Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Divle Tulum Peyniri

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Kobalt, Nikel, Stronsiyum ve Baryum Yönünden İncelenmesi

AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.528-536

Peynirlerde Aflatoksin M 1 Varlığı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.144 Sürdürülebilir Kalkınma

BEBEKLİK, OKUL ÖNCESİ VE OKUL DÖNEMİ ÇOCUKLARDA BESLENME

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-VII , Ankara, Türkiye, 2 - 04 Aralık 2022, ss.821-838

Van İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde E. coli O157:H7 Varlığı ve Antibiyotik Dirençlilikleri

International Khazar Scientific Research Conference-III, Baku, Azerbaycan, 7 - 09 Ocak 2022, ss.59-60

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BESLENME

9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 Kasım - 07 Aralık 2021, ss.178-179

FONKSİYONEL GIDA ÇEŞİDİ NARIN (Punica granatum L.) İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

INTERNATIONAL SIIRT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Siirt, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2021, cilt.2, ss.253-272 Sürdürülebilir Kalkınma

Starter Ve Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnci Gelişimi

2. International Turkish World Engineering And Science Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019

VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72

STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61

Takviye Edici Gıdalar ve Kullanım Alanları

ISPEC Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019

GELENEKSEL BİR LEZZET: DİVLE TULUM PEYNİRİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.464-471

VAN İLİNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.472-481

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579

Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194

Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124

Divle Tulum Peyniri

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152

Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.158-159 Sürdürülebilir Kalkınma

Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.124-125 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Sağlık Üzerine Etkileri

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.150-151 Sürdürülebilir Kalkınma

Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165 Sürdürülebilir Kalkınma

Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152

Kitap & Kitap Bölümleri

BALIKLARDA BULUNAN AĞIR METALLERIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMI

SAĞLIK BILIMLERINDE ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR, , Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.149-169, 2024

Keçi Süt ve Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Süt Varlığının Tespitinde En İdeal Yöntem

SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Sadettin DEMİREL, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.1317-1334, 2023

Geleneksel Kurutulmuş Süt Ürünleri

Geleneksel Süt Ürünleri, prof. Dr. Fatma Seda BİLİR, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.201-2010, 2023

GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER

GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023

Tavuk Etlerinde Bulunan Salmonella spp.’nin Halk Sağlığı Açısından Önemi

SAĞLIK BİLİMLERİ Teori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler 4 , Ayhan GÜLER, Editör, IVPE, Cetinje, ss.398-419, 2022 Creative Commons License

Veteriner Halk Sağlığı

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019

Metrikler

Yayın

57

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

15

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları