Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıda Güvenliği ve Büyük Veri (Big Data)

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Türkiye, 23 Kasım 2022, ss.637-647 Sürdürülebilir Kalkınma

USE OF SPORTS SUPPLEMENTS: ITS AIMS, BENEFITS AND SIDE EFFECTS

AGRO INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, Ganja, Azerbaycan, 04 Haziran 2022, ss.467-478

COMPUTER VISION SYSTEMS AND FOOD APPLICATIONS

IV - INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, ss.546-558

EFFECT OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS ON PRUNUS SPINOSA L. BIOACTIVE COMPOUNDS

KARADENİZ 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.24-30

Effect of Different Solvent and Extraction Processes on Total Phenolic, Flavonoid, and Antioxidant Activity of D. lotus L.

KARADENİZ 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.17-23

Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224

Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1

FENOLİK BİLEŞİKLERİN NİTRİK OKSİT RADİKAL İNHİBİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ

International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.233-234

DİYABET VE MEYVE TÜKETİMİNİN IN VİVO UYGULAMALARI

International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.54 Sürdürülebilir Kalkınma

Cold Plasma Applications in Food Industry

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018

Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnut

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369
Kitap & Kitap Bölümleri

Sürdürülebilir Gıda ve Geleceğin Potansiyel Besinleri

Sağlık Bilimlerinde Teori ve Araştırmalar-Haziran 2022, Çiçek, H., Akgül, H., Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.347-371, 2022

FENOLİK BİLEŞİKLERİN NANOENKAPSÜLASYONU VE KANSER

Alanında Uluslararası Araştırmalar II - Sağlık Bilimleri, Önay Derin, Didem, Editör, Eğitim Yayınevi, İstanbul, ss.75-106, 2022
Metrikler

Yayın

38

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları