Doç. Dr. Şenol Köse


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Süt Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Mühendislik, Mühendislik İmalat


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

E-posta: senolkose@yyu.edu.tr
Diğer E-posta: senolkose28@gmail.com
İş Telefonu: +90 432 444 5065 Dahili: 28160
İş Telefonu: +90 432 444 5065
Web: https://scholar.google.com.tr/citations?user=h2Y6Qy4AAAAJ&hl=tr
Ofis: Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Kat:1
Posta Adresi: YYÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KAT:3 KAMPÜS/VAN

Metrikler

Yayın

93

Atıf (WoS)

164

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

260

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

720

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (Sobiad)

211

H-İndeks (Sobiad)

8

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2009 - 2015

2009 - 2015

Doktora

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

2007 - 2009

2007 - 2009

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

2002 - 2006

2002 - 2006

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Doktora

OTLU PEYNİRE KATILAN BAZI OTLARIN PEYNİRİN ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ, ANTİOKSİDAN KAPASİTESİ VE FENOLİK BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği/Süt Teknolojisi

2009

2009

Yüksek Lisans

DEPOLAMA SÜRESİ BOYUNCA KIŞ YOĞURTLARINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği/Süt Teknolojisi

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2018 - 2021

2018 - 2021

Dr. Öğr. Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2016 - 2018

2016 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2007 - 2016

2007 - 2016

Araştırma Görevlisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2017 - 2019

2017 - 2019

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Süt ürünlerinde kalite kontrol uygulamaları

Süt Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları

Süt Ürünlerinde Kalite Kontrolü I

Lisans

Lisans

Fermentasyon Teknolojisi

Gıda Muhafaza Teknikleri

Biyoteknoloji

Gıda Kalite Kontrolü

Hazır Yemek Endüstrisi

Gıda Bilimi ve Biyoteknolojisi

Gıda ve ekoloji

Beslenme İlkeleri

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2018

2018

Kış Yoğurdu

Köse Ş.

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ , cilt.8, sa.2, ss.115-121, 2018 (Hakemli Dergi)

2015

2015

Van Otlu peynirinin üretimi ve mineral madde içeriği

Ocak E., Köse Ş.

Gıda , cilt.40, sa.6, ss.343-348, 2015 (Hakemli Dergi)

2010

2010

Süt ve süt ürünlerinde pestisit kalıntıları

Köse Ş., Ocak E.

Hasad Gıda , cilt.25, sa.298, ss.26-29, 2010 (Hakemli Dergi)

2009

2009

Süt protein alerjisi

Köse Ş., ÖZRENK E.

Hasad Gıda , cilt.25, sa.292, ss.40-43, 2009 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

Gıdalarda Mikroplastik Kirliliği Ve Bu Kirliliğin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Köse Ş.

ISPEC 17th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES And RURAL DEVELOPMENT, Kırşehir, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

2024

2024

Söğle Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi

Güleryüz H., Köse Ş.

Anadolu 15.Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 12 Temmuz - 14 Aralık 2024, ss.115-125, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

Gıdalarda Elektronik Burunun Kullanımı

Canözer C., Köse Ş.

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.823-834, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

Ambalaj Çeşidi ve Depolama Koşullarının Geleneksel Yöntemle Üretilen Malatya Peynirinin Mikroelement İçeriği Üzerine Etkisi

Yaşar D., Köse Ş.

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.465-471, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

ENDÜSTRİYEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN KEFİR ÖRNEKLERİNİN MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ

Köse Ş., Erim Köse Y., Yaşar D.

ISPEC 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT, Muş, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2021, ss.1246-1256, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Endüstriyel Yöntemle üretilen Ayranların Mineral İçeriği ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

Köse Ş., YAŞAR D.

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.242-243, (Özet Bildiri)

2019

2019

Gıdalarda İnülinin Kullanımı

Köse Ş., YAŞAR D.

3. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.8, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Some Quality Criteria of Van Herby Cheeses Produced from Different Variety of Milk and Maturated with Different Methods

Ocak E., Tunçtürk Y., Köse Ş.

3rd International and 26 th National Iranian Food Science and Technology Conferences, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2019, ss.1398, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurt Üretimi Sırasında Elde Edilen Serumların Antioksidan Aktivitenin Belirlenmesi

Altun İ., Kose Ş.

Iğdır International Congress On Multidisciplinary studies, Iğdır, Türkiye, 6 - 07 Kasım 2018, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Antioksidan Gıda Kaynağı Olarak Tavuk Yumurtası

Köse Ş., Altun İ., Köse Y. E.

I. INTERNATIONAL IĞDIR CONGRESS ON MULTIDISCIPLINARY STUDIES, Iğdır, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2018, ss.345, (Özet Bildiri)

2018

2018

Geleneksel Gıdaların Gastronomi Turizmindeki Rolü

Köse Ş., Köse Y. E.

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

Geleneksel Peynirler ve Gastronomi Turizmi

Köse Ş.

2. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.238, (Özet Bildiri)

2018

2018

Süt Reçeli; Üretimi ve Bazı Özellikleri

Köse Ş., Altun İ.

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Van, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2018, ss.15, (Özet Bildiri)

2018

2018

Hydroxymethylfurfural (HMF) Formation in Food and Its Effects on Human Health

Köse Ş.

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.328, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

Antioxidant Activities of UHT Treated Milk Samples

Köse Ş., AYDOĞAN M., ARSLAN C.

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.347, (Özet Bildiri)

2018

2018

Irradiated Food

Köse Ş.

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.327, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Effect of commercial adjunct cultures on microbiological, lipolysis and FFA in Herby cheese

Ocak E., Tunçtürk Y., Köse Ş.

6th International Conference on Engineering, Technology, Management and Science 2017, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 27 - 28 Kasım 2017, ss.22, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

The Characteristics of Traditional Van Herby Cheese and importance in Gastronomy Tourism

Köse Ş.

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.284, (Özet Bildiri)

2017

2017

The İmportance of Giresun Cuisine for Gastronomy Tourism

Köse Ş.

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.356, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

The Importance of Geographical Indication Foods in Gastronomy Tourism

Köse Ş., Erim Köse Y. E.

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.60, (Özet Bildiri)

2017

2017

Fonksiyonel süt ve süt ürünleri

Köse Ş., Köse Y. E.

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.100, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Arı Sütü ve Fonksiyonel Özellikleri

Köse Ş., Erim Köse Y. E., ASLAN H.

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.104, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Otlar ve Özellikleri

Köse Ş.

I. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.101, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Production and Functionality of Lactulose

Köse Ş., Erim Köse Y. E.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.809, (Özet Bildiri)

2017

2017

Bioactive Peptides in Milk and Dairy Products

Köse Ş.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.795, (Özet Bildiri)

2017

2017

Antimicrobial Activity of Some Spices

Köse Ş.

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1599, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

The Cherry Laurel: Composition and İmpact on Human Health

Köse Ş., Erim Köse Y. E.

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, ss.1623, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

Cereal Based Dairy Products

Köse Y. E., Köse Ş.

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.298, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Effect of commercial adjunct cultures on different properties of Herby cheese.

Ocak E., Tunçtürk Y., Köse Ş.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.223, (Özet Bildiri)

2015

2015

Süt ve Ürünlerinde Püskürtmeli Kurutma Teknolojisi.

Köse Ş., Ocak E.

Gıda III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.129-130, (Özet Bildiri)

2015

2015

Van Yöresi Süt ve Süt Ürünlerinde Florozis.

Ocak E., Köse Ş.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.168, (Özet Bildiri)

2015

2015

Sütün doğal bir hormonu; Melatonin

Köse Ş., Ocak E.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.139, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Kahramanmaraş-Elbistan bölgesinde üretilen Kelle peynirinin kimyasal ve biyokimyasal özellikleri

Altun İ., Köse Ş.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.270, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Peynirlerde Biyojen Amin Oluşumu ve Bu Oluşum Üzerine Etki Eden Faktörler.

Köse Ş., Ocak E.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.100, (Özet Bildiri)

2013

2013

Peyniraltı suyu bileşenlerinin fonksiyonel özellikleri.

Köse Ş., Ocak E.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.99, (Özet Bildiri)

2013

2013

Kargı Tulum peynirinin olgunlaşma süresince mineral madde ve ağır metal içeriğinin belirlenmesi

KIRDAR S. S., Gün İ., Kurşun Ö., Ocak E., Köse Ş.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, ss.215, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Some Chemical and Mineral Contents of Surk Cheese Collected from Hatay

Köse Ş., Ocak E.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.110, (Özet Bildiri)

2010

2010

Süt ve süt ürünlerinde aflatoksinler

Köse Ş., Ocak E.

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.62, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Süt ve süt ürünlerinde florozis

Köse Ş., Özkan E., Ocak E.

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Ramazan Bayramı Tatlısı: Kömbe.

Köse Ş., Ocak E.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.881-882, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.

Köse Ş., Ocak E.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.327, (Özet Bildiri)

2010

2010

Hamsiköy Sütlacı.

Köse Ş., Ocak E.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.883-884, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Mineral Madde İçeriği

Ocak E., Köse Ş.

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.328, (Özet Bildiri)

2009

2009

Çevresel Gıda Kirleticisi: Dioksin.

Köse Ş., Ocak E.

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.533-535, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Van Piyasasında Satılan Otlu Peynirlerin Bazı Kimyasal Özellikleri ve Enerji Değerleri.

Ocak E., Köse Ş., Ekin M.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.719-723, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Geleneksel Çanak Peyniri Üretim Teknolojisi ve Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.

KIRDAR S. S., KURSUN Ö., Ocak E., Köse Ş.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.143-146, (Özet Bildiri)

2009

2009

Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerinin süt ve süt ürünleri tüketim alışkanlıkları

Köse Ş., ÖZRENK E.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.113, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

İnek sütü alerjisi

Köse Ş., ÖZRENK E.

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.114, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Bazı ağır metal ilavelerinin yoğurt ve benzeri ürünlerdeki etkisi

ÖZRENK E., Köse Ş.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.681, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

Some Chemical Characteristics of Edible Wild Rhubarb Species (Rheum ribes L.)

Andiç S., Tunçtürk Y., Ocak E., Köse Ş.

II. International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, İstanbul, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2007, ss.198, (Tam Metin Bildiri)

Desteklenen Projeler

2022 - 2023

2022 - 2023

Geleneksel Yöntemle Üretilen Bitlis Tulum Peynirinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Köse Ş. (Yürütücü), AÇAR H.

2017 - 2017

2017 - 2017

Van Piyasasından Temin Edilen Bazı Gıdaların Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriğinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Köse Ş. (Yürütücü)

2015 - 2016

2015 - 2016

Van Cacığı İçin Uygun Ambalaj Materyali ve Depolama Süresinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Andiç S. (Yürütücü), Köse Ş., Ocak E., AÇAR H.

2008 - 2010

2008 - 2010

Otlu Peynirde Biyojen Amin Oluşumu Üzerine Starter Kültür ve Otların Etkileri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Andiç S. (Yürütücü), Köse Ş.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

SCIERA Journal of Food

Yayın Kurul Üyesi

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

International Journal of Food Science and Biotechnology(IJFSB)

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2018

Aralık 2018

International Journal of Scientific and Technological Research

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

International Journal of Scientific and Technological Research

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2018

Şubat 2018

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2017

Eylül 2017

Food Science and Biotechnology

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2017

Şubat 2017

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Aralık 2019 - 01 Aralık 2019

01 Aralık 2019 - 01 Aralık 2019

ISPEC 3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

01 Kasım 2018 - 01 Kasım 2018

I. International Igdır Congress on Multidisiplinary Studies

Katılımcı

Iğdır-Türkiye

01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018

01 Eylül 2018 - 01 Eylül 2018

II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Ağustos 2018 - 01 Ağustos 2018

01 Ağustos 2018 - 01 Ağustos 2018

Ahtamara I. Uluslararası Multidisipliner Çalışmalar Kongresi

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

I. International Agricultural Science Congress

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017

I. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

01 Mayıs 2017 - 01 Mayıs 2017

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and TechnologiesSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

01 Nisan 2016 - 01 Nisan 2016

15th International Cereal and Bread Congress

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”

Katılımcı

Denizli-Türkiye

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi

Katılımcı

Nevşehir-Türkiye

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

Adana-Türkiye

01 Kasım 2013 - 01 Kasım 2013

01 Kasım 2013 - 01 Kasım 2013

8. Gıda Mühendisliği Kongresi

Katılımcı

Ankara-Türkiye

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus

Katılımcı

-Makedonya

01 Aralık 2010 - 01 Aralık 2010

01 Aralık 2010 - 01 Aralık 2010

2. Gıda Güvenliği KongresiSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010

01 Nisan 2010 - 01 Nisan 2010

The 1st International Symposium on “Traditional Foods From Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Tekirdağ-Türkiye

01 Kasım 2009 - 01 Kasım 2009

01 Kasım 2009 - 01 Kasım 2009

Gıda Mühendisliği 6. Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

01 Mayıs 2009 - 01 Mayıs 2009

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu

Katılımcı

Denizli-Türkiye

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

01 Mayıs 2008 - 01 Mayıs 2008

Türkiye 10. Gıda Kongresi

Katılımcı

Erzurum-Türkiye

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007

2nd İnternational Congress on Food and Nutrition

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 164

h-indeksi (WOS): 7

Jüri Üyelikleri

Aralık-2018

Aralık 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Ağustos-2018

Ağustos 2018

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Ekim-2016

Ekim 2016

Doktora Yeterlik Sınavı

- Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi