Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Fındık Yağında Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Hegzanal Tayini

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.237-239, (Tam Metin Bildiri)

Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311, (Tam Metin Bildiri)

Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Mısırözü Yağında Hegzanal Analizi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.315-316, (Tam Metin Bildiri)

Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.312-314, (Tam Metin Bildiri)

Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu

3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227, (Tam Metin Bildiri)

Mısırözü ve Zeytin Yağlarında Hegzanal Tayini

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181, (Tam Metin Bildiri)

Dondurarak Kurutulmuş Buğday Ruşeyminden Ekstrakte Edilen Ruşeym Yağının Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi

YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.67, (Tam Metin Bildiri)

Hexanal Analysis in Corn and Olive Oils

I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2018, cilt.1, sa.1, ss.809, (Tam Metin Bildiri)

Applications of Solid-Phase Microextraction in Food Analysis

3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM

II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63, (Özet Bildiri)

The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326, (Özet Bildiri)

Wheat Germ: Its composition and benefits to health

International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316, (Tam Metin Bildiri)

Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

THE ACTUAL POSITION, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY 2018, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.351-353, (Özet Bildiri)

The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.

IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55, (Özet Bildiri)

Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE HEGZANAL TAYİNİ

YABİTED III. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 Nisan - 15 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.35, (Tam Metin Bildiri)

Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini

YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36, (Tam Metin Bildiri)

ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design), Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.68, (Tam Metin Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, ss.801, (Tam Metin Bildiri)

Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, Fındık, Soya ve Sızma Zeytin Yağlarında Hegzanal Oluşumu

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.140, (Tam Metin Bildiri)

Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.57, (Tam Metin Bildiri)

Yağların Oksidasyon Göstergesi Olarak Hegzanal'ın Katı-Faz Mikroekstraksiyonn Yöntemi İle Saptanması

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.192, (Tam Metin Bildiri)

Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182, (Tam Metin Bildiri)

Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.183, (Tam Metin Bildiri)

ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2014, ss.112, (Tam Metin Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus;, Sarayova, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Kasım 2014, ss.227, (Özet Bildiri)

The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation

International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235, (Özet Bildiri)

Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu

YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113, (Özet Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from different Species

The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26, (Özet Bildiri)

Volatile Compounds of Van Herby Cheese Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus; Macedonia, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26, (Tam Metin Bildiri)

Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

600

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

793

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

7

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

24

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları