Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Local Culinary Culture in Rural Tourism Literature: A Bibliometric Analysis

Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference , Eskişehir, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024

Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023

Afet Dönemlerinde Gıda Güvencesi ve Güvenli Gıda

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme), İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11 Creative Commons License

Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler

Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Gül (Rosa spp.) Bitkisine Genel Bir Bakış

ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural Development-III, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.764-776 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Nanoemülsiyonlar

Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.111-128, 2023

Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası

Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof. Dr. Y. Birol Saygı & Prof. Dr. Semih Ötleş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-293, 2023

Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023

Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Yenilikçi Yaklaşımlar

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.250-277, 2022

Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-172, 2022

Su Ürünleri Besin Değerleri

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-246, 2021

Ansiklopedide Bölümler

Van Gül Reçeli

Detay Yayıncılık, ss.1-3, 2024

Metrikler

Yayın

21

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları