Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bazı Proteinlerin Farklı Çözücülerdeki Çözünürlüğü ve Film Oluşturma Becerisi: Ön Çalışma Sonuçları

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.822-836

Su Ürünleri İşleme Artıklarının Değerlendirilmesi

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.307-308

Some Instrumental Characteristics of Chicken Skin Gelatin in Comparison with Commercial Gelatins from Different Sources

1st International and 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.183

Thermodynamic Evaluation of Gelatin Extraction Process based on the Yield of Protein and Hydroxyproline

6th International Scientific Research Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2019, ss.148

Edible Films and Coatings: Applications of Gelatin Based Edible Coatings on Flesh Foods for Extension of Shelf Life under Cold Storage

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1

Effect of Gelatin Based Edible Coatings on the Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss, Walbaum 1792) Fillets

3rd International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences (ICAFOP 2019/Trabzon), Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.654

APPLICATION OF POLYMER-BASED NANO-SIZED MATERIALS FOR LIMITATION OF MESOPHILIC BACTERIA IN FISH FILLETS

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.106

Determination of Some Quality and Functional Characteristics of Gelatin Extracted from Chicken Skin

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.107

Valorization of Seafood and Poultry By-Products as Gelatin Source and Quality Assessment

20. International Conference on Marine Bioresources and Bioprocessing, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 04 Haziran 2018, ss.478

Use of Pearl Mullet (Chalcalburnustarichi, Pallas, 1811) in Surimi Production: Preliminary Studies on Yield

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.390

Isolation of Collagen in Chicken Skin: Drying and Degreasing Yield

1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.553

Optimization of Gelatin Extraction From Chicken Skin by Response Surface Methodology

1. Uluslararası GAP Tarım ve Hayvancılık Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.28

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182

Tavuk Kemiginden Kolajen Izolasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu

2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.164

Tavuk Kemiginden Jelatin Ekstraksiyonu: Verim ve Kalite

2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.7

Chicken Bone Gelatin and Its Functional Properties in Comparison with Commercial Gelatins

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.266

Utilization of Chicken By-Products: Their Potential in Gelatin Manufacturing

2nd International Conference on Bioprocess and Engineering, Valencia, İspanya, 26 - 27 Haziran 2014, ss.62

DEPOLAMA KOŞULLARININ AYÇİÇEĞİ VE SOYA YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.182

Kitap & Kitap Bölümleri

Milk Proteins: Functionality and Use in Food Industry

Functional Polymers in Food Sceience, Cirillo G., Spizzirri U.G., Iemma F., Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.159-180, 2015

Changes in Volatile Compounds of Cheese

Processing and Impact on Active Components in Food, Preedy V., Editör, Academic Press , New York, ss.231-239, 2015

Critical Review of Key Analytical Issues with Gelatins

Gelatin: Production, Applications and Health Implications, Boran G., Editör, NOVA Science Publishers Inc. , New York, ss.31-48, 2013

Fish Gelatin: An Unmet Opportunity

A Sustainable Future: Fish Processing Byproducts, P.J. Bechtel and S. Smiley, Editör, Alaska Sea Granta Publications, Alaska, ss.27-40, 2010

Metrikler

Yayın

58

Atıf (WoS)

530

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

1091

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

17

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları