Desteklenen Projeler
-
2014 - 2016 Glutensiz Maraş Tarhana Cipsi Üretiminin Optimizasyonu ve Depolamada Nem Adrospsiyonunun Belirlenmesi
-
2014 - 2015 Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerine Uygulanan Alkali İşlemin (Nikstamalizasyon) Unların Karakteristik Özelliklerine Etkilerinin Araştırılması
-
2013 - 2014 Tulumba Tatlısının Derin Yağda Kızartılma İşleminin Eşzamanlı Isı Ve Kütle Transfer Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2013 - 2014 Piyasaya Sunulan Glutensiz Ekmeklik Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi
-
2012 - 2014 Ön Fermentasyon Uygulanan Kepeğin Ekmek Üretiminde Kullanilmasi
-
2012 - 2014 Glütensiz Gofret Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2009 - 2010 Farklı Formülasyon, Pişirme ve Depolama Sürelerinin Glütensiz Kek Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2008 - 2010 Nar Çekirdeği, Uşkun ve Isırgan Otunun Hamur Reolojisi ve Ekmek Yapım Özelliklerine Etkisi
-
2007 - 2010 Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2007 - 2009 Ağrı İlinde Serbest Tipte Ekmek Üreten Fırınların Değerlendirilmesi
-
2007 - 2008 Unların Ekmeklik Kalitesinin Belirlenmesinde Otomatik Ekmek Makinelerinin Kullanımı
-
2007 - 2007 Kırsal Alanda Çiftçi Eğitimi
-
2002 - 2003 kek üretiminde kullanılan intereterifiye yağlarının kek kalitesi etkisi
-
2002 - 2003 gofret üretiminde kaliteyi etkileyen faktörler üzerine araştırma
-
2002 - 2003 van ve çevresinde yetiştirilen bazı tir buğday hatlarının bisküvilik kalitesi üzerine bir araşt.
-
2001 - 2002 Düşük Kalorili Kek Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2000 - 2002 Soğutulmuş ve Dondurulmuş Bisküvi Hamurlardan Bisküvi Üretimi Üzern. Arş.
-
1998 - 1999 Effects of Impingement Oven Parameters on High-Ratio Cake Baking
-
1998 - 1999 Effects of Impingement Oven Parameters and Formula variation on Sugar Snap Cookies