Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (4)
5. Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Metodu ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.510-523, 2023 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
1. CEVİZ İÇECEĞİ ÜRETİMİNDE FARKLI EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN PROTEİN MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
18. INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT, Konya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2025, ss.871-878, (Tam Metin Bildiri)
2. CEVİZ POSASINDAN PROTEİN EKSTRAKSİYONUNDA ALCALASE 2.4 L ENZİMİNİN VE PROSES KOŞULLARININ VERİM ÜZERİNE ETKİSİ
18. INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE & RURAL DEVELOPMENT, Konya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2025, ss.863-870, (Tam Metin Bildiri)
4. PİRİNÇ KEPEĞİNİN STABİLİZASYONU
ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.225-227, (Özet Bildiri)
5. Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
6. Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311, (Tam Metin Bildiri)
7. Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227, (Tam Metin Bildiri)
8. Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224, (Tam Metin Bildiri)
9. Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils
1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181, (Tam Metin Bildiri)
10. Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri)
11. Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36, (Tam Metin Bildiri)
12. Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi İle Belirlenmesi
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
13. The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation
International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235, (Özet Bildiri)
14. Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113, (Özet Bildiri)
15. Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.828-829, (Tam Metin Bildiri)