Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Integrated Management Systems In Food Industry

II. International Iğdır Symposium, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017 Creative Commons License

Food Additive:CURCUMIN

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.126 Creative Commons License

Probiyotik Mikroorganizmaların Stres Koşullarına Adaptasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.87 Creative Commons License

Secondary Cultures in Traditional Dairy Products

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.39 Creative Commons License

Traditional Cheeses in Turkey: Tulum Cheeses

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.236

Motal Cheese

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.238

Az İşlem Görmüş Meyve-Sebzelerde Yenilebilir Gıda Kaplamaları

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.155

Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretlemenin Önemi.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 2 - 05 Haziran 2014, ss.1087-1090

Some Chemical and Propeeties of Butter and Butter Oil.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.115

Biogenic Amines in Cheese.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.203

Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248 Sürdürülebilir Kalkınma

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248

Süt Orijininin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler Üzerine Bir Değerlendirme

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.791-794

Van Yöresine Ait Sütlerin Bazı Kimyasal Özellikleri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2008, ss.783

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198

The Effect of Homogenization and Pasteurization on White Cheese and Whey Composition

II. International Food and Nutrition Congress, (TÜBİTAK MAM), İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.168

Motal Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma

Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.309-316

Kitap & Kitap Bölümleri

Milk Proteins: Functionality and Use in Food Industry

Functional Polymers in Food Sceience, Cirillo G., Spizzirri U.G., Iemma F., Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.159-180, 2015

Changes in Volatile Compounds of Cheese

Processing and Impact on Active Components in Food, Preedy V., Editör, Academic Press , New York, ss.231-239, 2015

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

75

Atıf (WoS)

143

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

190

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

18

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

22
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları