Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Farklı Plastikleştiricilerle Elde Edilen Protein Bazlı Yenilebilir Filmlerin Bazı Mekanik ve Fiziksel Özelliklerinin Karşılaştırılması
-
2019 - 2021 Farklı Proteinlerle Üretilen Yenilebilir Filmlerin Mekanik Fonksiyonel ve Enstrümental Özelliklerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi
-
2019 - 2019 Yenilebilir kaplamanın balık kalitesine etkisinin araştırılması
-
2018 - 2019 Jelatin ve Kitosan Bazlı Yenilebilir Aktif Kaplamanın İnci Kefali Kalitesine Etkisinin Araştırılması
-
2017 - 2019 Proses Koşullarının Jelatin Ekstraksiyonunda Kinetik ve Termodinamik Parametreler Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2018 - 2018 Gıda mühendisliği bölümü altyapısını güçlendirme projesi
-
2018 - 2018 İnci Kefalinden Surimi Üretimi ve Elde Edilen Suriminin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi
-
2017 - 2017 Et Teknolojisi Laboratuvarında İhtiyaç Duyulan Bazı Malzemelerin Temini
-
2016 - 2017 Et Teknolojisi Laboratuvarı Bilgi İşlem Alt Yapısının Geliştirilmesi
-
2016 - 2017 Jelatin Bazlı Yenilebilir Kaplamaların Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss, Walbaum 1792) Filetolarında Kalite Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 Gıdalarda İnce Tabaka Kromatografisiyle Aflatoksinlerin Kantitatif Tayininde Görüntü Analizinin Kullanılması
-
2016 - 2017 Katı Faz Ekstraksiyon Kartuşlarının Gıda Ve Yemlerde Aflatoksin Tayininde Ekstrakt Süzme, Saflaştırma Ve Konsantre Edilmesinde Kullanılması
-
2014 - 2015 Tavuk Kemiğinden Osein ve Jelatin Eldesinin Optimizasyonu
-
2013 - 2014 Tavuk Kemiğinden Jelatin Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Elde Edilen Jelatinin Fonsiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi