Journal articles indexed in SCI, SSCI, and AHCI
3
Articles Published in Other Journals
3
A Bibliometric Analysis of Gastronomy and Local Food Studies in Rural Tourism Literature
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.12, no.3, pp.2233-2262, 2024 (Peer-Reviewed Journal)

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
12
POSTMODERNİZM VE KÜYEREL GIDA TÜKETİMİ
III. Uluslararası Kayseri Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Kayseri, Turkey, 20 - 21 July 2024, pp.1, (Full Text)
Van Gölü Havzasında Yetişen Gül Türleri ve Bunlardan Rosa × Damascena Miller’ın Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 21 - 23 October 2020, (Summary Text)
Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 21 - 23 October 2020, (Summary Text)
Books
8
Digital Strategies and Technological Developments for Commercial Kitchens With a Zero Waste Kitchen Approach
in: Community Resilience and Climate Change Challenges: Pursuit of Sustainable Development Goals (SDGs), Amiya Bhaumik,Sandeep Poddar,Manish Dadhich,Kamal Kant Hiran,Ruchi Doshi, Editor, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, pp.1-26, 2025
The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective
in: Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editor, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, pp.1-18, 2025
Nanoemülsiyonlar
in: Gıda Nanobiyoteknolojisi, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Doç. Dr. Raciye Meral,Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.111-128, 2023
Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler
in: Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editor, Siyasal Kitabevi, Ankara, pp.123-146, 2023
Episodes in the Encyclopedia
1