Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Türkiye, 6 - 07 Kasım 2018, ss.250-254

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345

Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri

Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.14

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.15

Fermente Bir Süt İçeceği: Kefir

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.426

Kahramanmaraş Elbistan Bölgesinde Süt Ürünü: Çökelek

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.431

Tarhana and Tarhana Soup that Traditionally Made in Kahramanmaraş-Elbistan

Th 2 International Sympozyum on Traditional Foods From Adriatik to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.492

Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.

2. Gıda Güvenliği Kongresi., İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.73

Biogenic Amines in Cheese.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.203

Exopolysaccharides in Milk and Dairy Products as A Functional Component.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.245

Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248 Sürdürülebilir Kalkınma

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248

Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.328-337
Metrikler

Yayın

33

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

4

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları