Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi

JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL, vol.5, no.1, pp.66-82, 2022 (Peer-Reviewed Journal) Creative Commons License

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Van İlinde Yetişen Rosa × damascena Miller Bitkisinden Antosiyanin Ekstraksiyonu

4th International Congress of Food, Agricultural, and Veterinary Sciences, Van, Turkey, 27 - 28 May 2022

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Colombia, 7 - 08 April 2022, pp.1-11 Creative Commons License

Dilsel Etkileşim Yönüyle Türk Gastronomisindeki Fransızca Terimler

Ulusal Dil ve Edebiyat Araştırmaları Sempozyumu, Van, Turkey, 20 - 22 October 2021 Sustainable Development

An Overview of the Rose (Rosa spp.) Plant

ISPEC International Conference on Agriculture, Animal Science and Rural Development-III, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, pp.764-776 Sustainable Development

Books & Book Chapters

Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

in: Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.139-172, 2022

Su Ürünleri Besin Değerleri

in: Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.211-246, 2021