SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Traditionally Produced Bitlis Tulum Cheese in Turkey and Its Some Chemical Quality Properties
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.380-389, 2018 (Hakemli Dergi)
Divle Tulum Peyniri
Van Vet J
, cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)
Divle tulum peynirlerinde mineral madde ve ağır metal düzeylerinin belirlenmesi
VAN VETERİNARY JOURNAL
, cilt.28, sa.3, ss.151-156, 2017 (Hakemli Dergi)
Et ve Et Ürünlerinin Kürleme İle Muhafazası
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.106-111, 2017 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Van Veterinary Journal
, cilt.28, sa.2, ss.107-111, 2017 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Van Veterinary Journal
, cilt.27, sa.2, ss.57-67, 2016 (Hakemli Dergi)
Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
YYU Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.31-35, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BESLENME
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 Kasım - 07 Aralık 2021, ss.178-179
Sebze ve Meyvelerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi
VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019
İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et
VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019
Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları
Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamalarının Oluşturduğu Sağlık Riskleri
Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.196-217
Chemical and Microbiological Properties of Bitlis Tulum Cheese Traditionally Produced and Presented in Market
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.323
Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tektırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.153-154
Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde Ve Ağır Metal Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.159-160
Divle Tulum Peyniri
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152
Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165
Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161
Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152
Kitap & Kitap Bölümleri
Geleneksel Kurutulmuş Süt Ürünleri
Geleneksel Süt Ürünleri, prof. Dr. Fatma Seda BİLİR, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.201-2010, 2023
GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER
GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023
Veteriner Halk Sağlığı
Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019