Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345

Geleneksel Gıdaların Gastronomi Turizmindeki Rolü

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018

PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM

II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63

Wheat Germ: Its composition and benefits to health

International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316

The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326

The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.

IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55

The Importance of Geographical Indication Foods in Gastronomy Tourism

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.60

Arı Sütü ve Fonksiyonel Özellikleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.104

Fonksiyonel süt ve süt ürünleri

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.100

Production and Functionality of Lactulose

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.809

Stabilization Methods of Wheat Bran

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.819

Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786 Sürdürülebilir Kalkınma

KONJAC (AMORPHOPHALLUS KONJAC) FLOUR

1st international congress on medicinal and aromatic plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1628

The Cherry Laurel: Composition and İmpact on Human Health

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1623 Sürdürülebilir Kalkınma

Cereal Based Dairy Products

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.298

Evaluation of Cereals for Extraneous Materials

15th. International Cereal and Bread Congress,, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.348

Kurutma Teknolojisinde Matematiksel Modellemenin Kullanımı ve Önemi

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.127

Fonksiyonel Gıda olarak Bulgur

8. Gıda Mühendisliği Kongresi,, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.104

Fonskiyonel Bir Tatlandırıcı Stevia (Şeker Otu)

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.103

Traditional Turkish Dessert: Tulumba

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.620

Metrikler

Yayın

44

Atıf (WoS)

44

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

93

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

6

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları