SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Grape seed as a functional food ingredient in bread-making
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.64, sa.3, ss.372-379, 2013 (SCI-Expanded)




Ağrı ilindeki ekmek fırınlarının bazı özelliklerinin değerlendirilmesi üzerine bir anket çalışması
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.20, sa.2, ss.75-87, 2010 (SCI-Expanded)
Effects of interesterified palm and cottonseed oil blends on cake quality
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, sa.2, ss.157-164, 2007 (SCI-Expanded)


Factors affecting wafer sheet quality
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.41, sa.5, ss.569-576, 2006 (SCI-Expanded)


A traditional fermented Turkish soup, tarhana, formulated with corn flour and whey
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.39, sa.4, ss.455-458, 2004 (SCI-Expanded)


Düşük kalori kek üretimi: II. Standart yağlı kek ile karşılaştırma
Gıda
, cilt.29, sa.3, ss.229-235, 2004 (SCI-Expanded)
Düşük kalorili kek üretimi: I. Formül optimizasyonu
Gıda
, cilt.29, sa.1, ss.17-25, 2004 (SCI-Expanded)
Effect of alpha-amylases on dough properties during Turkish hearth bread production
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.38, sa.2, ss.209-216, 2003 (SCI-Expanded)


Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi
Gıda
, cilt.27, sa.1, ss.65-71, 2002 (SCI-Expanded)
Gıda Sanayinde Hızlı Viskozite Test (HVT) Cihazının Kullanımı
Gıda
, cilt.25, sa.6, ss.429-434, 2000 (SCI-Expanded)
Düşük Yağ ve Kalori İçeren Gıdalarda Kullanılan Bazı Yağ İkamelerinin Rolü
Gıda
, cilt.23, sa.6, ss.417-424, 1999 (SCI-Expanded)
Kek üretiminde fırın parametrelerinin optimizasyonuda 'reseponse surface' metodunun kullanımı
Gıda
, cilt.24, sa.1, ss.27-31, 1999 (SCI-Expanded)
Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.8, ss.33-38, 1998 (SCI-Expanded)
İçme sütü işleyen fabrikalarda temizlik ve sanitasyon
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.8, sa.1, ss.113-117, 1997 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Geleneksel ve Fonksiyonel Ürün Olarak Maraş Tarhanası
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.5, sa.4, ss.33-40, 2015 (Hakemli Dergi)
Glutensiz Ekmek Karışımların Kalite ve Bileşenler Yönünden Değerlendirilmesi
Gıda
, cilt.40, sa.6, ss.335-342, 2015 (Hakemli Dergi)
Tahıl Esaslı Beta-glukan İlavesinin Gıdaların Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.3, sa.4, ss.190-195, 2015 (Hakemli Dergi)
Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.43-48, 2012 (Hakemli Dergi)
Yağı azaltılmış kek üretiminde ekzopolisakkarit kullanımı
Gıda
, cilt.37, sa.3, ss.141-148, 2012 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel Bileşenlerin Ekmek Üretiminde Kullanımı
Endüstriyel Fırın
, cilt.2, ss.100-105, 2011 (Hakemsiz Dergi)
Unların Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesinde Tekstür Analiz Cihazının Kullanımı ve Sonuçların Ekstensograf Değerleri ile Karşılaştırılması
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.5, sa.3, ss.17-24, 2010 (Hakemli Dergi)
Gıdalarda Monosodyum Glutomat ve Endişeler
Ekoloji Magazin
, cilt.26, sa.2, ss.22-27, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Kimyasal kabartılan ürünlerde kabartma asitlerinin fonksiyonel özellikleri
Gıda
, cilt.34, sa.6, ss.395-401, 2009 (Hakemli Dergi)
Ekmek makinelerinde kullanılan farklı bileşen seviyelerinin ekmek kalitesi üzerine etkisi
Gıda
, cilt.34, sa.5, ss.295-301, 2009 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel öneme sahip doğal bileşenlerin unlu mamullerin üretiminde kullanımı
Gıda
, cilt.34, sa.3, ss.193-198, 2009 (Hakemli Dergi)
Unlu Mamullerin Yüksek Rakımda Üretilmesi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.1-8, 2008 (Hakemli Dergi)
Hammadde ve Sorunlarıyla Türk Lokum Üretimi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.1, ss.13-17, 2008 (Hakemli Dergi)
Van İlindeki Un Fabrikalarının Değerlendirilmesi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, sa.1, ss.25-33, 2007 (Hakemli Dergi)
Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.52-56, 2006 (Hakemli Dergi)
Kaplama malzemesi olarak galeta unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.1, ss.77-83, 2005 (Hakemli Dergi)
Piyasaya sunulan gofretlerin kalite ve bileşenler yönünden değerlendirilmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.65-71, 2004 (Hakemli Dergi)
Bisküvi tüketim alışkanlığının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.1, ss.60-64, 2004 (Hakemli Dergi)
Bisküvi üretiminde soğutulmuş ve dondurulmuş hamur kullanımı
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.1, ss.58-59, 2004 (Hakemli Dergi)
Bazı Tir Buğday Hatlarının Sertliğinin ve Protein Miktarının Belirlenmesinde NIR Tekniğinin Kullanımı
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.55, sa.5, ss.22-31, 2002 (Hakemli Dergi)
Farklı Mercimek Çeşitlerinin ve Uygulanan Farklı Azot Dozlarının Mercimeğin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi
Gıda Teknolojisi
, cilt.6, sa.3, ss.64-68, 2002 (Hakemli Dergi)
Çinko Yetersizliği ve Unlu Mamullerin Rolü
Unlu Mamüller Teknolojisi
, cilt.55, sa.1, ss.4-6, 2002 (Hakemli Dergi)
Formül optimizasyonunda yanıt yüzeyi metoduna göre DeBaun'un Cuboctahedrom deneme tasarımının kullanımı
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.343-352, 2001 (Hakemli Dergi)
Gıda Sanayinde Sanitasyon
Gıda Teknolojisi
, cilt.3, sa.12, ss.50-55, 1998 (Hakemli Dergi)
Factors Affecting Cookie Quality
Gıda Teknolojisi
, cilt.3, sa.3, ss.72-76, 1998 (Hakemli Dergi)
Measurement of Gluten Quality and Effect of Gluten Quality on Breadbaking
Gıda Teknolojisi
, cilt.3, sa.2, ss.72-81, 1998 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Serbest Tipte Ekmek Üreten Fabrikaların Genel Durumu ve Sorunları
Unlu Mamuller Teknolojisi
, cilt.6, sa.5, ss.22-31, 1997 (Hakemli Dergi)
Proteolytic Enzyme Activities of Different Cereal Malts and Their Influences on Gluten Properties
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
, cilt.15, ss.39-49, 1997 (Hakemli Dergi)
Objective Measurement of Bakery Mix Times
National Notes
, cilt.2, sa.1, ss.7-9, 1995 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Antioxidant Activity and Phenolic Compounds of Bread Including Pomegranate Seed
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.365, (Özet Bildiri)

Evaluation of Quality, Antioxidant Activity and Phenolic Composition of Bread Including onion Powder
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.318, (Özet Bildiri)
Functional Properties of Sprouted Wheat
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.381, (Özet Bildiri)
The effects of Rheum ribes L. on quality properties of bread
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.467, (Tam Metin Bildiri)
Zerfet
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.104, (Tam Metin Bildiri)
Innovations in traditional foods and consumer preferences
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.53, (Özet Bildiri)
Optimization of gluten-free wafers with buckwheat flour and potato starch
10th AISTEC Conference "GRAINS FOR FEEDINGTHE WORLD", Milan, İtalya, 1 - 03 Temmuz 2015, ss.61, (Özet Bildiri)
Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.68, (Özet Bildiri)
Traditional Turkish Dessert: Tulumba
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.620, (Tam Metin Bildiri)
Importance of food safety after eartquake
2013 International Van Earthquake Symposium, Van, Türkiye, 23 - 27 Ekim 2013, ss.194, (Tam Metin Bildiri)
Tahıllarda ß-Glukan ve Beslenme
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.496, (Tam Metin Bildiri)
Nar Çekirdeğinin Antioksidan Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde Miktarı
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.145, (Özet Bildiri)
Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.55, (Tam Metin Bildiri)
ß-Glukanların Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.498, (Tam Metin Bildiri)
Tahıllarda ß-Glukanın Sağlığa Etkisi
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.497, (Tam Metin Bildiri)
Siirt Taş Ekmeği
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.681-683, (Tam Metin Bildiri)
Geleneksel Gıdalarda Uygulanan Geleneksel Muhafaza Yöntemleri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.714, (Özet Bildiri)
Bitlis Yöresinde Tandır Üretimi ve Üretilen Tandırların Mineral İçerikleri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.93-96, (Tam Metin Bildiri)
Hakkari Yöresine Has Bir Lezzet: Doğaba
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.710-711, (Tam Metin Bildiri)
Bitlis Yöresinde Tandır Ekmeği Üretimi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.743-744, (Tam Metin Bildiri)
Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.777, (Özet Bildiri)
Unlu Mamullerde Risk Yönetimi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.267, (Tam Metin Bildiri)
Arpa Ununun Fonksiyonel Tahıl Ürünlerinde Kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.103, (Tam Metin Bildiri)
Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.101, (Tam Metin Bildiri)
Effects of Microwave and Hot-Air Popper Methods on Some Characteristiıcs of Popcorn
Euro Food Chem XVI (Translating food chemistry into health benefits), Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, ss.125, (Tam Metin Bildiri)
Determination of Partial Baking Time For Cake
Euro Food Chem XVI (Translating food chemistry into health benefits), Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, ss.122, (Tam Metin Bildiri)
The Effects of Flaxseed on Quality and Antioxidant Activity of Bread
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.702, (Tam Metin Bildiri)
Carob As a Feedstock for the Production of Several Products
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-882, (Tam Metin Bildiri)
Carob: chemical composition and applicationc in Industry
International Food Congress Novel Approches inFood Industry NAFI 2011, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-881, (Tam Metin Bildiri)
Gıda Güvenliği Açısından Bazı Besinlerin Pişirilmesinde Yüksek Rakım ve Farklı Basıncı Etkisi
2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Aralık 2010, ss.72, (Tam Metin Bildiri)

Unlu Mamullerinin Üretiminde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları
2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Aralık 2010, ss.57, (Tam Metin Bildiri)

Formula optimization of gluten free cake with chestnut flour
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.138, (Tam Metin Bildiri)
Determination of rheological properties of flour using texture analyzer and comparation of results with extensograph values
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.387, (Tam Metin Bildiri)
Blueberry as a functional ingredient in gluten-free cake production
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.163, (Tam Metin Bildiri)
Formula optimization of gluten-free cake with corn flour and potato starch
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.164, (Tam Metin Bildiri)
Determination of stickiness values of different flour combinations
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.385, (Özet Bildiri)
Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler
International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem, Famagusta, Kıbrıs (Kktc), 3 Temmuz - 07 Ekim 2010, ss.156, (Tam Metin Bildiri)
Kars Yöresinde Geleneksel Olarak Üretilen Bazı Unlu Mamuller
1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.540-542, (Tam Metin Bildiri)
Kars Yöresel Yemeği Hangel
1st International food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.990-992, (Tam Metin Bildiri)
Unlu mamullerde pestisit kalıntıları
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.141-146, (Tam Metin Bildiri)
Kısmi pişirilmiş unlu mamullerin üretimi
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.501-505, (Tam Metin Bildiri)
Kimyasal Kabartılan Ürünlerde Kabartma Asitlerinin Fonksiyonel Özellikleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.457, (Tam Metin Bildiri)
Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Unlu Mamullerin Üretiminde Kullanımı
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.451-51, (Tam Metin Bildiri)
Ekmek Makinesinde Farklı Bileşen Seviyelerinin Ekmek Kalite Özelliklerine Etkisi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.455, (Tam Metin Bildiri)
Wheat and Oat As an Antioxidant
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.153, (Tam Metin Bildiri)
Effects of Maillard Reaction on Antioxidant Activity
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan - 26 Ağustos 2008, ss.154, (Tam Metin Bildiri)
Multiple Response Optimization for The Development of Reduced Fat Cake
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.87, (Özet Bildiri)
Dough Spread and Microwave Baking Test for Breadmaking
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.170, (Tam Metin Bildiri)
Yenilebilir Kaplamalarda Tahıl Kaynaklı Bileşenlerin Yapışma Derecesi ve Ürün Verimi Üzerine Etkisi
Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.324-330, (Tam Metin Bildiri)
Buğdayda Bulunan Antioksidan Maddeler
Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.324-330, (Tam Metin Bildiri)
An evaluation of colour measurements of coated fish fillets throughout the processing
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.158, (Tam Metin Bildiri)
Effect of moisture content of popcorn on popping qualities
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.157, (Tam Metin Bildiri)
The importance of acrylamid formation in fried, baked and cooked foods
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.145, (Tam Metin Bildiri)
As a Tool Response Surface Methodology (RSM) in a New Product Development
Itafe’03 – International Congress on Information Technology in Agriculture, Food and Environment, İzmir, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2003, ss.483-488, (Tam Metin Bildiri)
Unların Ağartılmasında Benzoil Peroksidin Kullanımı
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2003, ss.695-705, (Tam Metin Bildiri)
Düşük Kalorili Kek Üretiminde Karşılaşılan Problemler
1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003, ss.795-799, (Tam Metin Bildiri)
Hamurda gaz tutulmasını kontrol eden faktörler
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2003, ss.701-708, (Tam Metin Bildiri)
Gıdalara Yenilebilir Kaplama Uygulamalarında Süt Ürünlerinin Kullanım Olanakları
SEYES 2003-Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.251-256, (Tam Metin Bildiri)
Yeni Ürün Geliştirmede Gıda Bileşenlerinin ve Fonksiyonlarının Rolü
SEYES 2003-Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 Mayıs - 23 Mart 2003, ss.195-200, (Tam Metin Bildiri)
Kaplama ürünlerde tahıl unlarının kullanımı
Hububat 2000 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.441-450, (Tam Metin Bildiri)
Farklı Patates Çeşitlerinin Renk Parametrelerinin Cips Rengine Etkisi
III. Ulusal Patates Kongresi, İzmir, Türkiye, 23 - 27 Eylül 2002, ss.415-422, (Tam Metin Bildiri)
Tarımsal Ürünlerde Katı ve Sıvı Partiküller İçin Büyüklük Analizi ve Ölçüm Teknikleri
Tarımsal Mekanizasyon 20. Ulusal Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2001, ss.285-290, (Tam Metin Bildiri)
Effect of Various Storage Conditions on Malt Amylase Activity
81th AACC Annual Meeting, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 15 - 19 Eylül 1996, ss.88, (Tam Metin Bildiri)
An Assay for Fungal Alpha Amylase Using The Rapid Visco-Analyser
80th AACC Annual Meeting, San Antonio, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 09 Kasım 1995, ss.110, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
Gıdaların İşlenmesi ve Muhafazası
Kırsal Alanda Çiftçi Eğitimi, Suphi Deniz, Editör, Saray Kaymakamlığı Köylere Hizmet Mavi Göl Yayınları, Van, ss.185-204, 2008
Special food ingredients from cereals
Handbook of Cereal Science and Technology, Karel Kulp, Joseph G. Ponte, Editör, Crc Press, New York, ss.754-776, 2000
An Assay for Fungal Alpha Amylase Using The Rapid Visco-Analyser
Applications of Rapid Visco-Analyser, Walker, CE, Hazelton, JL, Editör, Newport Scientific, Warriewood, ss.67-72, 1996