Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Z Kuşağının Yöresel Yemek ve Keledoş Kavramlarına İlişkin Metaforik Algısı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-24), Bitlis, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.66-67 Creative Commons License

Van İlinin Gastronomi Turizmi Cazibe Unsurları Perspektifinden Değerlendirilmesi

Uluslararası vizyon Van Kongresi "Türkiye Yüzyılında Van", Van, Türkiye, 8 - 09 Şubat 2024, ss.53 Sürdürülebilir Kalkınma

Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023

Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kriz Yönetimi

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023

A SHORT HISTORY OF SPICES: AN OVERVIEW ON PEPPER HISTORY

International Pepper and Spices Conference, Villahermosa, Meksika, 26 Nisan 2022, ss.23-35

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11 Creative Commons License

The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website

Global Conference on Services and Retail Management, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 13 Mayıs 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Koronavirüs Günlerinde X ve Y Kuşaklarının Gıda Tüketimlerinin İncelenmesi

Managing Tourism Across Continents Conference, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2021, ss.233-245 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitap & Kitap Bölümleri

Tabak Süslemede Kullanılan Otlar ve Çiçekler

Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper,Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.503-553, 2023

Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023

The Use of Food in Cinema as a Soft Power Instrument

Global Perspectives on Soft Power Management in Business, Kankaew Kannapat, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.425-442, 2023

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çinuçen Okat,Pelin Koç, Editör, Detay Yayıncılık, İstanbul, ss.189-209, 2022

Güney Kore Sinemasında Politik Bir Silah: Yemek

Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, Osman ÇULHA, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.197-220, 2022

Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Ü. Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-24, 2021

Yiyecek İçecek Sektörünün Genel Yapısı

Yiyecek İçecek Pazarlaması, Şevki Ulema, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021

MÜŞTERİ ŞİKÂYETLERİ YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ, CAN ÜLKER,OKAT ÇİNUÇEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.81-104, 2021
Metrikler

Yayın

25

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları