SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Evaluation the kinetic of peroxide and hexanal formation in ascorbyl palmitate incorporated sunflower oil during accelerated oxidation
Grasas y Aceites
, cilt.75, sa.1, ss.1-12, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Mısırözü Yağı ve Zeytinyağında Hekzanal Tayini
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.13, sa.4, ss.2634-2645, 2023 (Hakemli Dergi)
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.510-523, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227
Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224
Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1
Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311
Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils
1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181
Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36
The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation
International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235
Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113
Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.828-829