Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Van'da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, vol.18, no.1, pp.93-99, 2007 (SCI-Expanded)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, vol.15, pp.97-101, 2004 (SCI-Expanded)
The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES, vol.25, no.1, pp.15-19, 2001 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.22, no.2, pp.93-99, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.22, no.2, pp.92-99, 2011 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.18, no.1, pp.94-99, 2007 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.9, no.2, pp.47-54, 2006 (Peer-Reviewed Journal)
Siyabonun (Ferula sp.) Otlu Peynirin Olgunlaşması Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi, vol.15, no.1, pp.53-56, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.16, no.1, pp.21-25, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.33-38, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, vol.20, no.2, pp.87-93, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.15, pp.97-101, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması
Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, vol.20, no.1, pp.53-59, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma
FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ TIP DERGİSİ, vol.18, no.2, pp.85-90, 2004 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg., vol.8, pp.136-143, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.13, pp.69-73, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.136-143, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.136-143, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.12, pp.108-112, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Taze ve Salamura Olarak Tüketime Sunulan İnci Kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Örneklerinde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.9, pp.69-72, 1998 (Peer-Reviewed Journal)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi) D3 Vitamini Düzeyi Üzerine Etkisi
VAN TIP DERGİSİ, vol.4, no.3, pp.142-146, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi, vol.3, no.1, pp.64-67, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Bebek Mamalarında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Araştırmalar
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, vol.36, pp.89-93, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.8, pp.1-5, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Konvansiyonel ve Mikrodalga ile Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Tıp Dergisi, vol.4, no.3, pp.142-146, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi, vol.3, no.1, pp.68-77, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
Y.Y.Ü. Sağ.Bil.Derg., vol.3, no.1, pp.64-67, 1997 (Peer-Reviewed Journal)
Otlu Peynirlerin Kimyasal Kompozisyonu, Su Aktivitesi (Aw Değeri) ve Mikroorganizmalar Arasındaki Ilişki
Y.Y.Ü. Sağlık Bil. Derg., vol.2, pp.75-79, 1996 (Peer-Reviewed Journal)
İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Türk Tipi Beyaz ve Kaşar Peynirlerinde Yersinia enterocolitica’nın Varlığı
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, vol.8, no.2, pp.181-185, 1992 (Peer-Reviewed Journal)
Van Otlu Peynirlerinde Mikrobiyolojik Kalite ve Küf Florası
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.3, pp.53-59, 1992 (Peer-Reviewed Journal)
Van İlinde Satılan Dondurmaların Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.1, no.1, pp.72-75, 1990 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Dondurularak muhafaza edilen Gökkuşağı Alabalığında (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) muhafaza süresince meydana gelen kalite değişimleri.
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 7 - 11 October 2015, pp.214-215
Allium vineale, Chaerophyllum macropodum ve Prangos ferulacea Bitkilerinin Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 7 - 11 October 2015, pp.24-25
Van’da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Antalya, Turkey, 24 - 28 April 2013, pp.158-163
Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 3 - 06 April 2013, pp.167-168
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Lefkoşa, Cyprus (Kktc), 5 - 07 October 2010, pp.274-275
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen İnci Kefalinde Biyojen Amin (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
IX. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Lefkoşe, Cyprus (Kktc), 5 - 07 October 2010, pp.274-275
Soğukta Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
Belirlenmesi 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 14 - 16 May 2009, pp.409-415
Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Turkey, 7 - 09 October 2008, pp.246-247
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı
II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 20 September 2006, pp.138-148
Dondurularak Muhafaza Edilen Van Gölü İnci Kefalı’nda (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Vitamin E Düzeylerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 20 September 2006, pp.725-733
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.287-294
Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.269-276
Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.429-436
Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Turkey, 29 September - 01 October 2004, pp.139-146
Konvansiyonel Ve Mikrodalga İle Pişirmenin Van Balığı’nın (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) D3 Vitamin Düzeyi Üzerine Etkisi
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Turkey, 29 September - 01 October 2004, pp.455-462
Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı Üzerine Bir Araştırma
1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Turkey, 29 September - 01 October 2004, pp.287-294
Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 22 - 23 May 2003, pp.439-443
The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte
Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 January 2003, pp.45-46
Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.
IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Turkey, 26 - 28 September 2000, pp.154-155
Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 17 - 18 October 1996, pp.81-90