Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Van Kahvaltısının Y ve Z Kuşağı Gözünden Metaforlar Aracılığıyla İncelenmesi

World Youth Studies Congress-III, Baku, Azerbaycan, 19 - 20 Mayıs 2023, ss.54-69 Sürdürülebilir Kalkınma

The Social Life of Coffee: Turkey’s Local Coffees

2nd International Anatolian Conference on Coffee & Cocoa, Bogota, Kolombiya, 7 - 08 Nisan 2022, ss.1-11 Creative Commons License

Koronavirüs Günlerinde X ve Y Kuşaklarının Gıda Tüketimlerinin İncelenmesi

Managing Tourism Across Continents Conference, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2021, ss.233-245 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Türk Mutfağı Tanıtım Faaliyetlerinin Gastrodiplomasi Kavramı Açısından İncelenmesi

20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, ss.28-35

Göçün Yöre Mutfak Kültürüne Etkisi: Tire Turgutlu Köyü Çalışması

IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.261-266

Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi

IV Uluslarararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kapodokya, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Gıda Güvenliği Konusunda Yapılan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi

5. Uluslararası Sosyal ve Eğitim Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Bandırma, Balıkesir, Türkiye, 11 - 14 Temmuz 2019, ss.250-251 Sürdürülebilir Kalkınma

Assessing The Adıyaman Vintage (Kerge) Festivities in the Contex of Gastronomy Tourism

3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, İzmir, Türkiye, 6 - 08 Aralık 2017, ss.74-84

Kitap & Kitap Bölümleri

BİTKİ ÖRTÜSÜ VE GASTRONOMİ

Gastro-Coğrafya, DİKER OĞUZ,TÜRKER NURAY,ALAEDDİNOĞLU FARUK,CANKÜL DURAN,TEMİZKAN RAHMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.18-37, 2023

YİYECEK İÇEÇEK İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ

SOSYAL, BEŞERI VE İDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XXI, Kısa Mustafa, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Konya, ss.383-398, 2023

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GENEL BİR BAKIŞ

SÜRDÜRÜLEBİLİR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, ÇİNUÇEN OKAT,PELİN KOÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.27-46, 2022

YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BİR BAKIŞ

Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım, ÜLKER CAN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.1-12, 2022

Güney Kore Sinemasında Politik Bir Silah: Yemek

Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, Osman ÇULHA, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.197-220, 2022

EGE MUTFAĞINDAN ÇİPURA VE LEVREK

DENİZDEN GASTRONOMİYE, ZAFER CEYLAN,ESRA DOĞU BAYKUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.45-56, 2021

MÜŞTERİ ŞİKÂYETLERİ YÖNETİMİ

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ, CAN ÜLKER,OKAT ÇİNUÇEN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.81-104, 2021

HİJYEN ve SANİTASYON

TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ VE YÖNETİMİ, GEÇKİN EROL, BALTACI MAHMUT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.38-55, 2021

Rekreasyonda Güncel Trend ve Gelişmeler

REKREASYON: TARİHSEL GELİŞİM, TEORİLER, FARKLI ALANLARLA İLİŞKİLER VE GÜNCEL GELİŞMELER, Yağmur Yenal,Gaberli Ümit, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.149-160, 2020

Brüksel, Marsilya, Nice

1 ADIM 23 SEYYAH 68 ROTA, Aytuğ Arslan,Simge Kömürcü, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.300-311, 2020

Yeni Bir Akım Olarak Freegan Kavramının İncelenmesi

GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Aydın Ş.,Çoban Ö.,Karakuş Y.,Çalışkan N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.193-200, 2020

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

36

Proje

2

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları