Publications & Works

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.225-227

Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.223-224

Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.1

Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.309-311

Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Turkey, 7 - 09 November 2019, pp.181

Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Turkey, 12 - 15 April 2017, pp.36

The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

International Environmental Science Symposium of Van, Van, Turkey, 4 - 06 June 2014, pp.235

Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Turkey, 7 - 09 May 2014, pp.113

Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.828-829