Publications & Works

Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes

EFFECTS OF FAT CONTENT ON SURVIVAL OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN YOGURT FERMENTATION AND STORAGE

INDIAN VETERINARY JOURNAL, vol.85, no.11, pp.1187-1189, 2008 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

Antibacterial activities of Allium vineale, Chaerophyllum macropodum and Prangos ferulacea

AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, vol.5, no.19, pp.1795-1798, 2006 (Journal Indexed in SCI) Creative Commons License identifier identifier

Listeria species in Cig kofte

INDIAN VETERINARY JOURNAL, vol.83, no.9, pp.1023-1024, 2006 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier identifier

The effect of mendi (Chaerophyllum sp.) on ripening of vacuum-packed herby cheese

INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, vol.59, no.1, pp.35-39, 2006 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

The formation of histamine in herby cheese during ripening

JOURNAL OF FOOD QUALITY, vol.28, no.2, pp.171-178, 2005 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

A study on the factors affecting the growth of Staphylococus aureus strains and enterotoxin production in cream pastries

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, vol.26, no.3, pp.535-542, 2002 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES, vol.25, no.1, pp.15-19, 2001 (Journal Indexed in SCI Expanded)

The presence and prevalence of Listeria species in milk and herby cheese in and around Van

TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, vol.25, no.1, pp.15-19, 2001 (Journal Indexed in SCI) identifier identifier

Articles Published in Other Journals

Van'da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, vol.18, no.1, pp.93-99, 2007 (National Refreed University Journal)

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.18, no.1, pp.94-99, 2007 (National Refreed University Journal)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.9, no.2, pp.47-54, 2006 (National Refreed University Journal)

Siyabonun (Ferula sp.) Otlu Peynirin Olgunlaşması Üzerine Etkisi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi, vol.15, no.1, pp.53-56, 2005 (National Refreed University Journal)

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.16, no.1, pp.21-25, 2005 (National Refreed University Journal)

Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.33-38, 2005 (National Refreed University Journal)

Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri

Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, vol.20, no.2, pp.87-93, 2004 (National Refreed University Journal)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, vol.15, pp.97-101, 2004 (National Refreed University Journal)

Hatay Sıkma Peynirinin Kimyasal Özellikleri ile Proteoliz ve Lipoliz Düzeylerinin Araştırılması

Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, vol.20, no.1, pp.53-59, 2004 (National Refreed University Journal)

Sürkün Kimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Bir Araştırma

FIRAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ TIP DERGİSİ, vol.18, no.2, pp.85-90, 2004 (National Refreed University Journal)

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.15, pp.97-101, 2004 (National Refreed University Journal)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Y.Y.Ü. Sağ. Bil. Derg., vol.8, pp.136-143, 2002 (National Refreed University Journal)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.136-143, 2002 (National Refreed University Journal)

Van’da Satışa Sunulan Izgaralık Etlerin Hijyenik Kalitesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, vol.8, pp.136-143, 2002 (National Refreed University Journal)

Yüksekokul Öğrencilerinin İçme Sütü Tüketim Alışkanlıkları

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.13, pp.69-73, 2002 (National Refreed University Journal)

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.12, pp.108-112, 2001 (National Refreed University Journal)

Taze ve Salamura Olarak Tüketime Sunulan İnci Kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Örneklerinde Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.9, pp.69-72, 1998 (National Refreed University Journal)

Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

Y.Y.Ü. Sağ.Bil.Derg., vol.3, no.1, pp.64-67, 1997 (National Refreed University Journal)

Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bililmleri Dergisi, vol.3, no.1, pp.64-67, 1997 (National Refreed University Journal)

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.8, pp.1-5, 1997 (National Refreed University Journal)

Van’da Tüketime Sunulan Yerli ve İran Ballarının Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Biimleri Dergisi, vol.3, no.1, pp.68-77, 1997 (National Refreed University Journal)

Bebek Mamalarında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri Üzerine Araştırmalar

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, vol.36, pp.89-93, 1997 (National Refreed University Journal)

Van'da Tüketime Sunulan Piliç But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *, vol.7, pp.62-66, 1996 (National Refreed University Journal)

İstanbul Piyasasında Satışa Sunulan Türk Tipi Beyaz ve Kaşar Peynirlerinde Yersinia enterocolitica’nın Varlığı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, vol.8, no.2, pp.181-185, 1992 (National Refreed University Journal)

Van Otlu Peynirlerinde Mikrobiyolojik Kalite ve Küf Florası

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.3, pp.53-59, 1992 (National Refreed University Journal)

Van İlinde Satılan Dondurmaların Hijyenik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, vol.1, no.1, pp.72-75, 1990 (National Refreed University Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Ağrıda Tüketilen Çiğ ve UHT Sütlerde AFM1 Tayini

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 3 - 06 April 2013, pp.167-168

Künefe Üretimi Sırasında Uygulanan Isı İşleminin Listeria monocytogenes Üzerine Etkisi

3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Bursa, Turkey, 14 - 16 May 2009, pp.284-287

Van Yöresindeki Çiğ Sütlerde Antibiyotik Kalıntılarının Varlığı

VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi, Van, Turkey, 7 - 09 October 2008, pp.246-247

Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 20 September 2006, pp.138-148

Gıdalarda Akrilamid

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Turkey, 18 - 20 September 2006, pp.355-359

Antibacterial Activity of Plants Used for the Production of Herbal Cheese in Turkey

Fourth International Congress of Ethnobotany (ICEB 2005), İstanbul, Turkey, 21 - 26 October 2005, vol.1, no.1, pp.73-74 Creative Commons License

Van ve Çevresi Süt ve Otlu Peynirlerinde Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.287-294

Pastörize Sütten Yapılan Otlu Peynirlerin Üretim ve Olgunlaşma Aşamalarında Listeria monocytogenes’in Seyri

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.269-276

Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı)., Ankara, Turkey, 29 - 01 October 2004, pp.429-436

Çiğ Köftede Listeria Türlerinin Varlığı

1. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Ankara, Turkey, 29 September - 01 October 2004, pp.139-146

Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes Varlığı

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 22 - 23 May 2003, pp.439-443

Otlu Peynirlerde Olgunlaşma Süresince Histamin Oluşumu Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 22 - 23 May 2003, pp.465-470

Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 22 - 23 May 2003, pp.459-464

The Growth and Enterotoxin Producing Characteristics of Strains of S. aureus in Cig Köfte

Consistency of Quality International Meat Symposium,, 29 - 30 January 2003, pp.45-46

Kremalı Pastalarda Enterotoksin Oluşturan S. aureus Suşlarının Çoğalma ve Enterotoksin Oluşturma Özellikleri Üzerine Etki Yapan Faktörler.

IV. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Ankara, Turkey, 26 - 28 September 2000, pp.154-155

İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichii, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı

II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), İstanbul, Turkey, 26 September 2000 - 20 September 2006, pp.503-516

Van Otlu Peynirlerinin Nitrat ve Nitrit Düzeyleri

XIV. Ulusal Farmakoloji Kongresi, Antalya, Turkey, 2 - 07 November 1997, pp.118

Listeriosis'de Et ve Et Ürünlerinin Rolü ve Alınabilecek Önlemler

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 17 - 18 October 1996, pp.81-90