Doç. Dr. Rabia Mehtap Tuncay


Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Veterinerlik Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi, Mikrobiyoloji


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi

E-posta: r.m.gunes@yyu.edu.tr
İş Telefonu: +90 444 5 065 Dahili: 62
İş Telefonu: +90 432 444 5065 Dahili: 21562
Web: http://aves.yyu.edu.tr/r.m.gunes/

Metrikler

Yayın

64

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

19

Toplam Atıf Sayısı

42

Proje

16

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2010 - 2018

2010 - 2018

Doktora

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü/ Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Da, Türkiye

2007 - 2010

2007 - 2010

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü/ Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Da, Türkiye

2001 - 2007

2001 - 2007

Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Doktora

OTLU PEYNİRLERDE Listeria monocytogenes'İN OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE CANLILIĞI VE ANTİBİYOTİK DİRENÇLİLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı

2010

2010

Yüksek Lisans

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü/ Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Da

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

I. Uygulamalı Moleküler Teknikler Çalıştayı

Sağlık ve Tıp

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi-Van TEKNOKENT

2021

2021

Eğiticilerin Eğitimi Sertifika Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlama

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

2008

2008

Akredite Veteriner Hekim-ISO 22000

Diğer

Van Veteriner Hekimler Odası

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Veteriner Bilimleri

Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2019 - 2023

2019 - 2023

Dr. Öğr. Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2010 - 2019

2010 - 2019

Araştırma Görevlisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Yemek Satın Alma İşi Muayene Komisyonu Başkanı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Yemek Satın Alma İşi Muayene Komisyon Başkanı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Kafeterya Denetleme Kurulu Komisyon Üyeliği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Fakülte Burs Komisyonunda

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

2019 - 2019

2019 - 2019

Fakülte İntörn (VEHİP) dersi Grup Koordinatörü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

2019 - 2019

2019 - 2019

Yemekhane Muayene Komisyonu (Yedek Üye)

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler

Mezbahalarda Sanitasyon

Uzmanlık Alan Dersi

Dondurma Teknolojisi

Zoonozlar

Gıda Mikrobiyolojisi I

Gıda Endüstrisinde Sanitasyon

Et Muayenesi

Lisans

Lisans

Veteriner Hekimliği İntörn Programı (VEHİP)

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

Veteriner Hekimlikte Halk Sağlığı Sürdürülebilir Kalkınma

Et Muayenesi ve Teknolojisi

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2018

2018

Divle Tulum Peyniri

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M.

Van Vet J , cilt.29, sa.2, ss.119-124, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

Van İlinde Satışa Sunulan Kurutların Hijyenik Kalitesi

Sancak Y. C., Tuncay R. M., Öner B., Toprak S.

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 Nisan - 27 Eylül 2024, ss.53, (Özet Bildiri)

2024

2024

Van İli Piyasasında Satışa Sunulan Süzme Yoğurtların Hijyenik Kalitesi

Sancak Y. C., Tuncay R. M., Toprak Çetin S., Öner B.

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.139, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2023

2023

Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Kobalt, Nikel, Stronsiyum ve Baryum Yönünden İncelenmesi

TUNCAY R. M., Rüstemli N.

AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.528-536, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Peynirlerde Aflatoksin M 1 Varlığı ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Çakmak T., Sancak Y. C., Tuncay R. M.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, ss.144, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

BEBEKLİK, OKUL ÖNCESİ VE OKUL DÖNEMİ ÇOCUKLARDA BESLENME

Tuncay R. M.

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-VII , Ankara, Türkiye, 2 - 04 Aralık 2022, ss.821-838, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

Van İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde E. coli O157:H7 Varlığı ve Antibiyotik Dirençlilikleri

Tuncay R. M.

International Khazar Scientific Research Conference-III, Baku, Azerbaycan, 7 - 09 Ocak 2022, ss.59-60, (Özet Bildiri)

2021

2021

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BESLENME

Tuncay R. M., Sancak Y. C.

9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 Kasım - 07 Aralık 2021, ss.178-179, (Özet Bildiri)

2021

2021

FONKSİYONEL GIDA ÇEŞİDİ NARIN (Punica granatum L.) İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ

Telsaç R., Tuncay R. M.

INTERNATIONAL SIIRT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Siirt, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2021, cilt.2, ss.253-272, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

Starter Ve Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinde Antibiyotik Direnci Gelişimi

İŞLEYİCİ Ö., SANCAK Y. C., TUNCAY R. M., ÇAKMAK T.

2. International Turkish World Engineering And Science Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

VAN’IN İNCİSİ: İNCİ KEFALİ (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ve BESLENMEDE ÖNEMİ

Çakmak T., Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M.

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.62-72, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

STARTER VE STARTER OLMAYAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ GELİŞİMİ

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M., Çakmak T.

2. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2019, cilt.4, ss.53-61, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

İn Vitro Bir Gıda: Kültüre Et

ÇAKMAK T., İŞLEYİCİ Ö., TUNCAY R. M., SANCAK Y. C.

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

Sebze ve Meyvelerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Halk Sağlığı Yönünden Önemi

TUNCAY R. M., İŞLEYİCİ Ö., SANCAK Y. C., ÇAKMAK T.

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 24 - 27 Ekim 2019, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

GELENEKSEL BİR LEZZET: DİVLE TULUM PEYNİRİ

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M., Çakmak T.

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.464-471, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE KULLANIM ALANLARI

Çakmak T., Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M.

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.573-579, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

VAN İLİNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ

Tuncay R. M., İşleyici Ö., Sancak Y. C., Çakmak T.

ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2019, ss.472-481, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Gıda Amblajlarında Nanoteknoloji Uygulamaları

İŞLEYİCİ Ö., ÇAKMAK T., SANCAK Y. C., ELÇEK R., TUNCAY R. M.

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.173-194, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Gıda Endüstrisinde Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamalarının Oluşturduğu Sağlık Riskleri

İŞLEYİCİ Ö., ÇAKMAK T., SANCAK Y. C., TUNCAY R. M.

Ereğli International Science and Academic Congress, 9 - 10 Mart 2019, ss.196-217, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Chemical and Microbiological Properties of Bitlis Tulum Cheese Traditionally Produced and Presented in Market

SANCAK H., İşleyici Ö., Tuncay R. M., Sancak Y. C.

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.323, (Özet Bildiri)

2017

2017

Kefirin Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri

Sancak Y. C., İşleyici Ö., Berber E. B., Tuncay R. M.

1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Aralık 2017, ss.260-274, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

Kitosanın Gıda Endüstrisinde Kullanımı

Sancak Y. C., Tuncay R. M., İşleyici Ö.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.123-124, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Divle Tulum Peyniri

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde Ve Ağır Metal Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M., Yücel U. M.

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.159-160, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Fermente Sucuklarda Biyojen Amin Varlığı ve Önemi

EKİCİ K., Sancak Y. C., Güneş R. M.

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.124-125, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Sağlık Üzerine Etkileri

Güneş R. M., SANCAK H.

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.150-151, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

Van ilinde hayvansal kökenli gıda üretimi ve sorunları

İşleyici Ö., SANCAK Y. C., GÜNEŞ R. M.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.164-165, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2015

2015

Van ilinde satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı.

İşleyici Ö., SANCAK Y. C., ATLAN M., GÜNEŞ R. M.

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.160-161, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

İŞLEYİCİ Ö., SANCAK H., Güneş R. M.

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.158-159, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

Güneş R. M., Sancak Y. C.

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.151-152, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

ET MUAYENESI AÇISINDAN ÖNEMLI BIYOLOJIK TEHLIKELER

Tuncay R. M.

Et Muayenesi ve Mezbahane Bilgisi, ERTAŞ ONMAZ NURHAN, Editör, Akademisyen Kitapevi, Ankara, ss.145-228, 2025

2024

2024

FONKSİYONEL BİR GIDA ÇEŞİDİ OLAN PROBİYOTİK, PREBİYOTİK VE SİNBİYOTİKLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ

RÜSTEMLİ N., TUNCAY R. M.

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde İleri Araştırmalar, TAVŞANLI HAKAN, Editör, YAZ Yayınları, Afyonkarahisar, ss.44-68, 2024

2024

2024

İnek Sütü ve Ürünlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Halk Sağlığı Üzerindeki Etkileri

TUNCAY R. M., ARASOĞLU AYDOĞDU S. N.

Sağlık Bilimleri Alanında Gelişmeler - 3, ATİK Dilek, KAYA Hasan Burak, Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.233-267, 2024

2024

2024

BALIKLARDA BULUNAN AĞIR METALLERIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMI

RÜSTEMLİ N., TUNCAY R. M.

SAĞLIK BILIMLERINDE ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR, , Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.149-169, 2024

2024

2024

Et ve Süt Endüstrisinde Biyofilmler

TUNCAY R. M., SANCAK Y. C., ÖNER B., TOPRAK ÇETİN S.

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, PATIR BAHRİ, Editör, BİDGE YAYINLARI, Ankara, ss.166-191, 2024

2023

2023

Veteriner Hekimlik Alanında Gelişmeler

Ekin İ. H., Tuncay R. M.

Platanus Publishing, Ankara, 2023

2023

2023

Keçi Süt ve Ürünlerinde Farklı Hayvan Türlerine Ait Süt Varlığının Tespitinde En İdeal Yöntem

Tuncay R. M., Sancak Y. C.

SAĞLIK BİLİMLERİNDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Sadettin DEMİREL, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.1317-1334, 2023

2023

2023

Geleneksel Kurutulmuş Süt Ürünleri

TUNCAY R. M.

Geleneksel Süt Ürünleri, prof. Dr. Fatma Seda BİLİR, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.201-2010, 2023

2023

2023

GIDA GÜVENLİĞİNDE ULUSAL / ULUSLARARASI YASAL SİSTEMLER

Çakmak T., Sancak Y. C., Tuncay R. M.

GIDA GÜVENLİĞİ, Halil YALÇIN, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.229-248, 2023

2022

2022

Tavuk Etlerinde Bulunan Salmonella spp.’nin Halk Sağlığı Açısından Önemi

Tuncay R. M., Telsaç R.

SAĞLIK BİLİMLERİ Teori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler 4 , Ayhan GÜLER, Editör, IVPE, Cetinje, ss.398-419, 2022 Creative Commons License

2019

2019

Mikrobiyal gıda intoksikasyonları: Veteriner Halk Sağlığı Yönünden Bir Bakış

İşleyici Ö., Sancak Y. C., Tuncay R. M.

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.28-40, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

Veteriner Halk Sağlığı

Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M.

Gıda Kaynaklı Bakteriyel Zoonoz Hastalıklar, Ziya GÖKALP, Editör, Türkiye Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.15-27, 2019

2019

2019

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Kalıntı Problemi ve Sağlık Üzerine Etkileri

Sancak Y. C., İşleyici Ö., Tuncay R. M.

Süt ve Süt Ürünleri, Atasever M, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.120-132, 2019

Desteklenen Projeler

2022 - 2023

2022 - 2023

Piyasada Satışa Sunulan Ton Balığı Konservelerinin Ağır Metal Yönünden İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Tuncay R. M. (Yürütücü), RÜSTEMLİ N.

2021 - 2022

2021 - 2022

Tavuk etlerinde Salmonella spp. varlığı ve antimikrobiyal direnç profillerinin belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Tuncay R. M. (Yürütücü), TELSAÇ R.

2015 - 2016

2015 - 2016

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Sancak Y. C. (Yürütücü), Güneş R. M., İşleyici Ö.

2009 - 2010

2009 - 2010

Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Sancak Y. C. (Yürütücü), Güneş R. M.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2020 - 2022

2020 - 2022

International Journal of Food Science and Biotechnology

Editörler Kurulu Üyesi

2017 - 2020

2017 - 2020

Van Veterinary Journal

Editör

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Haziran 2022

Haziran 2022

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2019

Kasım 2019

Van Veterinary Journal

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2019

Ağustos 2019

Van Veterinary Journal

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2019

Temmuz 2019

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2019

Mart 2019

Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2018

Ekim 2018

Van Veterinary Journal

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2019

Kasım 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Ağustos 2019

Ağustos 2019

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

25 Nisan 2024 - 27 Nisan 2024

25 Nisan 2024 - 27 Nisan 2024

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

Diyarbakır-Türkiye

07 Haziran 2022 - 09 Haziran 2022

07 Haziran 2022 - 09 Haziran 2022

INTERNATIONAL KHAZAR SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE - III

Katılımcı

Baku-Azerbaycan

05 Aralık 2021 - 07 Aralık 2021

05 Aralık 2021 - 07 Aralık 2021

INTERNATIONAL SIIRT CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Siirt-Türkiye

04 Aralık 2021 - 07 Aralık 2021

04 Aralık 2021 - 07 Aralık 2021

9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

10 Haziran 2021 - 10 Haziran 2021

10 Haziran 2021 - 10 Haziran 2021

VEHADER International Seminer on Seafood

Katılımcı

Afyonkarahisar-Türkiye

08 Mayıs 2021 - 08 Mayıs 2021

08 Mayıs 2021 - 08 Mayıs 2021

Uluslararası Kırmızı Et Semineri

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Kasım 2019 - 01 Kasım 2019

01 Kasım 2019 - 01 Kasım 2019

2nd International Turkish World Engineering and Science Congress

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019

01 Ekim 2019 - 01 Ekim 2019

VIII. Ulusal II. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

-Türkiye

01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019

01 Haziran 2019 - 01 Haziran 2019

Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi (ISPEC)

Katılımcı

Siirt-Türkiye

01 Mart 2019 - 01 Mart 2019

01 Mart 2019 - 01 Mart 2019

Ereğli Uluslararası Bilim ve Akademi Kongresi (INSAC-Ereğli)

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

I. International Agricultural Science Congress

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

Aydın-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

6. Ulusal (Uluslararası Katılımlı) Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

01 Nisan 2013 - 01 Nisan 2013

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 12

h-indeksi (WOS): 1