Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Turkey, 6 - 07 November 2018, pp.250-254

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Turkey, 6 - 08 November 2018, pp.345

Soya sütü ve soya peynirinin Fonksiyonel gıda bileşenleri

Ahtamara I. Uluslararası Mültidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Turkey, 25 - 26 August 2018, pp.14

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Turkey, 25 - 26 August 2018, pp.15

Fermente Bir Süt İçeceği: Kefir

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 5 - 07 October 2016, pp.426

Kahramanmaraş Elbistan Bölgesinde Süt Ürünü: Çökelek

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 5 - 07 October 2016, pp.431

Tarhana and Tarhana Soup that Traditionally Made in Kahramanmaraş-Elbistan

Th 2 International Sympozyum on Traditional Foods From Adriatik to Caucasus, Struga, Macedonia, 24 - 26 November 2013, pp.492

Süt ve Ürünlerinde HACCP Uygulaması.

2. Gıda Güvenliği Kongresi., İstanbul, Turkey, 9 - 10 December 2010, pp.73

Biogenic Amines in Cheese.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2010, pp.203

Exopolysaccharides in Milk and Dairy Products as A Functional Component.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2010, pp.245

Pamir Yaylalarından Van’a Göç: Piştak Peyniri ve Şirine.

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus., Tekirdağ, Turkey, 15 - 17 April 2010, pp.246-248 Sustainable Development

From Pamir Plateaus to Van: Pishtak Cheese and Shirine.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 15 - 17 April 2010, pp.246-248

Örgü Peynirinin Üretim Tekniği, Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 21 - 22 May 1998, pp.328-337

Metrics

Publication

32

Citation (WoS)

6

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

13

H-Index (Scopus)

2

Project

4

Thesis Advisory

2

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals