Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Elektro Eğirme Yöntemiyle Elde Edilen Probiyotik Bakteri Yüklü Nanoliflerin Karekterizasyonu ve Nanoenkapsüle Probiyotiklerde Ekşi Mayalı Ekmek Üretimi
-
2022 - Devam Ediyor Elektrodöndürme Yöntemiyle Elde Edilen Zein Tabanlı Biyoaktif Madde Yüklü Nanomateryallerin Karakterizasyonu ve Tavuk Köftenin Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2023 - 2024 Farklı Ekmek Çeşitlerinin Anti Diyabet Etkileri ile Antioksidan Biyoerişilebilirliklerinin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Elektroeğirme Yöntemiyle Elde Edilen Yeşil Çay Ekstraktı Yüklü Nanoliflerin Karakterizasyonu ve Taze Kesilmiş Meyvelerin Depolanması Süresince Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2022 - 2023 Use of encapsulated pomegranate seed oil in novel coarse and nonosized materials for improving the storaga life of strawbeery
-
2020 - 2022 Çeşitli Yağlarla Üretilen Nanomateryallerin Karekterizasyonu ve Diyet Bisküvi Üretiminde Kullanımı
-
2019 - 2022 Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kinoa ve Pirinç Kepeği Kullanımı
-
2020 - 2021 Yağı Azaltılmış Kek Üretimi İçin Yeni Bir Strateji Yağ İçeren Nanomateryaller ile Kek Üretimi
-
2018 - 2021 Polivinil Alkol Tabanlı ve Nisin Yüklü Nanoliflerle Kaplanıp Paketlenen Gökkuşağı Alabalığı (Onorhynchus mykiss) Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2019 - 2019 Stabilizasyon İşleminin Pirinç Kepeğinin Serbest Yağ Asitliği Değeri üzerine Etkisi
-
2019 - 2019 Nemli Isıl İşlem Uygulamasının Pirinç Kepeğinin Fonksiyonel Moleküler Termal Özellikleri ve Protein Fraksiyonları Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2019 - 2019 Biberiye ve Kurkumin Yüklü Nanoemülsiyonların Alabalık Filetolarının Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Biyoaktif Madde ve Bakteriyosin Yüklü Nanoliflerin Gökkuşağı Alabalığının Onorhynchus mykiss Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Farklı Stabilizasyon Koşullarının Pirinç Kepeğinin Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2017 - 2019 Mikrodalga Isıtmanın Pirinç Kepeğinin Lipaz Aktivitesi Üzerine Etkisi
-
2018 - 2018 Kekik Esansiyel Yağıyla Oluşturulan Nanoemülsiyonların Karekterizasyonu ve Antimikrobiyal Etkisi
-
2013 - 2017 Ekmek Yapım Prosesinin Üzüm Çekirdeği ve Nar Çekirdeği ile Zenginleştirilmiş Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Profili Üzerine Etkisi
-
2015 - 2016 Glutenli ve Glutensiz Bisküvi Üretiminde Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Uşkun Kullanımı
-
2015 - 2015 Farklı Sıcaklık Derecelerinin Uşkun Bitkisinin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Profili Üzerine Etkisi
-
2013 - 2014 Yeni Bir Yan Ürün Ceviz Unu ile Kek Üretimi
-
2012 - 2014 Glütensiz Gofret Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2008 - 2010 Nar Çekirdeği, Uşkun ve Isırgan Otunun Hamur Reolojisi ve Ekmek Yapım Özelliklerine Etkisi
-
2007 - 2010 Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2002 - 2003 van ve çevresinde yetiştirilen bazı tir buğday hatlarının bisküvilik kalitesi üzerine bir araşt.
-
2002 - 2003 kek üretiminde kullanılan intereterifiye yağlarının kek kalitesi etkisi
-
2002 - 2003 gofret üretiminde kaliteyi etkileyen faktörler üzerine araştırma