Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Fındık Yağında Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Hegzanal Tayini

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.237-239

Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.312-314

Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227

Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311

Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1

Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Mısırözü Yağında Hegzanal Analizi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.315-316

Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224

Mısırözü ve Zeytin Yağlarında Hegzanal Tayini

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, ss.1

The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812

Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181

Hexanal Analysis in Corn and Olive Oils

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2018, cilt.1, sa.1, ss.809

Applications of Solid-Phase Microextraction in Food Analysis

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.1

PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM

II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63

The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326

Wheat Germ: Its composition and benefits to health

International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316

Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333 Sürdürülebilir Kalkınma

THE ACTUAL POSITION, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY 2018, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.351-353

The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.

IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55

Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786 Sürdürülebilir Kalkınma

KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE HEGZANAL TAYİNİ

YABİTED III. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 Nisan - 15 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.35

Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36

ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design), Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.68

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, ss.801

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182

ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2014, ss.112

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus;, Sarayova, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Kasım 2014, ss.227

The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235

Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113

DEPOLAMA KOŞULLARININ AYÇİÇEĞİ VE SOYA YAĞLARININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2014, ss.182

Volatile Compounds of Van Herby Cheese Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus; Macedonia, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from different Species

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26

Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

593

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

719

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

23

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları