SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomi ve Dijitalleşme
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.2143-2159, 2022 (Hakemli Dergi)
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.6, sa.2, ss.307-322, 2022 (Hakemli Dergi)
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website
International Journal of Contemporary Tourism Research
, cilt.6, sa.1, ss.40-53, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Tabak Süslemede Kullanılan Otlar ve Çiçekler
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper,Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.503-553, 2023
Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler
Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA
Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çinuçen Okat,Pelin Koç, Editör, Detay Yayıncılık, İstanbul, ss.189-209, 2022
Yiyecek İçecek Sektörünün Genel Yapısı
Yiyecek İçecek Pazarlaması, Şevki Ulema, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021