SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Evaluation the kinetic of peroxide and hexanal formation in ascorbyl palmitate incorporated sunflower oil during accelerated oxidation
Grasas y Aceites
, cilt.75, sa.1, ss.1-12, 2024 (SCI-Expanded)
Wheat germ oil nanoemulsion for oil stability of the cooked fishfillets stored at 4 C
Journal Of Food Science And Technology-Mysore
, cilt.57, sa.5, ss.1798-1806, 2020 (SCI-Expanded)
The Effect of Whey Protein Concentrate Based Edible Coatings Containing Natamycin orLysozyme-Xanthan conjugate on Microbial properties of ultrafiltrated white cheese
JOURNAL OF FOOD SCİENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.87, sa.16, ss.289-299, 2019 (SCI-Expanded)
Effect of using interesterified and non-interesterified corn and palm oil blends on quality and fatty acid composition of Turkish White cheese
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, sa.12, ss.1465-1474, 2007 (SCI-Expanded)
Effects of interesterified palm and cottonseed oil blends on cake quality
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, sa.2, ss.157-164, 2007 (SCI-Expanded)
Effects of interesterified vegetable oils and sugar beet fibre on the quality of Turkish-type salami
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.40, sa.2, ss.177-185, 2005 (SCI-Expanded)
Sığır içyağına karıştırılan domuz yağının gaz kromatografisi ile saptanması
Gıda
, cilt.24, sa.3, ss.171-175, 1999 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Some Quality and Safety Parameters for Black Raisin Juice
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.5, sa.4, ss.58-76, 2019 (Hakemli Dergi)
The Current Status, Development and Future Aspects of 3D Printer Technology in Food Industry
International Journal of 3D Printing Technologies and Dijital Industry
, cilt.2, sa.3, ss.66-73, 2018 (Hakemli Dergi)
FATTY ACID PROFILES AND MINERAL CONTENTS OF WALNUTS FROM DIFFERENT PROVINCES OF VAN LAKE
Gıda
, cilt.42, sa.2, ss.155-162, 2017 (Hakemli Dergi)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYU J AGR SCI
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Scopus)
Fındık, Zeytin ve Pamuk Yağlarında Peroksit Oluşum Kinetiği
AKADEMİK GIDA
, cilt.15, sa.1, ss.36-42, 2017 (Hakemli Dergi)
FATTY ACID PROFILES AND MINERAL CONTENTS OF WALNUTS FROM DIFFERENT PROVINCES OF VAN LAKE
GIDA
, cilt.42, ss.1-8, 2017 (Hakemli Dergi)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin YanıtYüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Hakemli Dergi)
Effects of different herbs on biogenic amine contents and some characteristics of herby cheese
Gıda
, cilt.40, sa.1, ss.1-8, 2015 (Hakemli Dergi)
Ayçiçeği yağının bazı kimyasal özellikleri üzerine hidrojenasyonun etkisi
GIDA
, cilt.21, sa.5, ss.375-381, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Fındık Yağında Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Hegzanal Tayini
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.237-239
Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Çörek Otu ve Keten Tohumu Yağlarının Asitlik ve Peroksit Değerlerine Etkisi
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.312-314
Pirinç Kepeğinin Stabilizasyonu
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.225-227
Ayçiçeği Yağının Oksidatif Stabilitesi
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.309-311
Bazı Gıda Ürünlerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.1
Katı Faz Mikro-Ekstraksiyon Yöntemi İle Mısırözü Yağında Hegzanal Analizi
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.315-316
Bazı Gıda Maddelerinin Tokoferol İçerikleri
3. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi- ISPEC, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, cilt.1, sa.1, ss.223-224
The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production
I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812
Effect of Different Extraction Methods on Fatty Acid Composition of Black Cumin and Linseed Oils
1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.181
Dondurarak Kurutulmuş Buğday Ruşeyminden Ekstrakte Edilen Ruşeym Yağının Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi
YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.67
Hexanal Analysis in Corn and Olive Oils
I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2018, cilt.1, sa.1, ss.809
Applications of Solid-Phase Microextraction in Food Analysis
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, Tahran, İran, 17 - 19 Eylül 2018, cilt.1, sa.1, ss.1
PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM
II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63
The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326
Wheat Germ: Its composition and benefits to health
International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316
Effects of Roasting Conditions on the Oxidative Stability of Watermelon Seed Oil
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333
THE ACTUAL POSITION, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY 2018, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.351-353
The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.
IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55
Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786
Katı Faz Mikroekstraksiyon-Gaz Kromatografisi Yöntemi ile Malonaldehit ve Hegzanal Tayini
YABİTED 3. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.36
ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design), Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.68
Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures
The 3rd International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, ss.801
Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, Fındık, Soya ve Sızma Zeytin Yağlarında Hegzanal Oluşumu
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.140
Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.57
Yağların Oksidasyon Göstergesi Olarak Hegzanal'ın Katı-Faz Mikroekstraksiyonn Yöntemi İle Saptanması
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.192
Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.183
Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182
KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON-GAZ KROMATOGRAFİ-OLFAKTOMETRİ VE KÜTLE SPEKTOMETRİ YÖNTEMİ İLE PEYNİR ALTI SUYU TOZUNDA İSTENMEYEN KOKUYA SAHİP BİLEŞENLERİN ANALİZİ
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2014, ss.111
ASKORBİL PALMİTAT’IN PAMUK YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2014, ss.112
Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Different Cultures
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus;, Sarayova, Bosna-Hersek, 1 Ekim - 04 Kasım 2014, ss.227
The Damage of Waste Edible Oil to the Nature and its Evaluation
International Environmental Science Symposium of Van, Van, Türkiye, 4 - 06 Haziran 2014, ss.235
BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.57
Gıdalardaki Oksidasyon Ürünlerinin Katı-Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ile Ekstraksiyonu
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.113
Volatile Compounds of Van Herby Cheese Produced with Raw and Pasteurized Milks from Different Species
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus; Macedonia, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26
Volatile Compounds of Van Herby Cheeses Produced with Raw and Pasteurized Milks from different Species
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.26
Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351
Effect Of Seasonal Changes On Antioxidant Enzymmes Of The Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss Walbaum, 1792) Grown In Van City, Çatak District
IUPAC 44th World Chemistry Congress, İstanbul, Türkiye, 11 - 16 Ağustos 2013, cilt.1, sa.1, ss.949
Van İli Çatak İlçesinde Yetiştirilen Alabalıklarda (Oncorhynchus mykiss) Yağ Asitleri Düzeylerinin Mevsimsel Değişiminin İncelenmesi
Kromatografi Kongresi, Bursa, Türkiye, 19 - 22 Haziran 2013, ss.43
Diğer Yayınlar
Interesterifikasyonun pamuk ve zeytin yağının tokoferol. karoten, yağ asidi bileşimi üzerine etkisi
Teknik Rapor, ss.1-40, 2008