SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomi ve Dijitalleşme
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.2143-2159, 2022 (Hakemli Dergi)
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.6, sa.2, ss.307-322, 2022 (Hakemli Dergi)
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website
International Journal of Contemporary Tourism Research
, cilt.6, sa.1, ss.40-53, 2022 (Hakemli Dergi)


Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Balkan Göçlerinin Trakya Mutfak Kültürüne Etkisi
V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ, TURİZM VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU (YÜZ YÜZE), İzmir, Türkiye, 10 Ekim 2024, (Özet Bildiri)
Examining Van Province Gastronomy Tourism Resources Through Online Tourist Experiences
Anti Fragile Rural Tourism Entrepreneurship Final Conference, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Exploring the Captivating World of Gastro-Ethnobiology and Gastronomy Tourism Applications
Greener Future: Building Sustainable Tourism Communities, Andrea Edurne Jimenez Ruiz,Volha Rudkouskaya,Shivam Bhartiya, Editör, Emerald Group Publishing Ltd, Leeds, ss.5-26, 2025
The Cheese Industry's Global Economic Landscape: An Essential Perspective
Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global Scientific Publishing, Pennsylvania, ss.1-18, 2025
TÜRK MUTFAĞINDA BESİN İŞLEME VE SAKLAMA ŞEKİLLERİ
Tarihsel ve Kültürel Boyutlarıyla Türk Mutfağı, ŞENGÜL SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.63-116, 2024
Tabak Süslemede Kullanılan Otlar ve Çiçekler
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper,Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.503-553, 2023
Veganizmde Etik Kaygılar ve Toplumsal Hareketler
Vegan Dünyayı Anlamak: Veganlık Üzerine Toplumsal Araştırmalar, Gürhan, Nazife, Editör, Siyasal Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2023
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA
Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, Çinuçen Okat,Pelin Koç, Editör, Detay Yayıncılık, İstanbul, ss.189-209, 2022
Yiyecek İçecek Sektörünün Genel Yapısı
Yiyecek İçecek Pazarlaması, Şevki Ulema, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021