SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant Capacity, Fatty Acid Profile and Volatile Components of the Onopordum Anatolicum and Onopordum Heteracanthum Species Seeds Grown in Van, Turkey
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.11, sa.4, ss.2810-2820, 2021 (Hakemli Dergi)
Gıda Sektöründe Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamaları, Nanogıdaların Güvenliği ve Nanoemülsiyon Tekniği
International Journal of Food, Agriculture and Animal Sciences
, cilt.1, sa.1, ss.19-30, 2021 (Hakemli Dergi)
FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Gıda
, cilt.43, sa.2, ss.333-346, 2018 (Hakemli Dergi)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYU J AGR SCI
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Scopus)
Soya Yağının Oksidasyonu Üzerine Farklı Faktörlerin Etkilerinin YanıtYüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
YYÜ TAR BİL DERG
, cilt.27, sa.2, ss.233-244, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
TÜRKİYE PROPOLİSLERİNİN ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ VE UÇUCU BİLEŞEN PROFİLLERİ
IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.730-752
The Total Phenolics, Volatile Compounds and Antioxidant Activities of Herbs Used in Van Herby Cheese Production
I. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.812
EFFECT OF FRYING ON VISCOSITY OF HAZELNUT OIL
1.Uluslararası / 11.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, cilt.1, sa.39, ss.180
Oleojel ve Fırıncılık Ürünlerinde Kullanımı
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.43
Propolis Esansiyel Yağı, Kimyasal Kompozisyonu ve Kullanım Alanları
YABİTED IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.., ss.66
Comparison of Methods Used in Extraction of Bioactive Ingredients from Herbal Materials.
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.332
The Use of Oleogels as Fat Substitutes
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, cilt.., ss.350
Kızartma Koşullarında Doğal Antioksidanların Performansı
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.., ss.71
3-MCPD Formation in Refined Vegetable Oils
2. International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, ss.10
Pelemir (Cephalaria syriaca L.) Tohumlarının Yağ Hammaddesi Olarak Değerlendirilmesi
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.28
Derin Kızartma İşleminde Yağlarda Meydana Gelen Değişimler
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.., ss.79
The Effect of Natural Herbal Extracts on Oxidative Stability of Frying Oils
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.., ss.634
Bazı Bitki Ekstraktlarının Mısır Yağının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.57
Mikrodalga Isıtma Sırasında Ayçiçeği, Fındık, Soya ve Sızma Zeytin Yağlarında Hegzanal Oluşumu
YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.., ss.140
Depolama Koşullarının Ayçiçeği ve Soya Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.182
Fındık ve Zeytin Yağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Ağır Metal İyonları, Askorbil Palmitat, sıcaklık ve sürenin etkileri
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, cilt.., ss.183
BAZI BİTKİ EKSTRAKTLARININ MISIR YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2014, ss.57
Ayranlı Köfte
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.960
Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.974
Türk Dünyası Nevruz Tatlısı: Semeni Helvası.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, cilt.., ss.873
Fatty Acid and Mineral Compositions of Walnuts from Different Areas of Lake Van (Eastern Anatolia, Turkey).
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, cilt.., ss.351
Effect of Strach Type on Pasting and Textural Properties of Model Pudding Systems
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.633
Textural and Sensory Properties of the Sun Dried Sulphur Treated Dried Appricot
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.350
Pasting, Textural and Sensory Characteritics of Köfter: Effect of Molasses and Water Concentration
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.471
Textural and Sensory Characteristics of the Kars Kashar Cheese Ripened et Different Periods
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”., Struga, Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.94
Effects of waste vegetable oils to the environment and the utilization of these wastes as biodiesel
1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.17-18
Formation trans fatty acids, taking foods and effects on human health
1 st International symposium of Igdir, Iğdır, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, ss.108