Makaleler
33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (17)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (10)
3. Glucosinolate Metabolism and Its Chemopreventive Effects
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.13, sa.2, ss.3483-3493, 2025 (TRDizin)
4. Role of Trametes multicolor in green nanotechnology based antioxidant, antimicrobial, lipid peroxidation inhibition from fungi to nanoparticles
International Journal of Environmental Science and Technology
, cilt.22, sa.10, ss.9063-9072, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
5. Plant-derived Food Antioxidants and Their Effects on Health
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.40-56, 2025 (Hakemli Dergi)
9. Green synthesis of silver nanoparticles from Melanoleuca grammopodia: changes in bioactive components, antidiabetic properties and bioaccessibility
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.49, sa.4, ss.719-730, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Characterization, in vitro bioaccessibility and antidiabetic activities of maltodextrin and lecithin nanomaterials loaded with ellagic acid
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.18, sa.8, ss.6586-6596, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
13. Green synthesis of silver nanoparticles using Hebeloma excedens mushroom extract as a new source: Anti-lipid peroxidation, bioaccessibility and antidiabetic properties
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.18, sa.6, ss.5157-5169, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
15. Gıda Atıklarının Yönetimi ve Değerlendirilmesi
Journal of Agriculture, Food and Ecology
, cilt.1, sa.1, ss.27-32, 2023 (Hakemli Dergi)
18. Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.113-120, 2023 (TRDizin)
19. THE EFFECT OF BIOACTIVE COMPOUNDS OF Prunus spinosa LEAVES AND FLOWERS MIXTURE ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY IN STREPTOZOTOCIN-INDUCED DIABETIC RATS
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.75, sa.10, ss.1530-1539, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
21. CHEMICAL COMPOSITION AND HEALTH EFFECTS OF QUINOA: A review
European Food Science and Engineering
, cilt.2, sa.2, ss.34-39, 2021 (Hakemli Dergi)
22. A Novel Coating Material: Ellagitannins-Loaded Maltodextrin and Lecithin-Based Nanomaterials
Food Bioscience
, cilt.42, ss.1-8, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
24. Determination of the bioaccessibility and antidiabetic properties of pomegranate peels
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.4, ss.3357-3366, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
26. Tüketicilerin Takviye Edici Gıdaları Kullanım Amacı, Satın Alma Tercihleri, Ürünlere Olan Güveni ve Yasal Düzenlemeler Hakkındaki Düşünceleri: Van İli Örneği
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.30, sa.4, ss.821-831, 2020 (Scopus, TRDizin)
29. Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Catering Guide
, sa.59, ss.58-61, 2016 (Hakemli Dergi)
30. Peynirde Yağ Miktarı ve Önemi
Catering Guide
, sa.57, ss.52-55, 2016 (Hakemli Dergi)
31. Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1
Catering Guide
, sa.55, ss.26-28, 2016 (Hakemsiz Dergi)
32. Gıda Lojistiği Önemi ve Uygulamaları
Catering Guide
, sa.54, ss.18-20, 2015 (Hakemsiz Dergi)
33. Ağız Sütünün (Kolostrum) Önemi ve Değerlendirme Eğilimleri
Süt Dünyası
, sa.58, ss.58-62, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
2. GASTRONOMİDE TEKNOLOJİK GELİŞMELER
4. BİLSEL INTERNATIONAL KORYKOS SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, Mersin, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2024, ss.729-744, (Tam Metin Bildiri)
12. TOCOPHEROL CONTENTS OF SOME FOOD PRODUCTS
ISPEC 3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK veKIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.223-224, (Özet Bildiri)
13. Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224, (Tam Metin Bildiri)
14. Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
16. FENOLİK BİLEŞİKLERİN NİTRİK OKSİT RADİKAL İNHİBİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.233-234, (Tam Metin Bildiri)
17. Diyabet ve Meyve Tüketiminin In Vivo Uygulamaları
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.89, (Özet Bildiri)
18. DİYABET VE MEYVE TÜKETİMİNİN IN VİVO UYGULAMALARI
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.54, (Özet Bildiri)
20. Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnuts
1. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369, (Özet Bildiri)
21. Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnut
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369, (Özet Bildiri)
22. Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)