SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (SCI-Expanded)
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES
, cilt.25, sa.1, ss.15-19, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıdalarda Yersinia enterocolitica ve Önemi
YYÜ Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.7, sa.1-2, ss.117-120, 2018 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.18, sa.1, ss.94-99, 2007 (Hakemli Dergi)
Van?da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YYÜ Veteriner Fakültesi Dergisi
, sa.18, ss.93-99, 2007 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.47-54, 2006 (Hakemli Dergi)
Siyabonun (Ferula sp.) Otlu Peynirin Olgunlaşması Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.53-56, 2005 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.33-38, 2005 (Hakemli Dergi)
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.16, sa.1, ss.21-25, 2005 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.87-93, 2004 (Hakemli Dergi)
Otlu peynirlerin üretim ve olgunlaşma sürelerinin listeria monocytogenes'in üremesi üzerine etkileri
Veteriner Bilimleri Dergisi . Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, cilt.20, sa.2, ss.87-93, 2004 (Hakemli Dergi)

Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma
FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ TIP DERGİSİ
, cilt.18, sa.2, ss.85-90, 2004 (Hakemli Dergi)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.15, ss.97-101, 2004 (Hakemli Dergi)
Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.20, sa.1, ss.53-59, 2004 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg.
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.136-143, 2002 (Hakemli Dergi)
Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.13, ss.69-73, 2002 (Hakemli Dergi)
Taze ve salumara olarak tüketime sunulan inci kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1881) örneklerinde nitrat ve nitrit düzeyleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.1-2, ss.69-72, 1998 (Hakemli Dergi)

Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi) D3 Vitamini Düzeyi Üzerine Etkisi
VAN TIP DERGİSİ
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Y.Y.Ü. Sağ.Bil.Derg.
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Bebek Mamalarında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Araştırmalar
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
, cilt.36, ss.89-93, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.68-77, 1997 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peynirlerinin Nitrat ve Nitrit Düzeyleri.
SÜ Veteriner Bilimleri Dergisi
, sa.13, ss.107-111, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.64-67, 1997 (Hakemli Dergi)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Tıp Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.142-146, 1997 (Hakemli Dergi)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.8, ss.1-5, 1997 (Hakemli Dergi)
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki
Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg.
, cilt.2, ss.75-79, 1996 (Hakemli Dergi)
Gidalarda yersinia enterocolitica ve önemi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.7, sa.1-2, ss.117-120, 1996 (Hakemli Dergi)

Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi Değeri ve Mikroorganizmalar Arasındaki İlişki
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.2, ss.75, 1996 (Hakemli Dergi)
Mikrodalgalarla ısıtmanın gıda sanayiinde kullanımı, sağladığı üstünlükler ve karşılaşılan sorunlar
YYÜ Sağlık Bilimleri Dergisi
, sa.1-2, ss.95-101, 1996 (Hakemli Dergi)
İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Türk Tipi Beyaz ve Kaşar Peynirlerinde Yersinia enterocolitica’nın Varlığı
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.181-185, 1992 (Hakemli Dergi)
Van Otlu Peynirlerinde Mikrobiyolojik Kalite ve Küf Florası
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.3, ss.53-59, 1992 (Hakemli Dergi)
Van İlinde Satılan Dondurmaların Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
, cilt.1, sa.1, ss.72-75, 1990 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Dondurularak muhafaza edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) muhafaza süresince meydana gelen kalite değişimleri.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.214-215
Allium vineale, Chaerophyllum macropodum ve Prangos ferulacea Bitkilerinin Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.24-25
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2013, ss.158-163
Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.167-168
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Biyojen Amin (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 5 - 07 Ekim 2010, ss.274-275
Soğukta Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
Belirlenmesi 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2009, ss.409-415
Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2008, ss.246-247
Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.725-733
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı
II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.138-148
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.429-436
Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Türkiye, 29 - 01 Ekim 2004, ss.269-276
Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.455-462
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.287-294
Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2004, ss.139-146
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.439-443
The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte
Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 Ocak 2003, ss.45-46
Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.
IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2000, ss.154-155
Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.81-90