SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dap Çiftçi Eğitim Merkezi’nde Eğitim Alan Kursiyerlerin Tarım-Hayvancılık Potansiyellerinin Değerlendirilmesi.
Van Veterinary Journal
, cilt.30, sa.3, ss.151-157, 2019 (SSCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Sirken (Chenopodium album L.) Bitkisini Silolamanın Silaj Kalitesi, In vitro Sindirilebilirlik ve Enerji İçerikleri ile Nispi Yem Değerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.3, ss.1164-1173, 2023 (Hakemli Dergi)
Ayçiçek Hasılını Farklı Oranlarda Şeker Pancarı Bitkisi ile Silolamanın Silaj Kalitesi, In-Vitro Sindirilebilirlikleri ve Enerji İçeriğine Etkisi
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.12, sa.2, ss.1154-1162, 2022 (Hakemli Dergi)
Muş İli Damızlık Sığır/Manda Yetiştiricileri Birliklerine Üye İşletmelerin Yem Temini ve Hayvan Besleme Alışkanlıkları
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.3280-3291, 2021 (Hakemli Dergi)
Silaj Uçucu Yağ Asidi İçeriğinin Süt ve Et Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerine Etkileri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.1, ss.64-71, 2019 (Hakemli Dergi)
Etlik Piliçlerde Ani Ölüm Sendromu, Nedenleri ve Önlemleri
Tavukçuluk Araştırma Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.9-13, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Çekirdek Kabağı (Cucurbita pepo L.) Artıklarını Farklı Katkılarla Silolamanın Silaj Kalitesi ve İn-vitro Sindirilebilirliği ile Enerji İçeriğine Etkisi
International Congress on Agriculture and Animal Sciences (ICAGAS), Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2018
Effect of silage volatile fatty acid content on milk and meat yield and quality.
l. International Agricultural Science Congres, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.106
Çeşitli Şekillerle Hazırlanan Çayır Silajlarının Aerobik ve Anaerobik Fermantasyon Özellikleri ile Yem Değeri
7. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Adana, Türkiye, 14 - 16 Eylül 2011
Silaj Mikroorganizmaları, Silaj Fermantasyon Kalitesi ve Son Ürünler Arasındaki İlişki
VI. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Samsun, Türkiye, 30 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.416-421
Hamur Olum Döneminde Biçilen Arpa Hasılına Kimi Katkı Maddeleri Katılmasının Silaj Kalitesi ve Rumende Ham Besin Maddelerinin Yıkılımı Üzerine Etkisi
International Animal Nutrition Congress, Isparta, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2000, ss.270-276