Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
THE EFFECT OF BIOACTIVE COMPOUNDS OF Prunus spinosa LEAVES AND FLOWERS MIXTURE ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY IN STREPTOZOTOCIN-INDUCED DIABETIC RATS
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, vol.75, no.10, pp.1530-1539, 2022 (SCI-Expanded)
A Novel Coating Material: Ellagitannins-Loaded Maltodextrin and Lecithin-Based Nanomaterials
Food Bioscience
, vol.42, pp.1-8, 2021 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, vol.28, no.1, pp.113-120, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, vol.29, no.3, pp.440-449, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Catering Guide
, no.59, pp.58-61, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Peynirde Yağ Miktarı ve Önemi
Catering Guide
, no.57, pp.52-55, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1
Catering Guide
, no.55, pp.26-28, 2016 (Non Peer-Reviewed Journal)
Gıda Lojistiği Önemi ve Uygulamaları
Catering Guide
, no.54, pp.18-20, 2015 (Non Peer-Reviewed Journal)
Ağız Sütünün (Kolostrum) Önemi ve Değerlendirme Eğilimleri
Süt Dünyası
, no.58, pp.58-62, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.223-224
Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Turkey, 20 - 22 December 2019, vol.1, no.1, pp.1
FENOLİK BİLEŞİKLERİN NİTRİK OKSİT RADİKAL İNHİBİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Turkey, 26 - 28 October 2018, pp.233-234
DİYABET VE MEYVE TÜKETİMİNİN IN VİVO UYGULAMALARI
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Turkey, 26 - 28 October 2018, pp.54
Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnut
I. International Agricultural Science Congress, Van, Turkey, 9 - 12 May 2018, pp.369
Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 November 2016