Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

SOME QUALITY PARAMETERS OF ENRICHED BREAD

3. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS , Nevşehir, Türkiye, 11 - 12 Aralık 2022, ss.1668-1674, (Tam Metin Bildiri)

INVESTIGATION OF THE USE POSSIBILITIES OF VARIOUS GRAIN FLOURS IN THE PRODUCTION OF GLUTEN-FREE BISCUIT

AGRO INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, Baku, Azerbaycan, 4 - 06 Haziran 2022, ss.109-114, (Tam Metin Bildiri)

A RESEARCH ON DETERMINING THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABIT OF INDIVIDUALS DURING THE COVID-19 PANDEMIA PERIOD

International Symposium on Global Pandemics and Multidisciplinary Covid-19 Studies, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Mart 2021, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Sütlü Buğday Yapımı ve Sütlü Buğdayın Beslenmedeki Yeri

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, ss.385, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Nanoemulsions

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.5, (Tam Metin Bildiri)

THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Dondurarak Kurutulmuş Buğday Ruşeyminden Ekstrakte Edilen Ruşeym Yağının Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi

YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.67, (Tam Metin Bildiri)

Effects of stabilization on physicochemical properties and antioxidant activity of ricebran

International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.118, (Özet Bildiri)

Determination of microbiological stability of fish immersed into rosemary oil-based nanoemulsions

International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.7, (Özet Bildiri)

Bacterial Isolation, Identification and Quantification in Fish Fillets Treated with Nanosized Materials by Microbial and Molecular Methods

2nd International Symposium on Multidisciplinary Studies and Innovative Technologies, Ankara, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.5, (Özet Bildiri)

Effect of Cooking Process on the Fish Fillets Having Deifferent Initial Quality

IX International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, ss.715, (Özet Bildiri)

PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM

II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63, (Özet Bildiri)

Potential Usage of Marine-Based Bacteria For Seafood Preservation

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.196, (Tam Metin Bildiri)

Wheat Germ: Its composition and benefits to health

International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316, (Tam Metin Bildiri)

Methods for the Determination of Antioxidant Activity

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.353, (Özet Bildiri)

Applications of Artificial Neural Networks in Agriculture and Food Industry

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.354, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326, (Özet Bildiri)

The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.

IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55, (Özet Bildiri)

Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Encapsulation Technologies in Food Industry

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2017 - 12 Mayıs 2018, ss.355, (Özet Bildiri)

ANTIOXIDANT AVTIVITY AND PHENOLIC PROFILES OF GRAPE SEED

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ''Natural and Helathy Life'', TABKON2017, Konya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2017, ss.76, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

FUNCTIONAL PROPERTIES OF RICE BRAN.

1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ''Natural and Helathy Life'', TABKON2017, Konya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2017, ss.67, (Özet Bildiri)

The Effects of Thermal Treatment on Phenolics Compounds

2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.15, (Özet Bildiri)

Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of gluten

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

Antioxidant Activity and Phenolic Compounds of Bread Including Pomegranate Seed

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.365, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Use of Rheum ribes as A Functional Component Gluten-Free Biscuit Production

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.319, (Özet Bildiri)

Evaluation of Quality, Antioxidant Activity and Phenolic Composition of Bread Including onion Powder

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.318, (Özet Bildiri)

Functional Properties of Sprouted Wheat

15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.381, (Özet Bildiri)

Effects of Temperature on Antioxidant Activity and Phenolic Profile of Rheum ribes

ICNASE 2016, Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.12, (Özet Bildiri)

The effects of Rheum ribes L. on quality properties of bread

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.467, (Tam Metin Bildiri)

Rheum ribes: A plant Belonging to Van Region

3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.235, (Tam Metin Bildiri)

Antioxidant Activity and Total Phenolic Contents of Teucrium orientale L. var puberulens

3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.240, (Özet Bildiri)

Optimization of gluten-free wafers with buckwheat flour and potato starch

10th AISTEC Conference "GRAINS FOR FEEDINGTHE WORLD", Milan, İtalya, 1 - 03 Temmuz 2015, ss.61, (Özet Bildiri)

Tarhana Kurutma Yöntemleri ve Besin İçeriği Üzerine Etkileri

Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.68, (Özet Bildiri)

Yaygın olarak tüketilen tahıl ürünlerinin beslenme ve sağlık açısından önemi

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.45, (Özet Bildiri)

Van Piyasasında Satılan Kavutların Bazı Kimyasal Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 Nisan 2014 - 19 Nisan 0204, ss.574-577, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Nar Çekirdeğinin Antioksidan Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde Miktarı

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.145, (Özet Bildiri)

Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.777, (Özet Bildiri)

Arpa Ununun Fonksiyonel Tahıl Ürünlerinde Kullanımı

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.103, (Tam Metin Bildiri)

Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.101, (Tam Metin Bildiri)

Carob: chemical composition and applicationc in Industry

International Food Congress Novel Approches inFood Industry NAFI 2011, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-881, (Tam Metin Bildiri)

The Effects of Flaxseed on Quality and Antioxidant Activity of Bread

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.702, (Tam Metin Bildiri)

Carob As a Feedstock for the Production of Several Products

Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-882, (Tam Metin Bildiri)

Determination of stickiness values of different flour combinations

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.385, (Özet Bildiri)

Blueberry as a functional ingredient in gluten-free cake production

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.163, (Tam Metin Bildiri)

Determination of rheological properties of flour using texture analyzer and comparation of results with extensograph values

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.387, (Tam Metin Bildiri)

Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Unlu Mamullerin Üretiminde Kullanımı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.451-51, (Tam Metin Bildiri)

Effects of Maillard Reaction on Antioxidant Activity

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan - 26 Ağustos 2008, ss.154, (Tam Metin Bildiri)

Wheat and Oat As an Antioxidant

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.153, (Tam Metin Bildiri)

Buğdayda Bulunan Antioksidan Maddeler

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.324-330, (Tam Metin Bildiri)

Van İlinde Serbest Tipte Ekmek Üreten Fırınların Genel Değerlendirmesi

Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.366-373, (Tam Metin Bildiri)

Gıdalarda Akrilamid ve Önemi

9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.629-631, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

Effect of moisture content of popcorn on popping qualities

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.157, (Tam Metin Bildiri)

The importance of acrylamid formation in fried, baked and cooked foods

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.145, (Tam Metin Bildiri)

An evaluation of colour measurements of coated fish fillets throughout the processing

Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.158, (Tam Metin Bildiri)

Unların Ağartılmasında Benzoil Peroksidin Kullanımı

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2003, ss.695-705, (Tam Metin Bildiri)

Gofret üretiminde bileşenlerin ve proses aşamalarının rolü

Hububat 2000 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 3 - 04 Ekim 2002, ss.311-318, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

NANOBİYOTEKNOLOJİ GIDA GÜVENLİĞİ-BESLENME- MALİYET- REGÜLASYONLAR

Gıda Nanobiyoteknolojisi - Cilt II, Doç. Dr. Zafer CEYLAN - Doç. Dr. Raciye MERAL - Prof. Dr. Y. Birol SAYGI, Editör, Sidas Medya, ss.1-26, 2023

Traditional Turkish Bread, the "Tandır Ekmeği"

Traditional European Breads, Marco Garcia-Vaquero,Kristian Pastor,Gul Ebru Orhun,Anna McElhatton,João Miguel F. Rocha, Editör, Springer, London/Berlin , Geneve, ss.367-387, 2023

POSSIBILITIES OF USING NANOEMULSIONS AS FAT SUBSTITUTES

n New Trends in Engineering Sciences, Gülden Başyiğit Kılıç,Birol Kılıç, Editör, Platanus, İzmir, ss.497-513, 2022

The Potential Use of Agro-İndustrial By-Products As Sources of Bioactive Compounds: A Nanotechnological Approach

Studies in Natural Products Chemistry, Atta-ur-Rahman, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.435-466, 2022

Antimicrobial nanocoating for food industry

Handbook of Microbial Nanotechnology, Chaudhery Hussain, Editör, Academic Press , London, ss.255-284, 2022

Su Ürünleri Besin Değerleri

Denizden Gastronomiye, Doç. Dr. Zafer CEYLAN,Dr. Öğr. Ü. Esra DOĞU BAYKUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-246, 2021

Importance of electrospun chitosan-based nano-scale materials for seafood products safety

Handbook of Chitin and Chitosan, Sabu Thomas,Anitha Pius,Seerag Gopi, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Amsterdam, ss.1-30, 2020
Metrikler

Yayın

137

Atıf (WoS)

208

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

587

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

28

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları