Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Süt protein alerjisi

Hasad Gıda , cilt.25, sa.292, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Söğle Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi

Anadolu 15.Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 12 Temmuz - 14 Aralık 2024, ss.115-125

Ambalaj Çeşidi ve Depolama Koşullarının Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Mikroelement İçeriği Üzerine Etkisi

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.465-471

Gıdalarda Elektronik Burunun Kullanımı

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.823-834

ENDÜSTRİYEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN KEFİR ÖRNEKLERİNİN MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

ISPEC 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.1246-1256

Gıdalarda İnülinin Kullanımı

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.8

Endüstriyel Yöntemle üretilen Ayranların Mineral İçeriği ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.242-243

Some Quality Criteria of Van Herby Cheeses Produced from Different Variety of Milk and Maturated with Different Methods

3rd International and 26 th National Iranian Food Science and Technology Conferences, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1398

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Türkiye, 6 - 07 Kasım 2018, ss.250-254

Geleneksel Peynirler ve Gastronomi Turizmi

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.238

Geleneksel Gıdaların Gastronomi Turizmindeki Rolü

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.15

Antioxidant Activities of UHT Treated Milk Samples

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.347

Irradiated Food

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.327

Hydroxymethylfurfural (HMF) Formation in Food and Its Effects on Human Health

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.328 Sürdürülebilir Kalkınma

Effect of commercial adjunct cultures on microbiological, lipolysis and FFA in Herby cheese

6th International Conference on Engineering, Technology, Management and Science 2017, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 27 - 28 Kasım 2017, ss.22

The Importance of Geographical Indication Foods in Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.60

The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.284

The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.356

Fonksiyonel süt ve süt ürünleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.100

Arı Sütü ve Fonksiyonel Özellikleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.104

Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.101

Production and Functionality of Lactulose

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.809

Bioactive Peptides in Milk and Dairy Products

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.795

Antimicrobial Activity of Some Spices

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1599

The Cherry Laurel: Composition and İmpact on Human Health

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1623 Sürdürülebilir Kalkınma

Cereal Based Dairy Products

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.298

Effect of commercial adjunct cultures on different properties of Herby cheese.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.223

Süt ve Ürünlerinde Püskürtmeli Kurutma Teknolojisi.

Gıda III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.129-130

Van Yöresi Süt ve Süt Ürünlerinde Florozis.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.168

Sütün doğal bir hormonu; Melatonin

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.139

Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.100

Peyniraltı suyu bileşenlerinin fonksiyonel özellikleri.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.99

Some Chemical and Mineral Contents of Surk Cheese Collected from Hatay

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.110

Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinler

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.62

Süt ve süt ürünlerinde florozis

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.46

Ramazan Bayramı Tatlısı: Kömbe.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.881-882

Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.327

Hamsiköy Sütlacı.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.883-884

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Mineral Madde İçeriği

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.328

Çevresel Gıda Kirleticisi: Dioksin.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.533-535

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Enerji Değerleri.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.719-723

Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerinin süt ve süt ürünleri tüketim alışkanlıkları

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.113

İnek sütü alerjisi

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.114

Bazı ağır metal ilavelerinin yoğurt ve benzeri ürünlerdeki etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.681

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198

Metrikler

Yayın

92

Atıf (WoS)

164

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

260

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

720

H-İndeks (Scholar)

16

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları