Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 9
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

2. Balkan Göçlerinin Trakya Mutfak Kültürüne Etkisi

V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, TURİZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU (YÜZ YÜZE), İzmir, Türkiye, 10 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

3. Examining Van Province Gastronomy Tourism Resources Through Online Tourist Experiences

Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024, (Özet Bildiri)

4. Z Kuşağının Yöresel Yemek ve Keledoş Kavramlarına İlişkin Metaforik Algısı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (USBK-24), Bitlis, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.66-67, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Van İlinin Gastronomi Turizmi Cazibe Unsurları Perspektifinden Değerlendirilmesi

Uluslararası vizyon Van Kongresi "Türkiye Yüzyılında Van", Van, Türkiye, 8 - 09 Şubat 2024, ss.53, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Bütünleştirici Bir İnceleme Süreciyle Van Otlu Peyniri

7. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)

7. Gastronomi Turizmi Perspektifinden Kriz Yönetimi

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

8. A SHORT HISTORY OF SPICES: AN OVERVIEW ON PEPPER HISTORY

International Pepper and Spices Conference, Villahermosa, Meksika, 26 Nisan 2022, ss.23-35, (Tam Metin Bildiri)

9. The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

10. The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website

Global Conference on Services and Retail Management, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 13 Mayıs 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Koronavirüs Günlerinde X ve Y Kuşaklarının Gıda Tüketimlerinin İncelenmesi

Managing Tourism Across Continents Conference, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2021, ss.233-245, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 11

1. Exploring the Captivating World of Gastro-Ethnobiology and Gastronomy Tourism Applications

Greener Future: Building Sustainable Tourism Communities, Andrea Edurne Jimenez Ruiz,Volha Rudkouskaya,Shivam Bhartiya, Editör, Emerald Group Publishing Ltd, Leeds, ss.5-26, 2025

2. The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective

Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-18, 2025

3. TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ

Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı, ŞENGÜL SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.63-116, 2024

4. The Use of Food in Cinema as a Soft Power Instrument

Global Perspectives on Soft Power Management in Business, Kankaew Kannapat, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.425-442, 2023

5. Tabak Süslemede Kullanılan Otlar ve Çiçekler

Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper,Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.503-553, 2023

6. Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler

Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023

7. YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çinuçen Okat,Pelin Koç, Editör, Detay Yayıncılık, İstanbul, ss.189-209, 2022

8. Güney Kore Sinemasında Politik Bir Silah: Yemek

Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, Osman ÇULHA, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.197-220, 2022

9. Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Ü. Esra Doğu Baykut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-24, 2021

10. Yiyecek İçecek Sektörünün Genel Yapısı

Yiyecek İçecek Pazarlaması, Şevki Ulema, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021

11. MÜŞTERİ ŞİKÂYETLERİ YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ, CAN ÜLKER,OKAT ÇİNUÇEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.81-104, 2021
Metrikler

Yayın

32

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları