Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Van Otlu Peyniri Üretiminde Kullanılan Bazı Otlara Ait Bitki Özlerinin Model Peynir Ortamında Proteoliz ve Lipolize Etkisinin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Geleneksel ve Endüstriyel Koşullarda Üretilen Otlu Peynirlerin Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
-
2018 - 2020 Bazı Bitki (Yeşil Çay Nane Kekik Uçkun) ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktlarının Eklenmesinin Yoğurdun Çeşitli Özellikleri ve Oksidoredüksiyonu Üzerine Etkisi
-
2018 - 2018 Farklı Dalga Boylarına Sahip Işıkların Otlu Peynirde Oksidasyon Kriterlerine Etkisi
-
2017 - 2018 Uluslararası Kongre Katılımı ve Kjeldahl Sisteminin Aktif Hale Getirilmesi Projesi
-
2015 - 2018 Geleneksel Yöntemle Ve İşletme Koşullarında Üretilen Otlu Peynirlerde Kalite Özelliklerinin İlişkilendirilmesi
-
2016 - 2017 Süt Teknolojisi Laboratuarı Cihaz Kontrol ve Teknik Kapasitesinin Geliştirilmesi
-
2016 - 2017 Farklı Dalga Boylarına Sahip Işık Altında Depolamanın Otlu Peynirlerde Lipit Oksidasyonuna Etkisi
-
2016 - 2017 Farklı Starter Kültürlerle Üretilen Tereyağlarının Çeşitli Üretim Aşamalarında ve Depolama Süresince Aroma Profillerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Peynir Sütünün Ultrafiltrasyonla Koyulaştırılmasının ve Homojenize Edilmesinin Beyaz Peynir Kalitesi Üzerine Etkisi
-
2014 - 2017 Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Farklı Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar
-
2010 - 2012 Peynir Altı Suyunda Üretilen Eksopolisakkaritlerin Stabilizatör Olarak Kullanımının Dondurmanın Bazı Özelliklerine Etkileri
-
2009 - 2010 Farklı Muhafaza Şartlarında Tereyağının Bazı Niteliklerinde Meydana Gelen Değişiklikler
-
2007 - 2009 Dondurarak Depolamanın Metal, Şavak ve Kaşar Peynirlerinin Duyusal, Yapısal, Biyokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
-
2008 - 2008 Yağsız Sütün Homojenize Edilmesinin Süt Proteinlerinin Emülsiyon Özelliklerine Etkisi
-
2007 - 2008 Eksopolisakkarit Üreten Suşların, Yoğurdun Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2006 - 2008 Van Otlu Peynirinin Geleneksel Üretimle Karşılaştırarak teknolojik Olarak Üretimi ve Standardize Edilmesi
-
2007 - 2007 Toplumda Sürdürülebilir Sağlık Bilinci Oluşturma Projesi, , Eğitmen, 2007.
-
2006 - 2007 Kadın Çiftçiler Eğitim Projesi . Doğu Anadolu Kalkınma Projesi, DG-ELARG/MEDTQ/04-01-ARD-044. Danışman ve Eğitmen. 2006-2007.
-
2006 - 2007 Sütün Homojenize Edilmesinin ve hidrojen peroksit Eklenmesinin Peynirde Proteoliz, Lipoliz ve Oksidatif Stabiliteye Etkisi
-
2001 - 2004 ENZİMATİK HİDROLİZİN KAZEİN, SERUM PRT, MYOF. VE SARKOPLAZMİK PRT. EMÜLS. ÖZL. ETKİSİ
-
2003 - 2003 Baskıya alma sıcaklığı ve ph derecesinin peynirin bazı fiziksel ,biyokimyasal ,mikrobiyolojik ve duyusal özel.etkisi
-
2001 - 2003 SÜT YAĞININ YERİNE BİTKİSEL YAĞ İKAMESİ YOL. ELDE EDİLEN DÜŞÜK KOLLESTROL VE DÜŞ. DOYMUŞ YAĞ İÇER. SAHİP YOĞURTLARIN ÇEŞ. ÖZL.