SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A new application for the valorisation of pomegranate seed oil: nanoencapsulation of pomegranate seed oil into electrospun nanomats for food preservation
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.57, sa.2, ss.1074-1082, 2022 (SCI-Expanded)
The possibilities of using quinoa flour in the production of chicken meat patties
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.73, sa.4, ss.5031-5038, 2022 (SCI-Expanded)
The effects of locust bean gum and rhubarb on the physical and functional properties of the gluten-free biscuits
Italian Journal Of Food Science
, cilt.31, ss.542-555, 2019 (SCI-Expanded)
The effect of bread-making process on the antioxidant activity and phenolic profile of enriched breads
Quality Assurance And Safety Of Crops & Foods
, cilt.11, ss.171-181, 2019 (SCI-Expanded)
Optimization of corn, rice and buckwheat formulations for gluten-free wafer production
Food Science And Technology International
, cilt.22, sa.5, ss.410-419, 2016 (SCI-Expanded)
Bioactive Compounds, Physical and Sensory Properties of Cake Made with Walnut Press‐Cake
Journal Of Food Quality
, cilt.38, ss.422-430, 2015 (SCI-Expanded)
Quality and antioxidant activity of bread fortified with flaxseed
Italian Journal Of Food Science
, cilt.25, ss.51-56, 2013 (SCI-Expanded)
Grape seed as a functional food ingredient in bread-making
International Journal Of Food Sciences And Nutrition
, cilt.64, ss.372-379, 2013 (SCI-Expanded)
Determination of Stickiness Values of Different Flour Combinations
International Journal Of Food Engineering
, cilt.8, ss.1-10, 2012 (SCI-Expanded)
Application of food grade coatings to turkey buttocks
Italian Journal Of Food Science
, cilt.20, ss.203-212, 2008 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.3, ss.557-569, 2022 (Hakemli Dergi)
Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi
ADYUTAYAM
, cilt.10, sa.1, ss.46-52, 2022 (Hakemli Dergi)
CHİA TOHUMU İLAVESİNİN EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
EJONS INTERNATIONAL JOURNAL
, cilt.21, sa.6, ss.241-252, 2022 (Hakemli Dergi)
Geleneksel ve Yenilikçi Paketleme Teknolojileri: Balıketi Muhafazasında Potansiyel Kullanımı
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.1-12, 2021 (Hakemli Dergi)
Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitü Dergisi
, cilt.10, sa.3, ss.2-9, 2020 (Hakemli Dergi)
Stabilizasyon İşleminin Pirinç Kepeğinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.10, sa.2, ss.1030-1041, 2020 (Hakemli Dergi)
Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
ADYÜTAYAM
, cilt.7, sa.1, ss.33-45, 2019 (Hakemli Dergi)
Determination of Textural and Color Parameters of Fish Fillets Stored at Refrigerated Conditions
International Journal of Scientific and Technological Research
, cilt.4, ss.320-326, 2018 (Hakemli Dergi)
Uşkun Bitkisinin Bisküvi Üretiminde Fonksiyonel Bileşen Olarak Kullanımı
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.6, sa.4, ss.91-99, 2016 (Hakemli Dergi)
Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Fenolik Bileşenler Üzerine Etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.21, sa.1, ss.55-67, 2016 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel Gıdalar
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Degisi (DUFED)
, cilt.2, sa.1, ss.28-35, 2013 (Hakemli Dergi)
Karadut (Morus nigra) Katkılı Ekmeğin Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.43-48, 2012 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel Bileşenlerin Ekmek Üretiminde Kullanımı
Endüstriyel Fırın
, cilt.2, ss.100-105, 2011 (Hakemsiz Dergi)
Unların Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesinde Tekstür Analiz Cihazının Kullanımı ve Sonuçların Ekstensograf Değerleri ile Karşılaştırılması
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.5, sa.3, ss.17-24, 2010 (Hakemli Dergi)
Fonksiyonel öneme sahip doğal bileşenlerin unlu mamullerin üretiminde kullanımı
Gıda
, cilt.34, sa.3, ss.193-198, 2009 (Hakemli Dergi)
ANTIOXIDANT EFFECTS OF WINE POLYPHENOLS
Trakia Journal of Sciences
, cilt.6, sa.1, ss.57-62, 2008 (Hakemli Dergi)
Beyaz Et Kaplamada Kullanılan Bazı Yenilebilir Kaplama Materyallerinin Kızartma Esnasında Yağların Serbest Yağ Asitliği ve Konjuge Dien Yağ Asitliğine Etkisi
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.268, ss.22-27, 2007 (Hakemli Dergi)
Van İlindeki Un Fabrikalarının Değerlendirilmesi
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, sa.1, ss.25-33, 2007 (Hakemli Dergi)
Çeşitli yenilebilir kaplama maddelerinin tavuk bagetlerinde kullanımının renk parametreleri üzerine etkisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.52-56, 2006 (Hakemli Dergi)
Kaplama malzemesi olarak galeta unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.1, ss.77-83, 2005 (Hakemli Dergi)
Piyasaya sunulan gofretlerin kalite ve bileşenler yönünden değerlendirilmesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.65-71, 2004 (Hakemli Dergi)
Bisküvi tüketim alışkanlığının belirlenmesi üzerine bir araştırma
Dünya Gıda
, cilt.10, sa.1, ss.60-64, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
A RESEARCH ON DETERMINING THE CHANGE IN THE NUTRITIONAL HABIT OF INDIVIDUALS DURING THE COVID-19 PANDEMIA PERIOD
International Symposium on Global Pandemics and Multidisciplinary Covid-19 Studies, Ankara, Türkiye, 20 - 21 Mart 2021, ss.1-4
Nanoemulsions
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.5
THE EFFECT OF EDIBLE HYDROGEL FILMS PREPARED BY POMEGRANATE SEED OIL-LOADED NANOEMULSION ON MICROBIAL SPOILAGE OF FISH FILLETS
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL HUSBANDRY AND RURAL DEVELOPMENT, Van, Türkiye, 20 Aralık 2019 - 22 Ocak 2020, ss.6-8
Dondurarak Kurutulmuş Buğday Ruşeyminden Ekstrakte Edilen Ruşeym Yağının Oksidasyon Parametrelerinin Belirlenmesi
YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.67
Effects of stabilization on physicochemical properties and antioxidant activity of ricebran
International Eurasian Conference on Science Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2018, ss.118
PROPERTIES OF COMMERCIAL WHEAT GERM
II. INTERNATIONAL EURASIAN AGRICULTURE AND NATURAL SCIENCES CONGRESS, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.63
An Alternative Strategy to Limit Chemical Deterioration of Fish Fillets Using Nanoencapsulated Lactobacillus rhamnosus
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.218
Potential Usage of Marine-Based Bacteria For Seafood Preservation
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.196
Wheat Germ: Its composition and benefits to health
International Agriculture Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.316
Applications of Artificial Neural Networks in Agriculture and Food Industry
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.354
The Effects of Microwave Treatment and Storage Times on Oxidation of Wheat Germ Oil
International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.326
The Contribution of Role And Importance of Food Engineering in Molecular Gastronomy To The Gastronomy Tourism.
IWACT – 2017 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.55
Evaluation of Grain Processing Wastes as a Functional Food
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 ),, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Mayıs 2017, ss.786
The Effects of Thermal Treatment on Phenolics Compounds
2nd Congress Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.15
Antioxidant Activity and Phenolic Compounds of Bread Including Pomegranate Seed
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.365
Evaluation of Quality, Antioxidant Activity and Phenolic Composition of Bread Including onion Powder
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.318
Functional Properties of Sprouted Wheat
15. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.381
The effects of Rheum ribes L. on quality properties of bread
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.467
Rheum ribes: A plant Belonging to Van Region
3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.235
Antioxidant Activity and Total Phenolic Contents of Teucrium orientale L. var puberulens
3nd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 05 Ekim 2015, ss.240
Optimization of gluten-free wafers with buckwheat flour and potato starch
10th AISTEC Conference "GRAINS FOR FEEDINGTHE WORLD", Milan, İtalya, 1 - 03 Temmuz 2015, ss.61
Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi
İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.68
Nar Çekirdeğinin Antioksidan Aktivitesi ve Toplam Fenolik Madde Miktarı
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.145
Uşkunun Antioksidan Aktivitesi ve Fenolik Kompozisyonu
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.777
Arpa Ununun Fonksiyonel Tahıl Ürünlerinde Kullanımı
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.103
Sarımsak Tozunun Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.101
Carob: chemical composition and applicationc in Industry
International Food Congress Novel Approches inFood Industry NAFI 2011, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-881
The Effects of Flaxseed on Quality and Antioxidant Activity of Bread
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.702
Carob As a Feedstock for the Production of Several Products
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.878-882
Determination of stickiness values of different flour combinations
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.385
Blueberry as a functional ingredient in gluten-free cake production
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.163
Determination of rheological properties of flour using texture analyzer and comparation of results with extensograph values
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.387
Fonksiyonel Öneme Sahip Doğal Bileşenlerin Unlu Mamullerin Üretiminde Kullanımı
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.451-51
Effects of Maillard Reaction on Antioxidant Activity
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan - 26 Ağustos 2008, ss.154
Wheat and Oat As an Antioxidant
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.153
Buğdayda Bulunan Antioksidan Maddeler
Hububat 2006 Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2006, ss.324-330
Effect of moisture content of popcorn on popping qualities
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.157
The importance of acrylamid formation in fried, baked and cooked foods
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.145
An evaluation of colour measurements of coated fish fillets throughout the processing
Ist International Food and Nutrition Congress on Food Safety and Quality Through The Food Chain: Farm to Fork, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.158
Unların Ağartılmasında Benzoil Peroksidin Kullanımı
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2003, ss.695-705
Kitap & Kitap Bölümleri
NANOBİYOTEKNOLOJİ GIDA GÜVENLİĞİ-BESLENME- MALİYET- REGÜLASYONLAR
Gıda Nanobiyoteknolojisi - Cilt II, Doç. Dr. Zafer CEYLAN - Doç. Dr. Raciye MERAL - Prof. Dr. Y. Birol SAYGI, Editör, Sidas Medya, ss.1-26, 2023
POSSIBILITIES OF USING NANOEMULSIONS AS FAT SUBSTITUTES
n New Trends in Engineering Sciences, Gülden Başyiğit Kılıç,Birol Kılıç, Editör, Platanus, İzmir, ss.497-513, 2022