SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
THE EFFECT OF BIOACTIVE COMPOUNDS OF Prunus spinosa LEAVES AND FLOWERS MIXTURE ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY IN STREPTOZOTOCIN-INDUCED DIABETIC RATS
COMPTES RENDUS DE L ACADEMIE BULGARE DES SCIENCES
, cilt.75, sa.10, ss.1530-1539, 2022 (SCI-Expanded)
A Novel Coating Material: Ellagitannins-Loaded Maltodextrin and Lecithin-Based Nanomaterials
Food Bioscience
, cilt.42, ss.1-8, 2021 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of Different Drying Processes on Antioxidant and Antidiabetic Properties of Pomegranate Press Wastes
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.113-120, 2023 (Hakemli Dergi)
Van Gölü Kıyısında Farklı Dönemlerde Hasat Edilen Yeşil Cevizlerin Fenolik Madde İçerikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.29, sa.3, ss.440-449, 2019 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayi Artığı Şeftali Posasının Yoğurdun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Catering Guide
, sa.59, ss.58-61, 2016 (Hakemli Dergi)
Peynirde Yağ Miktarı ve Önemi
Catering Guide
, sa.57, ss.52-55, 2016 (Hakemli Dergi)
Peynir Üretiminde Kullanılan Katkılar ve İşlevleri-1
Catering Guide
, sa.55, ss.26-28, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Gıda Lojistiği Önemi ve Uygulamaları
Catering Guide
, sa.54, ss.18-20, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Ağız Sütünün (Kolostrum) Önemi ve Değerlendirme Eğilimleri
Süt Dünyası
, sa.58, ss.58-62, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224
Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1
FENOLİK BİLEŞİKLERİN NİTRİK OKSİT RADİKAL İNHİBİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.233-234
DİYABET VE MEYVE TÜKETİMİNİN IN VİVO UYGULAMALARI
International congress of agriculture, environment and health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.54
Regional and Seasonal Phenolic Content of Green Walnut
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.369
Türkiye de Ticari Olarak Üretilen Yoğurtların Duyusal Özellikleri ile Diğer Özellikleri Arasındaki İlişki
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016