SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A STUDY ON MINERAL CONTENT OF WHEY OBTAINED FROM TURKISH STRAINED YOGURT
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.72, sa.12, ss.1732-1738, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Otlu Peynir Örneklerinin Lipoliz ve Proteoliz Değerleri Üzerine Farklı Depolama Koşullarının ve Otların Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.3, ss.595-611, 2022 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Bazı Kimyasal ve Biyokimyasal Özellikleri Üzerine Ambalaj Çeşidi ve Farklı Depolama Koşullarının Etkisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.2237-2248, 2022 (Hakemli Dergi)
Investigation of Changes in Proteolysis and Lipolysis of Traditional Çanak Cheese Maturing Under the Soil
Bilge International Journal of Science and Technology Research
, cilt.6, sa.2, ss.91-98, 2022 (Hakemli Dergi)
Determination of Antimicrobial and Antioxidant Activity of Some Spices Widely Consumed in Turkey
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.10, sa.4, ss.2574-2582, 2020 (Hakemli Dergi)
Determination of Texture Profile Analysis of Yogurt Produced By Industrial and Traditional Method
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, sa.8, ss.-66--70, 2018 (Hakemli Dergi)
Kış Yoğurdu
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.8, sa.2, ss.115-121, 2018 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.4, sa.26, ss.642-647, 2016 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Sürk peynirinde bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesi
AKADEMİK GIDA
, cilt.13, sa.2, ss.135-139, 2015 (Hakemli Dergi)
Yoğurtta lezzet bileşenlerinin oluşumu ve bu oluşum üzerine etki eden faktörler
AKADEMİK GIDA
, cilt.12, sa.2, ss.101-107, 2014 (Hakemli Dergi)
Farklı süt türlerinden üretilen Van otlu peynirlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri ile proteoliz profillerinde olgunlaşma sürecinde meydana gelen değişimler
Gıda
, cilt.39, sa.3, ss.163-170, 2014 (Hakemli Dergi)
Çevresel gıda kirleticisi; Dioksin ve insan sağlığına etkileri
Dünya Gıda
, cilt.2010, sa.6, ss.84-88, 2010 (Hakemli Dergi)
Süt ve süt ürünlerinde pestisit kalıntıları
Hasad Gıda
, cilt.25, sa.298, ss.26-29, 2010 (Hakemli Dergi)
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum Ribes L.)
Research Journal of Agriculture and Biological Sciences
, cilt.5, sa.6, ss.973-977, 2009 (Hakemli Dergi)
Süt protein alerjisi
Hasad Gıda
, cilt.25, sa.292, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Söğle Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
Anadolu 15.Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 12 Temmuz - 14 Aralık 2024, ss.115-125
ENDÜSTRİYEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN KEFİR ÖRNEKLERİNİN MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
ISPEC 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.1246-1256
Some Quality Criteria of Van Herby Cheeses Produced from Different Variety of Milk and Maturated with Different Methods
3rd International and 26 th National Iranian Food Science and Technology Conferences, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1398
Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası
I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345
Geleneksel Peynirler ve Gastronomi Turizmi
2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.238
Geleneksel Gıdaların Gastronomi Turizmindeki Rolü
2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018
Antioxidant Activities of UHT Treated Milk Samples
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.347
Irradiated Food
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.327
Hydroxymethylfurfural (HMF) Formation in Food and Its Effects on Human Health
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.328
Effect of commercial adjunct cultures on microbiological, lipolysis and FFA in Herby cheese
6th International Conference on Engineering, Technology, Management and Science 2017, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 27 - 28 Kasım 2017, ss.22
The Importance of Geographical Indication Foods in Gastronomy Tourism
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.60
The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.284
The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.356
Fonksiyonel süt ve süt ürünleri
I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.100
Arı Sütü ve Fonksiyonel Özellikleri
I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.104
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri
I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.101
Production and Functionality of Lactulose
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.809
Bioactive Peptides in Milk and Dairy Products
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.795
Antimicrobial Activity of Some Spices
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1599
The Cherry Laurel: Composition and İmpact on Human Health
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1623
Cereal Based Dairy Products
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.298
Effect of commercial adjunct cultures on different properties of Herby cheese.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.223
Kargı Tulum peynirinin olgunlaşma süresince mineral madde ve ağır metal içeriğinin belirlenmesi
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.215
Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.143-146
Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)
II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198