SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.26, sa.4, ss.642-647, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A STUDY ON MINERAL CONTENT OF WHEY OBTAINED FROM TURKISH STRAINED YOGURT
AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.72, ss.1732-1738, 2019 (Hakemli Dergi)
Determination of Texture Profile Analysis of Yogurt Produced By Industrial and Traditional Method
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, sa.8, ss.66-69, 2018 (Hakemli Dergi)
Determination of Texture Profile Analysis of Yogurt Produced By Industrial and Traditional Method
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, sa.8, ss.-66--70, 2018 (Hakemli Dergi)
Exopolysacchaides in Milk And Dairy Products as a Functional Component
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.115-122, 2018 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Kelle Peynirinin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.4, sa.26, ss.642-647, 2016 (Hakemli Dergi)
Kahramanmaraş-Elbistan’da Geleneksel Olarak Yapılan Tarhana ve Tarhana Çorbası
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.5, sa.1, ss.45-49, 2015 (Hakemli Dergi)
Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.
Iğdır Üniv. Fen Bilimleri Enst. Der.
, cilt.1, sa.2, ss.63-67, 2011 (Hakemli Dergi)
Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese.
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
Some General Characteristics of Pickled Herbs Used in Making Van Herby Cheese
Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.35-41, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası
I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345
Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri
Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.14
Fermente Bir Süt İçeceği: Kefir
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.426
Kahramanmaraş Elbistan Bölgesinde Süt Ürünü: Çökelek
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.431
Tarhana and Tarhana Soup that Traditionally Made in Kahramanmaraş-Elbistan
Th 2 International Sympozyum on Traditional Foods From Adriatik to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Kasım 2013, ss.492
Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.
2. Gıda Güvenliği Kongresi., İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.73
Exopolysaccharides in Milk and Dairy Products as A Functional Component.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.245
Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.
The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248
From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.246-248