SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of pine honey on the viability of probiotics and some properties of probiotic yogurt
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.75, sa.3, ss.8099-8112, 2024 (SCI-Expanded)

The effect of homogenization, CaCl2 addition and pasteurization on White cheese and whey composition
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.24, sa.1, ss.70-78, 2014 (SCI-Expanded)
Milk Yield Characteristics of Karakaş Sheep
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.27, sa.3, ss.589-594, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Lactose and Lactose Derivatives
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.10, sa.6, ss.1130-1137, 2022 (Hakemli Dergi)


The Effect of Sodium Caseinate or Chitosan Edible Coatings on Some Chemical Textural and Microbiological Characteristics of Kashar Cheese
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.290-300, 2021 (Hakemli Dergi)

Effects of different herbs on biogenic amine contents and some characteristics of herby cheese
Gıda
, cilt.40, sa.1, ss.1-8, 2015 (Hakemli Dergi)
Dondurarak Depolama ve Vakum Ambalajlamanın Motal Peynirinde Lipoliz ve Organik Asit Değişimi Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.35, sa.5, ss.339-345, 2010 (Hakemli Dergi)
Homojenizasyon ve Pastörizasyonun Beyaz Peynir ve Peyniraltı Suyu Bileşimine Etkisi
Gıda
, cilt.35, sa.6, ss.423-430, 2010 (Hakemli Dergi)
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum Ribes L.)
Research Journal of Agriculture and Biological Sciences
, cilt.5, sa.6, ss.973-977, 2009 (Hakemli Dergi)
Van İli Kentsel Alanda Ailelerin Otlu Peynir ve Süt Ürünleri Alım ve Tüketim Davranışları
Yüzüncü Yıl Üniv. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.67-73, 2001 (Hakemli Dergi)
Van Merkez İlçe Kentsel Alanda Süt Tüketimi
Yüzüncü Yıl Üniv. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.12, sa.2, ss.33-38, 1999 (Hakemli Dergi)
Muş-Bulanık Yöresinde Üretilen Çeçil Peyniri Üzerinde Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniv. Veteriner Fak. Dergisi
, cilt.10, ss.67-71, 1999 (Hakemli Dergi)
Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
Köy Şartlarında Yetiştirilen Karakaş Koyunları Sütlerinin Çeşitli Özellikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.5, sa.12, ss.113-121, 1995 (Scopus)
Van Piyasasında Satışa Sunulan Çiğ İnek Sütlerinin Bazı Kalite Özellikleri
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.143-154, 1995 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg.
, cilt.2, sa.2, ss.13-28, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Determination of Viability of Acid Adapted Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus Cultures in Yoghurt During Shelf Life
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)
Effect of Edible Films Produced from Whey Proteins on the Some Properties of Kashar Cheese.
2nd International Science Symposium “Science Festival”, Tiflis, Gürcistan, 6 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Az İşlem Görmüş Meyve-Sebzelerde Yenilebilir Gıda Kaplamaları
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.155, (Özet Bildiri)
Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 2 - 05 Haziran 2014, ss.1087-1090, (Tam Metin Bildiri)
Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, sa.1, ss.86, (Tam Metin Bildiri)
Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248, (Tam Metin Bildiri)
Köftelerin Randımanı ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu ve Yağsız Süt Tozu Kullanımının Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.565, (Tam Metin Bildiri)
Van Yöresine Ait Sütlerin Bazı Kimyasal Özellikleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.783, (Tam Metin Bildiri)
Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.791-794, (Tam Metin Bildiri)
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)
II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198, (Tam Metin Bildiri)
The Effect of Homogenization and Pasteurization on White Cheese and Whey Composition
II. International Food and Nutrition Congress, (TÜBİTAK MAM), İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.168, (Tam Metin Bildiri)
Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.907, (Özet Bildiri)
Killerin Yeni Bir Kullanım Alanı: Gıda ve Yemlerde Mikotoksinlerin Killer Tarafından Tutulması
12. Ulusal Kil Sempozyumu, Van, Türkiye, 5 - 09 Eylül 2005, ss.696-704, (Tam Metin Bildiri)
Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması Projesi II. Yıl Sonuçları
II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Mayıs 2005, ss.204, (Tam Metin Bildiri)
Van Yöresinde Üretilen Sütlerde Aflatoksin M1 Aranması
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar