Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Dr. Öğr. Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2016 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - 2019 Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Süt ürünlerinde kalite kontrol uygulamaları
-
Yüksek Lisans Süt Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları
-
Lisans Fermentasyon Teknolojisi
-
Lisans Gıda Muhafaza Teknikleri
-
Lisans Biyoteknoloji
-
Yüksek Lisans Süt Ürünlerinde Kalite Kontrolü I
-
Lisans Gıda Kalite Kontrolü
-
Lisans Hazır Yemek Endüstrisi
-
Lisans Gıda Bilimi ve Biyoteknolojisi
-
Lisans Gıda ve ekoloji
-
Lisans Beslenme İlkeleri
Yönetilen Tezler
-
ENDÜSTRİYEL OLARAK ÜRETİLEN SÜT REÇELLERİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Köse Ş. (Danışman)
S.ÖZTOK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Söğle tulum peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Köse Ş. (Danışman)
H.GÜLERYÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Geleneksel yöntemle üretilen Bitlis tulum peynirinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Köse Ş. (Danışman)
-
Ambalaj çeşidi, depolama süresi ve sıcaklığının geleneksel yöntemle üretilen malatya peynirinin bazı karakteristik özellikleri üzerine etkisi
Köse Ş. (Danışman)
D.YAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemle Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Karşılaştırılması
C.Canözer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynirlerin Bazı Kalite Özelliklerinin ve Biyoaktivitesinin Belirlenmesi
S.KARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019