Supported Projects
-
2022 - 2023 Geleneksel Yöntemle Üretilen Bitlis Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2021 Ambalaj Çeşidi, Depolama Süresi ve Sıcaklığının Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2019 - 2020 Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirlerinin Bazı Kimyasal ve Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Geleneksel ve Endütriyel Yöntemle Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Karşılaştırılması
-
2018 - 2019 Geleneksel Yöntemle Üretilen Otlu Peynirlerin Bazı Kalite Özelliklerinin ve Biyoaktivitesinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Van piyasasından temin edilen endüstriyel yoğurtların serumlarının mineral madde içeriğinin belirlenmesi
-
2018 - 2018 Kekik Esansiyel Yağıyla Oluşturulan Nanoemülsiyonların Karekterizasyonu ve Antimikrobiyal Etkisi
-
2017 - 2017 Van Piyasasından Temin Edilen Bazı Gıdaların Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriğinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Van Cacığı İçin Uygun Ambalaj Materyali ve Depolama Süresinin Belirlenmesi
-
2012 - 2015 Otlu Peynire Katılan Bazı Otların Peynirin Antimikrobiyal Özellikleri, Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Bileşikleri Üzerine Etkisi
-
2008 - 2010 Otlu Peynirde Biyojen Amin Oluşumu Üzerine Starter Kültür ve Otların Etkileri