Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 20
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 22

Süt protein alerjisi

Hasad Gıda , cilt.25, sa.292, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 50

Gıdalarda Mikroplastik Kirliliği Ve Bu Kirliliğin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

ISPEC 17th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES And RURAL DEVELOPMENT, Kırşehir, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

Söğle Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi

Anadolu 15.Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 12 Temmuz - 14 Aralık 2024, ss.115-125, (Tam Metin Bildiri)

Gıdalarda Elektronik Burunun Kullanımı

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.823-834, (Tam Metin Bildiri)

Ambalaj Çeşidi ve Depolama Koşullarının Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Mikroelement İçeriği Üzerine Etkisi

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.465-471, (Tam Metin Bildiri)

ENDÜSTRİYEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN KEFİR ÖRNEKLERİNİN MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

ISPEC 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.1246-1256, (Tam Metin Bildiri)

Endüstriyel Yöntemle üretilen Ayranların Mineral İçeriği ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.242-243, (Özet Bildiri)

Gıdalarda İnülinin Kullanımı

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.8, (Tam Metin Bildiri)

Some Quality Criteria of Van Herby Cheeses Produced from Different Variety of Milk and Maturated with Different Methods

3rd International and 26 th National Iranian Food Science and Technology Conferences, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1398, (Tam Metin Bildiri)

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Türkiye, 6 - 07 Kasım 2018, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdaların Gastronomi Turizmindeki Rolü

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

Geleneksel Peynirler ve Gastronomi Turizmi

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.238, (Özet Bildiri)

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.15, (Özet Bildiri)

Hydroxymethylfurfural (HMF) Formation in Food and Its Effects on Human Health

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.328, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Antioxidant Activities of UHT Treated Milk Samples

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.347, (Özet Bildiri)

Irradiated Food

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.327, (Tam Metin Bildiri)

Effect of commercial adjunct cultures on microbiological, lipolysis and FFA in Herby cheese

6th International Conference on Engineering, Technology, Management and Science 2017, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 27 - 28 Kasım 2017, ss.22, (Tam Metin Bildiri)

The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.284, (Özet Bildiri)

The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.356, (Tam Metin Bildiri)

The Importance of Geographical Indication Foods in Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.60, (Özet Bildiri)

Fonksiyonel süt ve süt ürünleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.100, (Tam Metin Bildiri)

Arı Sütü ve Fonksiyonel Özellikleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.104, (Tam Metin Bildiri)

Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.101, (Tam Metin Bildiri)

Production and Functionality of Lactulose

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.809, (Özet Bildiri)

Bioactive Peptides in Milk and Dairy Products

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.795, (Özet Bildiri)

Antimicrobial Activity of Some Spices

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1599, (Tam Metin Bildiri)

The Cherry Laurel: Composition and İmpact on Human Health

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1623, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Cereal Based Dairy Products

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.298, (Tam Metin Bildiri)

Effect of commercial adjunct cultures on different properties of Herby cheese.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.223, (Özet Bildiri)

Süt ve Ürünlerinde Püskürtmeli Kurutma Teknolojisi.

Gıda III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.129-130, (Özet Bildiri)

Van Yöresi Süt ve Süt Ürünlerinde Florozis.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.168, (Özet Bildiri)

Sütün doğal bir hormonu; Melatonin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.270, (Tam Metin Bildiri)

Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.100, (Özet Bildiri)

Peyniraltı suyu bileşenlerinin fonksiyonel özellikleri.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.99, (Özet Bildiri)

Kargı Tulum peynirinin olgunlaşma süresince mineral madde ve ağır metal içeriğinin belirlenmesi

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.215, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical and Mineral Contents of Surk Cheese Collected from Hatay

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.110, (Özet Bildiri)

Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinler

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.62, (Tam Metin Bildiri)

Süt ve süt ürünlerinde florozis

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

Ramazan Bayramı Tatlısı: Kömbe.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.881-882, (Tam Metin Bildiri)

Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.327, (Özet Bildiri)

Hamsiköy Sütlacı.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.883-884, (Tam Metin Bildiri)

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Mineral Madde İçeriği

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.328, (Özet Bildiri)

Çevresel Gıda Kirleticisi: Dioksin.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.533-535, (Tam Metin Bildiri)

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Enerji Değerleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.719-723, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.143-146, (Özet Bildiri)

Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerinin süt ve süt ürünleri tüketim alışkanlıkları

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.113, (Tam Metin Bildiri)

İnek sütü alerjisi

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

Bazı ağır metal ilavelerinin yoğurt ve benzeri ürünlerdeki etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.681, (Tam Metin Bildiri)

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

Geleneksel Yöntemle Üretilen Bitlis Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Mühendislikte Yeni Trendler ve Sınırlar, Dr. Öğr. Üyesi Umut Özkaya,Prof. Dr. Fatih HATİPOĞLU, Editör, All Sciences Academy, Konya, ss.108-123, 2024
Metrikler

Yayın

93

Atıf (WoS)

164

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

260

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

831

H-İndeks (Scholar)

17

Atıf (Sobiad)

209

H-İndeks (Sobiad)

8

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları