Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

FARKLI PLASTİKLEŞTİRİCİLERLE ELDE EDİLEN SOYA PROTEİNİ VE JELATİN BAZLI FİLM ÇÖZELTİLERİNDE VİSKOZİTENİN DEĞİŞİMİ

International Congresson Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.36, (Özet Bildiri)

JELATİN VE SOYA PROTEİNİ BAZLI YENİLEBİLİR FİLMLERİN SUDA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ, SU AKTİVİTESİ VE SU BUHARI GEÇİRGENLİĞİ

8. Uluslarası Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Adana, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2024, ss.553-561, (Tam Metin Bildiri)

Su Ürünleri İşleme Artıklarının Değerlendirilmesi

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.307-308, (Tam Metin Bildiri)

Bazı Proteinlerin Farklı Çözücülerdeki Çözünürlüğü ve Film Oluşturma Becerisi: Ön Çalışma Sonuçları

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.822-836, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Edible Coating Formulated with Gelatin, Chitosan and Rosemary Extract on the Quality of Pearl Mullet Fillets during Cold Storage at +4*C

1st International and 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.179, (Tam Metin Bildiri)

Some Instrumental Characteristics of Chicken Skin Gelatin in Comparison with Commercial Gelatins from Different Sources

1st International and 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.183, (Tam Metin Bildiri)

Thermodynamic Evaluation of Gelatin Extraction Process based on the Yield of Protein and Hydroxyproline

6th International Scientific Research Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.148, (Özet Bildiri)

Edible Films and Coatings: Applications of Gelatin Based Edible Coatings on Flesh Foods for Extension of Shelf Life under Cold Storage

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)

Effect of Gelatin Based Edible Coatings on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss, Walbaum 1792) Fillets

3rd International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.654, (Özet Bildiri)

Determination of Some Quality and Functional Characteristics of Gelatin Extracted from Chicken Skin

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.107, (Özet Bildiri)

APPLICATION OF POLYMER-BASED NANO-SIZED MATERIALS FOR LIMITATION OF MESOPHILIC BACTERIA IN FISH FILLETS

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.106, (Özet Bildiri)

Valorization of Seafood and Poultry By-Products as Gelatin Source and Quality Assessment

20. International Conference on Marine Bioresources and Bioprocessing, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 04 Haziran 2018, ss.478, (Özet Bildiri)

Effects of Gelatin based Edible Coatings on the Quality of Pearl Mullet (Chalcalburnus tarichi, Pallas, 1811) Fillets

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.319, (Özet Bildiri)

Use of Pearl Mullet (Chalcalburnustarichi, Pallas, 1811) in Surimi Production: Preliminary Studies on Yield

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.390, (Tam Metin Bildiri)

Isolation of Collagen in Chicken Skin: Drying and Degreasing Yield

1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.553, (Tam Metin Bildiri)

Optimization of Gelatin Extraction From Chicken Skin by Response Surface Methodology

1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.28, (Özet Bildiri)

Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.183, (Tam Metin Bildiri)

Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu

2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.164, (Tam Metin Bildiri)

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182, (Tam Metin Bildiri)

Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite

2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.7, (Özet Bildiri)

Chicken Bone Gelatin and Its Functional Properties in Comparison with Commercial Gelatins

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.266, (Tam Metin Bildiri)

Utilization of Chicken By-Products: Their Potential in Gelatin Manufacturing

2nd International Conference on Bioprocess and Engineering, Valencia, İspanya, 26 - 27 Haziran 2014, ss.62, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Milk Proteins: Functionality and Use in Food Industry

Functional Polymers in Food Sceience, Cirillo G., Spizzirri U.G., Iemma F., Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.159-180, 2015

Changes in Volatile Compounds of Cheese

Processing and Impact on Active Components in Food, Preedy V., Editör, Academic Press , New York, ss.231-239, 2015

Critical Review of Key Analytical Issues with Gelatins

Gelatin: Production, Applications and Health Implications, Boran G., Editör, NOVA Science Publishers Inc. , New York, ss.31-48, 2013

Fish Gelatin: An Unmet Opportunity

A Sustainable Future: Fish Processing Byproducts, P.J. Bechtel and S. Smiley, Editör, Alaska Sea Granta Publications, Alaska, ss.27-40, 2010
Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

530

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1371

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

2264

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

17

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları