-
2011 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2011 Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2008 Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1997 - 2000 Yrd. Doç. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - Devam Ediyor Etik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Rektörlük
-
2010 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2010 - Devam Ediyor Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2009 - Devam Ediyor Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2009 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1999 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Ensitüsü
-
2012 - 2015 Etik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Rektörlük
-
2012 - 2015 Senato Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
-
2012 - 2015 Dekan
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2009 - 2011 Akademik Kurul Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2009 - 2011 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2001 - 2004 Yönetim Kurulu Üyesi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2013 - Devam Ediyor
Diğer Kamu Kurumu, Kosgeb
-
Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Mısır Çeşitlerine Uygulanan Alkali İşlemin (Nikstamalizasyon) Unların Karakteristik Özelliklerine Etkilerinin Araştırılması
M.Şamil(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Piyasaya sunulan glutensiz ekmeklik karısımların kalite ve bilesenler yönünden degerlendirilmesi
Y.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Tulumba tatlısının derin yagda kızartılma isleminin eszamanlı ısı ve kütle transfer parametrelerinin belirlenmesi
Y.Erim(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Ön fermentasyon uygulanan kepegin ekmek üretiminde kullanılması
O.GÜLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Fonksiyonel öneme sahip dogal bilesenlerin hamur ve ekmek özellikleri üzerine etkilerinin belirlenmesi
R.MERAL(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Farklı formülasyon, pisirme ve depolama sürelerinin glütensiz kek kalitesi üzerine etkilerinin arastırılması
Ö.YILDIZ(Öğrenci), Doktora, 2010 -
Ağrı ilinde serbest tip ekmek üreten fırınların değerlendirilmesi
A.Haydar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kek üretiminde ekzopolisakkaritlerin kullanımı
Ö.AKBAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Unların ekmeklik kalitesinin belirlenmesinde otomatik ekmek makinelerinin kullanımı
B.TAŞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Van ilindeki un fabrikalarının mevcut durumu ve üretilen unların bazı kalitatif özellikleri
D.MİRAHMETOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Alabalık fletolara ve tavuk bagetlere uygulanan bazı yenilebililr kaplama malzemelerinin raf ömrü boyunca et ve kızartma yağı kalitesine etkilerinin belirlenmesi
Doğan İ. S. (Eş Danışman)
O.KILINÇÇEKER(Öğrenci), Doktora, 2006 -
Farklı yenilenebilir kaplama kombinasyonlarının dilimlenmiş hindi budunda kullanımı
S.İLTER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Kek üretiminde kullanılan interesterifiye yağların kek kalitesine etkisi
T.AKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Van ve çevresinde yetistirilen bazı buğdayların bisküvilik kalitesi üzerine bir arastırma
T.UĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Piyasaya sunulan gofretlerin kalite ve bileşen yönünden değerlendirilmesi
R.MERAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Düşük kalorili kek üretimi üzerine bir araştırma
Ö.YILDIZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002