Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 12

Use Local Products and Foods in the Menus of Michelin Star Restaurants

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 17 - 20 October 2024, pp.111-119, (Summary Text) Creative Commons License

POSTMODERNİZM VE KÜYEREL GIDA TÜKETİMİ

III. Uluslararası Kayseri Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Kayseri, Turkey, 20 - 21 July 2024, pp.1, (Full Text)

Metaphorical Perception of Generation Z on the Concepts of Local Food and Keledoş

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-24), Bitlis, Turkey, 8 - 10 May 2024, pp.66-67, (Summary Text) Creative Commons License

Local Culinary Culture in Rural Tourism Literature: A Bibliometric Analysis

Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference , Eskişehir, Turkey, 26 - 29 February 2024, (Unpublished)

Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Macedonia, 8 - 10 June 2023, (Full Text)

Afet Dönemlerinde Gıda Güvencesi ve Güvenli Gıda

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme), İzmir, Turkey, 8 - 09 June 2023, (Summary Text) Sustainable Development

Van İlinde Yetişen Rosa × damascena Miller Bitkisinden Antosiyanin Ekstraksiyonu

4th International Congress of Food, Agricultural, and Veterinary Sciences, Van, Turkey, 27 - 28 May 2022, (Summary Text)

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Colombia, 7 - 08 April 2022, pp.1-11, (Full Text) Creative Commons License

Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler

Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Turkey, 20 - 22 October 2021, (Full Text) Sustainable Development

An Overview of the Rose (Rosa spp.) Plant

ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural Development-III, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, pp.764-776, (Full Text) Sustainable Development
Books 8

Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach

in: Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Amiya Bhaumik,Sandeep Poddar,Manish Dadhich,Kamal Kant Hiran,Ruchi Doshi, Editor, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, pp.1-26, 2025

The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective

in: Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editor, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, pp.1-18, 2025

Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Kimyası

in: Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Prof. Dr. Y. Birol Saygı & Prof. Dr. Semih Ötleş, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.262-293, 2023

Nanoemülsiyonlar

in: Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.111-128, 2023

Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

in: Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editor, Siyasal Kitabevi, Ankara, pp.123-146, 2023

Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Yenilikçi Yaklaşımlar

in: Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Dr. Öğr. Ü. Çinuçen OKAT &,Dr. Öğr. Ü. Pelin KOÇ, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.250-277, 2022

Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

in: Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.139-172, 2022

Su Ürünleri Besin Değerleri

in: Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.211-246, 2021
Episodes in the Encyclopedia 1

Van Gül Reçeli

Detay Yayıncılık, pp.1-3, 2024
Metrics

Publication

27

Publication (WoS)

2

Publication (Scopus)

3

Citation (WoS)

1

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

7

H-Index (Scopus)

2

Project

3

Open Access

6
UN Sustainable Development Goals