SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
14
Role of Trametes multicolor in green nanotechnology based antioxidant, antimicrobial, lipid peroxidation inhibition from fungi to nanoparticles
International Journal of Environmental Science and Technology
, cilt.22, sa.10, ss.9063-9072, 2025 (SCI-Expanded)

THE EFFECT OF BIOACTIVE COMPOUNDS OF Prunus spinosa LEAVES AND FLOWERS MIXTURE ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY IN STREPTOZOTOCIN-INDUCED DIABETIC RATS
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.75, sa.10, ss.1530-1539, 2022 (SCI-Expanded)




A Novel Coating Material: Ellagitannins-Loaded Maltodextrin and Lecithin-Based Nanomaterials
Food Bioscience
, cilt.42, ss.1-8, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
10
Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.113-120, 2023 (Hakemli Dergi)


Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.29, sa.3, ss.440-449, 2019 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Catering Guide
, sa.59, ss.58-61, 2016 (Hakemli Dergi)
Peynirde Yağ Miktarı ve Önemi
Catering Guide
, sa.57, ss.52-55, 2016 (Hakemli Dergi)
Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1
Catering Guide
, sa.55, ss.26-28, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Lojistiği Önemi ve Uygulamaları
Catering Guide
, sa.54, ss.18-20, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Ağız Sütünün (Kolostrum) Önemi ve Değerlendirme Eğilimleri
Süt Dünyası
, sa.58, ss.58-62, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER
4. BİLSEL INTERNATIONAL KORYKOS SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, Mersin, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2024, ss.729-744, (Tam Metin Bildiri)
TOCOPHEROL CONTENTS OF SOME FOOD PRODUCTS
ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK veKIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.223-224, (Özet Bildiri)
Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224, (Tam Metin Bildiri)
Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
FENOLİK BİLEŞİKLERİN NİTRİK OKSİT RADİKAL İNHİBİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.233-234, (Tam Metin Bildiri)
Diyabet ve Meyve Tüketiminin In Vivo Uygulamaları
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.89, (Özet Bildiri)
DİYABET VE MEYVE TÜKETİMİNİN IN VİVO UYGULAMALARI
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.54, (Özet Bildiri)

Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnuts
1. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369, (Özet Bildiri)
Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnut
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369, (Özet Bildiri)
Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)