Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Selülaz Enzimi ve Yağ Teknolojisinde Kullanımı

3rd International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences International Congress on Multidisciplinary Natural Sciences, Ankara, Türkiye, 7 - 08 Aralık 2023, ss.213-216, (Tam Metin Bildiri)

2. TOCOPHEROL CONTENTS OF SOME FOOD PRODUCTS

ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK veKIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.223-224, (Özet Bildiri)

3. Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224, (Tam Metin Bildiri)

4. Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

5. Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311, (Tam Metin Bildiri)

6. Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227, (Tam Metin Bildiri)

7. Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181, (Tam Metin Bildiri)

8. Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36, (Tam Metin Bildiri)

10. The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235, (Özet Bildiri)

11. Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113, (Özet Bildiri)

12. Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.828-829, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

21

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları