SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Optimization of a multi-step procedure for isolation of chicken bone collagen
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
, cilt.35, sa.4, ss.431-440, 2015 (SCI-Expanded)



The effect of mincing method on the quality of refrigerated whiting burgers
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.44, sa.8, ss.1649-1660, 2009 (SCI-Expanded)


Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Matematiksel Modelleme ve Termodinamik Değerlendirme
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.29, sa.3, ss.1036-1051, 2024 (Hakemli Dergi)
Balık Yağında Emülsiyon ve Enkapsülasyon Uygulamaları
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.28, sa.1, ss.334-344, 2023 (Hakemli Dergi)


Jelatin Bazlı Yenilebilir Film ve Kaplamalar
AKADEMİK GIDA
, cilt.2018, sa.16, ss.332-339, 2018 (Hakemli Dergi)
Şırnak'ta Kırmızı Et Tüketim Alışkanlıkları Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.2016, sa.41, ss.141-148, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Edible Films and Coatings: Applications of Gelatin Based Edible Coatings on Flesh Foods for Extension of Shelf Life under Cold Storage
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1, (Özet Bildiri)
Determination of Some Quality and Functional Characteristics of Gelatin Extracted from Chicken Skin
II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.107, (Özet Bildiri)
Valorization of Seafood and Poultry By-Products as Gelatin Source and Quality Assessment
20. International Conference on Marine Bioresources and Bioprocessing, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 04 Haziran 2018, ss.478, (Özet Bildiri)
Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.1, sa.1, ss.86, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler