Killerin Yeni Bir Kullanım Alanı: Gıda ve Yemlerde Mikotoksinlerin Killer Tarafından Tutulması
12. Ulusal Kil Sempozyumu, Van, Türkiye, 5 - 09 Eylül 2005, ss.696-704
Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması Projesi II. Yıl Sonuçları
II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Mayıs 2005, ss.204
Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.99-104