Academic Titles
-
2021 - Continues Associate Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2018 - 2021 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2018 Assistant Professor
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2016 Research Assistant
Van Yüzüncü Yil University, Gıda Mühendisliği
Managerial Experience
-
2017 - 2019 Rectorate Commissioner
Van Yüzüncü Yil University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Courses
-
Postgraduate Süt ürünlerinde kalite kontrol uygulamaları
-
Postgraduate Süt Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları
-
Undergraduate Fermentasyon Teknolojisi
-
Undergraduate Gıda Muhafaza Teknikleri
-
Undergraduate Biyoteknoloji
-
Postgraduate Süt Ürünlerinde Kalite Kontrolü I
-
Undergraduate Gıda Kalite Kontrolü
-
Undergraduate Hazır Yemek Endüstrisi
-
Undergraduate Gıda Bilimi ve Biyoteknolojisi
-
Undergraduate Gıda ve ekoloji
-
Undergraduate Beslenme İlkeleri
Advising Theses
-
ENDÜSTRİYEL OLARAK ÜRETİLEN SÜT REÇELLERİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Köse Ş. (Advisor)
S.ÖZTOK(Student), Postgraduate, 2023 -
Söğle tulum peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Köse Ş. (Advisor)
H.GÜLERYÜZ(Student), Postgraduate, 2023 -
Determination Of Some Quality Properties Of Bitlis Tulum Cheese Produced By Traditional Method
Köse Ş. (Advisor)
-
Ambalaj çeşidi, depolama süresi ve sıcaklığının geleneksel yöntemle üretilen malatya peynirinin bazı karakteristik özellikleri üzerine etkisi
Köse Ş. (Advisor)
D.YAŞAR(Student), Postgraduate, 2021 -
Geleneksel ve Endüstriyel Yöntemle Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Karşılaştırılması
C.Canözer(Student), Postgraduate, 2020 -
Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynirlerin Bazı Kalite Özelliklerinin ve Biyoaktivitesinin Belirlenmesi
S.KARA(Student), Postgraduate, 2019