Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Selülaz Enzimi ve Yağ Teknolojisinde Kullanımı

3rd International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences, Ankara, Türkiye, 7 - 08 Aralık 2023, ss.213-216

Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227

Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224

Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1

Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311

Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181

Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333 Sürdürülebilir Kalkınma

Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36

The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235

Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113

Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.828-829

Kitap & Kitap Bölümleri

Metrikler

Yayın

16

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları