-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2016 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2019 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
Yüksek Lisans
Süt ürünlerinde kalite kontrol uygulamaları
Süt Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrolü I
-
Lisans
Fermentasyon Teknolojisi
Gıda Muhafaza Teknikleri
Biyoteknoloji
Gıda Kalite Kontrolü
Hazır Yemek Endüstrisi
Gıda Bilimi ve Biyoteknolojisi
Gıda ve ekoloji
Beslenme İlkeleri
-
ENDÜSTRİYEL OLARAK ÜRETİLEN SÜT REÇELLERİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Köse Ş. (Danışman)
S.ÖZTOK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Söğle tulum peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Köse Ş. (Danışman)
H.GÜLERYÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Geleneksel yöntemle üretilen Bitlis tulum peynirinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Köse Ş. (Danışman)
-
Ambalaj çeşidi, depolama süresi ve sıcaklığının geleneksel yöntemle üretilen malatya peynirinin bazı karakteristik özellikleri üzerine etkisi
Köse Ş. (Danışman)
D.YAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemle Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Karşılaştırılması
C.Canözer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynirlerin Bazı Kalite Özelliklerinin ve Biyoaktivitesinin Belirlenmesi
S.KARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019