SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Identification of Chemical Composition and Antibacterial Properties Juniperus oxycedrus L. subsp. oxycedrus Leaf Essential Oil
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *
, cilt.28, sa.2, ss.186-191, 2018 (SCI-Expanded)
Peynir Çeşitlerinde Nitrit ve Nitrozaminler
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.19, sa.2, ss.71-72, 2008 (SCI-Expanded)
Fermente Türk Sucuğu ve Pastırmalarda Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.19, sa.1, ss.41-45, 2008 (SCI-Expanded)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (SCI-Expanded)
Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.13, ss.8-11, 2002 (SCI-Expanded)
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.25, sa.1, ss.15-19, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A STUDY ON CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL COMPOSITION OF SILAGE MADE OF INDUSTRIAL FISHERIES PROCESSING WASTE
Mugla Journal of Science and Technology
, cilt.2, sa.1, ss.30-37, 2016 (Hakemli Dergi)
Determining essential oil composition, antibacterial and antioxidant activity of water wormwood extracts
GIDA
, cilt.39, ss.17-24, 2014 (Hakemli Dergi)
Van ve Yöresi İçme Sularında Koliform ve E.coli Araştırılması
Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med
, cilt.29, sa.2, ss.21-25, 2010 (Hakemli Dergi)
Fermente Türk sucuğu ve pastırmalarda kalıntı nitrat ve nitrit düzeyleri
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.19, sa.1, ss.41-45, 2008 (Hakemli Dergi)
Purification and properties of catalase from Van apple (Golden Delicious)
Pakistan Journal Nutrition
, cilt.4, sa.1, ss.8-10, 2005 (Hakemli Dergi)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Dergi)
Farklı Hayvan Türlerine Ait Çiğ Etlerin SDS-PAGE Yöntemiyle Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
YYÜ Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.14, ss.78-82, 2003 (Hakemli Dergi)
Van Piyasasında Satışa Sunulan Bazı Baharat Çeşitlerinde Bacillus cereus'un Varlığı ve Önemi
U.Ü. Vet. Fak. Derg.
, cilt.18, ss.89-96, 1999 (Hakemli Dergi)
Çiğ süt ve bazı süt ürünlerinde bacillus cereus’un varlığının araştırılması
YYÜ Ziraat Fak. Tar. Bil. Derg
, cilt.9, ss.5-7, 1999 (Hakemli Dergi)
Van'da Satışa Sunulan TorbaYoğurtlarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerinde Araştırmalar
Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg.
, cilt.4, ss.48-51, 1998 (Hakemli Dergi)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi) D3 Vitamini Düzeyi Üzerine Etkisi
VAN TIP DERGİSİ
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Tıp Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.8, ss.1-5, 1997 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki
Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.
, cilt.2, ss.75-79, 1996 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.2, ss.75, 1996 (Hakemli Dergi)
Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.1-2, ss.95-101, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Survey of biogenic amines levels in different types of cheese
Intrnational Science and Technology Conference (ISTEC), Rusya, ss.1
Dondurularak muhafaza edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) muhafaza süresince meydana gelen kalite değişimleri.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.214-215
Türkiye’de Lucilia sericata Meigen, 1826 Larvalarının Neden Olduğu Bir Oral Miyaz Vakası
19. Ulusal Parazitoloji Kongresi ve Uluslararası Katılımlı Ekinokokkozis Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2015, ss.176
Vangölü Havzasında Bulunan Parzuk (Hippomarathrum microcarpum (M. Bieb.) Fedtsch. Trünün Uçucu Yağ Bileşenlerinin ve antibakteriyel Özelliklerinin Belirlenmesi,
Türkiye 10. Tarla Bitkileri Kongresi,, Konya, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2013, ss.33
Van Gölü Havzasında bulunan Çakşır (Ferula rigidula DC). Türünün uçucu yağ bileşenlerinin ve antibakteriyel Aktivitesinin belirlenmesi,
Türkiye 10. Tarla Bitkileri Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2013, ss.24
Effect Of Seasonal Changes On Antioxidant Enzymmes Of The Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss Walbaum, 1792) Grown In Van City, Çatak District
IUPAC 44th World Chemistry Congress, İstanbul, Türkiye, 11 - 16 Ağustos 2013, cilt.1, sa.1, ss.949
Van İli Çatak İlçesinde Yetiştirilen Alabalıklarda (Oncorhynchus mykiss) Yağ Asitleri Düzeylerinin Mevsimsel Değişiminin İncelenmesi
Kromatografi Kongresi, Bursa, Türkiye, 19 - 22 Haziran 2013, ss.43
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163
Antibacterial activity of essential oil of wild horse mint (Mentha longifolia L.) collected from Eastern Arıatolia,
The First Mediterranean Sympasium an Medicinal and Aramatic Plants (MESMAP-2013), Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.278
Antibacterial activity and chemical constitutions of Tymbra spicata L.
The First Mediterranean Sympasium an Medicinal and Aramatic Plants (MESMAP-2013), Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.277
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Biyojen Amin (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Kantaron (Hypericum perforatum L.) Bitkisinin Farklı Gelişme Dönemlerinde Uçucu Yağ İçeriğinin Belirlenmesi,
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, 19-22 Ekim 2009. Mustafa Kemal Üniversitesi, Hatay., Hatay, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2009, ss.66
Van ve Yöresi İçme Sularında Koliform ve E.coli Araştırılması
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.425-430
Soğukta Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
Belirlenmesi 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.409-415
A perspective on genetically modified food crops
International Science Conference, Sofya, Bulgaristan, 15 - 17 Haziran 2008, ss.472
![Sürdürülebilir Kalkınma](/Content/mainpage/sustainability/sdg_logo.png)
The determination of ß-lactamase in coliform bacteria isolated from driking waters
2nd Intrnational Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.1
Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.725-733
Çiğ Tavuk Etlerinde Hareketli Aeromonas Türlerinin Varlığı
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.322-325
Farklı Peynirlerde Nitrit ve Nitrozaminler
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.182-184
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.455-462
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146
Bazı et ürünlerinde Kalıntı Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.167-174
Histamine Levels in Herby Cheese
International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.117-119
Isolation of Some Pathogens From Raw Milks of Different Milch Animals
International Dairy Symposium, Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.335-337
VAN GÖLÜ HAVZASINDA BULUNAN PARZUK (Hippomarathrum microcarpum(M. Bieb.) Fedtsch.) TÜRÜNÜN UÇUCU YAĞ BİLEŞENLERİNİN VE ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
10. Turkiye Tarla Bitkileri Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2003, ss.871-876
Van'da Tüketime Sunulan Kremalı Pastalarda Listeria Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.163-166
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443
Van'da Tüketime Sunulan Bazı Baharat Çeşidinde Bacillus cereus'un varlığı
2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Ekim 1999, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
Biogenic amines in Plants
Neurotransmitters in Plants, Perspectives and Applications, Akula Ramakrishna, Victoria V. Roschina, Editör, Crc Press Baker & Taylor & Francis Group, Florida, ss.305-330, 2018