Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

SOME QUALITY PARAMETERS OF ENRICHED BREAD

3. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Nevşehir, Türkiye, 11 - 12 Aralık 2022, ss.1668-1674

Molecular Characterization of Pumice within Zein Nanofibers

ICSAR 2022, Konya, Türkiye, 13 Aralık 2022, ss.1209-1211

A Sensory Observation At A House For Different Fish Species Stored At Room Temperature.

International Conference On Raw Material To Processed Foods, Adana, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1-5

Elektrodöndürme Yöntemiyle Üretilen Riboflavin Yüklü Nanoliflerin Tavuk Eti Ve Karideste Kaplama Materyali Olarak Kullanılması ve Biyoerişilebilirliğe Etkisinin İncelenmesi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Fen Ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi, İstanbul, Türkiye, 10 Haziran 2020 - 12 Haziran 2021, ss.1-2

Elektrodöndürme Yöntemi İle Üretilen Tiamin(B1) Yüklü Nanoliflerle Somon Ve Kırmızı Etin Kaplanması ve Biyoerişebilirliğinin Arttırılması

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi Özet Bildiri Kitapçığı, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2021, ss.33-34

A Sensory Observation For Cold Stored Beef Steak And Norway Salmon

International Conference On Raw Material To Processed Foods, Adana, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.1-5

A RESEARCH ON DETERMINING THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABIT OF INDIVIDUALS DURING THE COVID-19 PANDEMIA PERIOD

International Symposium on Global Pandemics and Multidisciplinary Covid-19 Studies, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Mart 2021, ss.1-4 Sürdürülebilir Kalkınma

Nanoemulsions

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.5

THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of microbiological stability of fish immersed into rosemary oil-based nanoemulsions

International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.7

Bacterial Isolation, Identification and Quantification in Fish Fillets Treated with Nanosized Materials by Microbial and Molecular Methods

2nd International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies, Ankara, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.5

Effect of Cooking Process on the Fish Fillets Having Deifferent Initial Quality

IX International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.715

Role Of Chitosan-Based Nanoparticle On Some Quality Indices of Minced Fish

IX International Scientific Agricultural Symposium Agrosym 2018,, Sarajevo, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.1-2

APPLICATION OF POLYMER-BASED NANO-SIZED MATERIALS FOR LIMITATION OF MESOPHILIC BACTERIA IN FISH FILLETS

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.106

Nanoencapsulation: A key technology for food safety of aquatic food products

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.176

Potential Usage of Marine-Based Bacteria For Seafood Preservation

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.196

Impact of Inland and Sea Water Quality on Aquatic Food Products Safety

International Congress On Engineering And Life Science (ICELIS), Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.000, sa.0, ss.811 Creative Commons License

Importance of Nanoparticles And Nanofibers On Fish Quality

2nd Innovations In Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.10-11

Determination of Proximate Composition and Sensory Parameters of Sous Vide-Meagre (Argyrosomus regius)

2nd Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety Conference, Munich, Almanya, 3 - 06 Ekim 2017, ss.1-2

Nano Yapılar ve Balık Kalitesi Üzerindeki Potansiyel Kullanımı

19. Ulusal susem, Sinop, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.22

Nanotechnological Applications On Seafood Quality

Nano-2017, Chernihiv, Ukrayna, 5 - 07 Temmuz 2017, ss.1-2

Encapsulation Technologies in Food Industry

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2017 - 12 Mayıs 2018, ss.355

Türk Mutfağı nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi

II. Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.30

Usage of Organic and Natural Food Additives in Seafood

FABA 2014 International Symposium, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.511

Usage of Nisin on Seafood

FIFS, Girne, Kıbrıs (Kktc), 25 - 27 Eylül 2014, ss.511

Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi

3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.96

Işınlama Teknolojisi

17.Ulusal susem, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.236

Kitap & Kitap Bölümleri

Bioencapsulatin for Food Additives

Smart Nanomaterials for Bioencapsulation, Guillermo R Castro,Ashok Kumar Nadda,Tuan Nguyen,Swati Sharma,Ram Gupta, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.1-20, 2022

The Potential Use of Agro-İndustrial By-Products As Sources of Bioactive Compounds: A Nanotechnological Approach

Studies in Natural Products Chemistry, Atta-ur-Rahman, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.435-466, 2022

Antimicrobial nanocoating for food industry

Handbook of Microbial Nanotechnology, Chaudhery Hussain, Editör, Academic Press , London, ss.255-284, 2022

Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gastronomi

Sürdürülebilir Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol SAYGI,Prof. Dr. Şebnem TAVMAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-172, 2022

Balık Yağı Üzerine

Denizden Gastronomiye, Zafer Ceylan,Esra Doğu Baykut, Editör, Detay, Ankara, ss.191-203, 2021

Van Balığı ve Gastonomiye Etkisi

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer Ceylan,Dr. Öğr. Üyesi Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay, Ankara, ss.73-86, 2021

Nanosilver-based strategy to control zoonotic viral pathogens

Silver Nanomaterials for Agri-Food Applications, Kamel Abd-Elsalam, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.540-575, 2021

An overview of food safety and COVID-19 infection: Nanotechnology and cold plasma applications, immune-boosting suggestions, hygienic precautions

Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19), Mohammad Hadi Dehghani;,Rama Rao Karri;,Sharmili Roy, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.78-110, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Nano-technological approaches for plant and marine-based polysaccharides for nano-encapsulations and their applications in food industry

Advances in Food and Nutrition Research, Fidel Toldro, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.1-50, 2021

Et ve Et Ürünleri

Sağlıklı Mutfak, Prof. Dr. Birol Saygı, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.338-366, 2021

Irradiation Technology

Innovative Technologies in Seafood Processing, Yesim Ozogul, Editör, Taylor & The Francis Press, Londra, ss.115-130, 2020

BALIKETİ KALİTESİNİN TANIMLANMASINDA KULLANILABİLECEK ALTERNATİF YAKLAŞIMLAR

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar - II, Ali Bolat, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.75-91, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

TARAMALI ELEKTRON MİKROSKOBUNUN NANOMATERYALLERLE İLİŞKİSİ VE NANOTEKNOLOJİK UYGULAMALAR İÇİN ÖNEMİ

Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar - II, Reyhan İrkin, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.351-364, 2020

Importance of electrospun chitosan-based nano-scale materials for seafood products safety

Handbook of Chitin and Chitosan, Sabu Thomas,Anitha Pius,Seerag Gopi, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.1-30, 2020

Metrikler

Yayın

117

Atıf (WoS)

430

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

628

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

16

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları