Doç. Dr. Ayhan Baştürk


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

150

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

211

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

11

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

FBMGM7061 İZLENCE
Duyuru
30.09.2020

FBMGM7061 İZLENCE


2020-20201/GÜZ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI
Duyuru
30.09.2020

2020-20201/GÜZ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI


FBMGM7063 İZLENCE
Duyuru
30.09.2020

FBMGM7063 İZLENCE


Eğitim Bilgileri

2007 - 2011

2007 - 2011

Doktora

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2001 - 2004

2001 - 2004

Yüksek Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

1997 - 2001

1997 - 2001

Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2011

2011

Doktora

Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, Sıcaklık ve Sürenin Yağların Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

2004

2004

Yüksek Lisans

İnteresterifiye Katı ve Sıvı Yağların Oksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Yağ Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2018 - 2021

2018 - 2021

Dr. Öğr. Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2014 - 2018

2014 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2011 - 2014

2011 - 2014

Yrd. Doç. Dr.

Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2019 - 2020

2019 - 2020

Bölüm Başkan Yardımcısı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

2017 - 2018

2017 - 2018

Enstitü Müdür Yardımcısı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2017 - 2018

2017 - 2018

Yönetim Kurulu Üyesi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2014 - 2016

2014 - 2016

Bölüm Başkan Yardımcısı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2012 - 2014

2012 - 2014

Senato Üyesi

Iğdır Üniversitesi, Rektörlük

2012 - 2014

2012 - 2014

Bölüm Başkanı

Iğdır Üniversitesi, Gıda Mühendisliği

2012 - 2014

2012 - 2014

Dekan Yardımcısı

Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2012 - 2014

2012 - 2014

Yönetim Kurulu Üyesi

Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

2012 - 2014

2012 - 2014

Yönetim Kurulu Üyesi

Iğdır Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu

2012 - 2014

2012 - 2014

Enstitü Müdür Yardımcısı

Iğdır Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2011 - 2014

2011 - 2014

Akademik Kurul Üyesi

Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2008 - 2011

2008 - 2011

Kontrol Mühendisliği

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kontrol Mühendisliği

2001 - 2008

2001 - 2008

Konrtol Mühendisliği

Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Konrtol Mühendisliği

1996 - 2001

1996 - 2001

Elektrik Teknikerliği

Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Elektrik Teknikerliği

1993 - 1996

1993 - 1996

Proje Taahhüt

Best Teknik Elektrik Taahhüt Proje, Proje Taahhüt

1990 - 1991

1990 - 1991

Teknik Şef

Talya Oteli-ANTALYA, Teknik Şef

1988 - 1989

1988 - 1989

Elektrik Teknikerliği

Milta Tatil Köyü Club Aldiana, Elektrik Teknikerliği

Yönetilen Tezler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

ÇOK UZUN ZİNCİRLİ OMEGA-3 YAĞ ASİTLERİ: ALTERNATİF KAYNAKLARI, BİYOYARARLANIM VE SAĞLIK FAYDALARI

Baştürk A.

SOCRATES 10TH INTERNATIONAL HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES CONGRESS, London, İngiltere, 29 - 31 Ocak 2025, ss.17-36, (Tam Metin Bildiri)

2025

2025

POSSIBILITIES OF USING ESSENTIAL OILS AND THEIR COMPONENTS IN MOLECULAR GASTRONOMY

Demirbağ M., Baştürk A.

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-XI, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ocak 2025, ss.1260-1268, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

KIZARTMA SIRASINDA YAĞ OKSİDASYONUNU VE TERMAL BOZULMAYI ÖNLEMEK İÇİN DOĞAL ANTİOKSİDANLARIN KULLANIMI

Demirbağ M., Baştürk A.

2.INTERNATIONAL BLACK SEA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Trabzon, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.1169-1180, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

Çeşitli Proteinlerin Propolis Mikroenkapsülasyonunda Kullanılması

Selçuk H., Baştürk A.

International Congress on Multidisciplinary Approaches in Agricultural Sciences (ASMAC), Bayburt, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2024, ss.80-84, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

ESANSİYEL YAĞLARIN AKTİF GIDA AMBALAJLARINDA KULLANIMI

Baştürk A., Ceylan M. M.

7. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2023, ss.520-541, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

PROPOLİS: BİLEŞİMİ VE BİYOMEDİKAL AKTİVİTELERİ

Baştürk A., Ceylan M. M.

SOCRATES 8th INTERNATIONAL HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES CONGRESS, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.189-206, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

TÜRKİYE PROPOLİSLERİNİN ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLLERİ

Baştürk A., Yavaş B.

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.730-752, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF ESSENTIAL OILS OF LAVENDER

Alaca K., Baştürk A., Soysana Ar Ö., Ocak E.

ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.76, (Özet Bildiri)

2020

2020

LIPOSOMES STRUCTURE, CHARACTERISTIC AND USE IN FOOD

Soysana Ar Ö., Ocak E., Alaca K., Baştürk A.

ISPEC 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE and RURAL DEVELOPMENT, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2020, ss.304-325, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

PEKAN CEVİZİ (Caryaİllinoensis)’NİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE FİZYOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Alaca K., Baştürk A.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCE AND RURAL DEVELOPMENT-III, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.201-202, (Özet Bildiri)

2019

2019

COMPARISON OF TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF CAKES PRODUCED BY BEESWAX OLEOGEL AND COMMERCIAL SHORTENING

Baştürk A., BADEM Ş.

ISPEC 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.., ss.123, (Özet Bildiri)

2019

2019

The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production

Baştürk A., Cavidoğlu İ., Tunçtürk M., Bakkalbaşı E., Tunçtürk Y.

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

EFFECT OF FRYING ON VISCOSITY OF HAZELNUT OIL

Baştürk A., CEYLAN M. M.

1.Uluslararası / 11.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, cilt.1, sa.39, ss.180, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Propolis Esansiyel Yağı, Kimyasal Kompozisyonu ve Kullanım Alanları

YAVAŞ B., Baştürk A.

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.66, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Oleojel ve Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı

BADEM Ş., Baştürk A.

YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.43, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Comparison of Methods Used in Extraction of Bioactive Ingredients from Herbal Materials.

YAVAŞ B., Baştürk A.

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.332, (Özet Bildiri)

2018

2018

The Use of Oleogels as Fat Substitutes

BADEM Ş., Baştürk A.

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.350, (Özet Bildiri)

2018

2018

Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı

Baştürk A.

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.., ss.71, (Özet Bildiri)

2017

2017

3-MCPD Formation in Refined Vegetable Oils

Baştürk A., CEYLAN M. M.

2. International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, ss.10, (Özet Bildiri)

2017

2017

Pelemir (Cephalaria syriaca L.) Tohumlarının Yağ Hammaddesi Olarak Değerlendirilmesi

Baştürk A.

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.28, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Derin Kızartma İşleminde Yağlarda Meydana Gelen Değişimler

CEYLAN M. M., Baştürk A.

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.79, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

Determination of antioxidative effects of some herbal extracts on oxidative stability of sunflower oil.

Baştürk A., TABAR B.

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, cilt.1, sa.1, ss.2832, (Özet Bildiri)

2016

2016

Effects of Microwave and Conventional Heating on Oxidative Stability of Corn Oils with Different Antioxidants

Baştürk A.

International Conference on Natural Science and Engineering, Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.58, (Özet Bildiri)

2015

2015

The Effect of Natural Herbal Extracts on Oxidative Stability of Frying Oils

Baştürk A., SARICA Y.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.., ss.634, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, Fındık, Soya ve Sızma Zeytin Yağlarında Hegzanal Oluşumu

Cavidoğlu İ., ERİNÇ H., Baştürk A., TEKİN A.

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.140, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması

Baştürk A., CEYLAN M. M., ÇAVUŞ M., Cavidoğlu İ.

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.57, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri

Baştürk A., Boran G., Cavidoğlu İ.

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.183, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

Baştürk A., Boran G., Cavidoğlu İ.

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI

Baştürk A., Ceylan M., Coşkun M., Cavidoğlu İ.

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.57, (Özet Bildiri)

2014

2014

Türk Dünyası Nevruz Tatlısı: Semeni Helvası.

Baştürk A., YURT B., HAKGÜDER TAZE B., ÇAVUŞ M., BULUT M.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.873, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları

HAKGÜDER TAZE B., YURT B., Baştürk A., ÇAVUŞ M., BULUT M., ÜNLÜTÜRK S.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.974, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Ayranlı Köfte

YURT B., Baştürk A., HAKGÜDER TAZE B., BULUT M., ÇAVUŞ M.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.960, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Effect of Strach Type on Pasting and Textural Properties of Model Pudding Systems

CEYLAN M. M., YILDIZ O., YURT B., TOKER O. S., YILMAZ M. T., Baştürk A.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.633, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Textural and Sensory Properties of the Sun Dried Sulphur Treated Dried Appricot

YURT B., Baştürk A., CEYLAN M. M., YILDIZ O., TOKER O. S.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.350, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Pasting, Textural and Sensory Characteritics of Köfter: Effect of Molasses and Water Concentration

YILDIZ O., YURT B., Baştürk A., CEYLAN M. M., TOKER O. S., YILMAZ M. T.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.471, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).

Baştürk A., Cavidoğlu İ.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Textural and Sensory Characteristics of the Kars Kashar Cheese Ripened et Different Periods

Baştürk A., YURT B., CEYLAN M. M., TOKER Ö. S.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.94, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Fonksiyonel gıdalar ve önemi

CEYLAN M. M., Baştürk A.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, cilt.., ss.553, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Iğdır yöresi geleneksel tatlısı: Omaç Helvası

YURT B., ÇAKIR S., CEYLAN M. M., Baştürk A.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.211, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus

CEYLAN M. M., YURT B., Baştürk A., AKYÜZ N.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.77, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Van mutfağından bir tarif: Keledoş yemeği, yapımı ve besin değeri

Öndül E., Baştürk A.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.., ss.211, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Effects of waste vegetable oils to the environment and the utilization of these wastes as biodiesel

Baştürk A.

1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.17-18, (Özet Bildiri)

2012

2012

Formation trans fatty acids, taking foods and effects on human health

Baştürk A.

1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.108, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2012

2012

Yağlarda interesterifikasyon uygulamaları ve avantajları

Baştürk A.

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.81, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Kızartma işleminde yağlarda meydana gelen değişimler ve sağlık üzerine etkileri

Baştürk A.

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.79, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

Zeytinyağı ve sağlık üzerine etkileri

Baştürk A.

I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.., ss.80, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

TÜRKİYE’DE YENİLEBİLİR BAZI YABANİ BİTKİLERİN BESLENMEDEKİ YERİ VE ÖNEMİ

Alaca K., Baştürk A.

Mühendislik Bilimlerinde Araştırma, Metodoloji ve Yenilik-2024, Yeliz Aşçı, Editör, Livre.net , Lyon, ss.245-261, 2024

2023

2023

ENZIMLER VE MIKROBIYEL ENZIM ÜRETIMI

Andiç S., Baştürk A.

MÜHENDISLIK ALANINDA ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR Haziran 2023, Prof. Dr. Coşkun ÖZALP,Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayıevi, Ankara, ss.187-210, 2023

2023

2023

GIDA ENDÜSTRISINDE MIKROBIYAL ENZIMLER

Baştürk A., Andiç S.

MÜHENDISLIK ALANINDA ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR Haziran 2023, Prof. Dr. Coşkun ÖZALP,Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayıevi, Ankara, ss.387-416, 2023

2021

2021

ESANS YAĞLARININ GIDA SANAYİNDE AROMA VERİCİ OLARAK KULLANIMI

Ocak E., Baştürk A.

ESANS YAĞLAR (Üretimi, Gıdada ve Hayvan Beslemede Kullanımı), Prof. Dr. Ergin ÖZTÜRK,Prof. Dr. Ahmet TEKELİ, Editör, Iksad Publishing House, Ankara, ss.476-510, 2021

Desteklenen Projeler

2019 - 2019

2019 - 2019

Fırıncılık Ürünlerinde Yağ İkamesi Olarak Propolis Esaslı Oleojellerin Kullanılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Baştürk A. (Yürütücü)

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2017 - 2018

2017 - 2018

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Yardımcı Editör/Bölüm Editörü

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Euro Fed Lipid

Üye

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED)

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Kasım 2017

Kasım 2017

Türk Doğa Fen Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2017

Ağustos 2017

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2017

Haziran 2017

Turkish Journal of Agriculture Food Science and Technology

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2017

Mayıs 2017

Gıda Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (FBED)

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2013

Şubat 2013

Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (FBED)

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2017

Kasım 2017

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

01 Mayıs 2018 - 01 Mayıs 2018

International Agricultural Science Congress

Katılımcı

Van-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)Sürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

01 Nisan 2018 - 01 Nisan 2018

1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESSSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017

2. International symposium of Igdir

Katılımcı

Iğdır-Türkiye

01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017

01 Nisan 2017 - 01 Nisan 2017

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi

Katılımcı

İzmir-Türkiye

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress

Katılımcı

Adana-Türkiye

01 Mart 2016 - 01 Mart 2016

01 Mart 2016 - 01 Mart 2016

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNASE’16)

Katılımcı

Kilis-Türkiye

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Sarajevo-Bosna-Hersek

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi

Katılımcı

Tekirdağ-Türkiye

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi

Katılımcı

--Seçiniz---Türkiye

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

01 Nisan 2014 - 01 Nisan 2014

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

-Türkiye

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

Katılımcı

Struga-Makedonya

01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012

01 Ekim 2012 - 01 Ekim 2012

Türkiye 11. Gıda Kongresi

Katılımcı

Hatay-Türkiye

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

01 Mayıs 2012 - 01 Mayıs 2012

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Katılımcı

Konya-Türkiye

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi

Katılımcı

Adana-Türkiye

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

01 Nisan 2012 - 01 Nisan 2012

1 st International symposium of Igdir

Katılımcı

Iğdır-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 153

h-indeksi (WOS): 5

Jüri Üyelikleri

Şubat-2016

Şubat 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Öğrenci:Tahir YÜCEL - Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Şubat-2016

Şubat 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Öğrenci:Nazan KUTLU - Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Şubat-2016

Şubat 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Öğrenci:Sema ÇAKIR - Iğdır Üniversitesi

Şubat-2016

Şubat 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Öğrenci: Burak ULUÇAY - Iğdır Üniversitesi

Mayıs-2015

Mayıs 2015

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Öğrenci: Berrak IĞDIR - Iğdır Üniversitesi

Yayıncılık Etkinlikleri

2016 - 2016

2016 - 2016

TV Programı

Baştürk A.